28 / 04 / 2024

Varyap Plaza'daki son 22 ofis ve 39 dükkan satışa çıkıyor!

Varyap Plaza'daki son 22 ofis ve 39 dükkan satışa çıkıyor!

Varyap Plaza'da yer alan son 22 ofis, 39 dükkan ve 1 arsa satışa çıkıyor. Projedeki ofislerin metrekare fiyatları 2 bin 574 TL'den, dükkanların metrekare fiyatları ise 4 bin 765 TL'den başlıyor.




Varyap Varlıbaşlar Yapı San ve Turizm Yatırımları Ticaret A.Ş.’ye ait 22 ofis, 39 dükkan ve 1 arsa satışa Eskidji Müzayedecilik Ticaret İthalat ve İhracat A.Ş. tarafından düzenlenecek müzayedede açık artırma yöntemiyle lotlar halinde satışa sunulacak.


Müzayede 27 Aralık 2016 günü saat 14:00'de Eskidji Yenibosna İstanbul ve www.eskidji.com web adreslerinde yapılacak. Peyler, müzayede sırasında Açık Artırma yöntemiyle alınacak.


Varyap Plaza Pendik E-5 üzerinde, Sabiha Gökçen Havalimanı'na Tuzla Maria ve Tersaneler Bölgesi'ne 10 dakika mesafede yer alıyor. Projedeki ofislerin metrekare fiyatları 2 bin 574 TL'den, dükkanların metrekare fiyatları ise 4 bin 765 TL'den başlıyor. 



Varyap Plaza daki son 22 ofis ve 39 dükkan satışa çıkıyor!





Müzayede şartnamesi için tıklayın


Haber PR ajansı tarafından şu şekilde servis edildi


İstanbul Anadolu yakasının yeni cazibe merkezi Pendik’te, yeni bir iş ve yaşam projesi Varyap Plaza’da bulunan 278 işyerinden, son 39 dükkân ve 22 ofis ile plazaya komşu 1 adet arsa, Peşin ve 24 ay vadeli seçenekleri ile 27 Aralık 2016 Salı saat 14.00’te  Eskidji Merkez binasında düzenlenecek olan müzayede ile satışa sunulacak.


Gayrimenkullerin yer aldığı Varyap Plaza, 7.300 metrekarelik arsaya inşa edilmiş 43.000 m2 kapalı alana sahip, ofis ve ticari birimlerin yer aldığı 9 katlı tek bloktan oluşan yatay mimarisi yanında, Panoramik Marmara Denizi ve Adalar manzarasına sahip olmasıyla dikkat çekiyor. Varyap bütün projelerinde olduğu gibi Varyap Plaza’da da “Yeşil Bina” kriterlerini yerine getirerek, bölgedeki ilk yeşil bina ofis yatırımını hayata geçirdi.


E-5 karayoluna cepheli, Anadolu yakasının ilk yatay ofis projesi olan Varyap Plaza; Sabiha Gökçen Havaalanı, Gebze Organize Sanayi Sitesi, Tuzla Tersanesi, Pendik Marina ve kesinleşen Metro İstasyonuna yakın konumuyla öne çıkıyor ve E-5 karayolu üzerinde direkt giriş çıkışı ile ofis sahipleri için ideal bir adres seçeneği oluyor. Özellikle yapı ve gıda marketleri, ilaç firmaları, sigorta acenteleri, kargo şirketleri, mali müşavirler, gümrük müşavirleri, avukatlar, doktorlar ve bölgedeki KOBİ’ler; kullanım veya yatırım için Varyap Plaza Pendik’i tercih ediyor. 


Yaşamın başladığı plazada, teslime hazır, hemen kiralanabilir nitelikte ve tapu devrinin hemen yapılabileceği;  ofislerin 2.574.-TL, dükkanların 4.765.-TL’den başlayan (%18 KDV Dahil) metrekare birim fiyatlarıyla satışa sunulacağı müzayedede, 908 m2 konut imarlı arsa için ise 3.000.000.-TL başlangıç fiyatı belirlendi. Arsa fiyatına ofis sahibi olma fırsatı sunulan müzayedeye yoğun ilgi bekleniyor. 


Geri Dön