13 / 05 / 2024

Varyap Plaza dükkan

Varyap Plaza dükkan

Varyap Plaza'da yer alan son 22 ofis, 39 dükkan ve 1 arsa satışa çıkıyor. Projedeki ofislerin metrekare fiyatları 2 bin 574 TL'den, dükkanların metrekare fiyatları ise 4 bin 765 TL'den başlıyor.

Varyap Plaza mağdurlarından protesto gösterisi!

Varyap Plaza'dan ofis ya da dükkan alan ve tapularını alamayan vatandaşlar, Varyap Genel Müdürlüğü önünde eyleme başladı. yıllardır tapularına kavuşamadı. 

Varyap Plaza mağdurları tapularını istiyor!

Varyap Plaza'dan ofis ya da dükkan alan vatandaşlar, yıllardır tapularına kavuşamadı. Konut mağdurları Varlık Center önünde basın açıklaması düzenledi. 

Varyap Plaza'daki son 22 ofis ve 39 dükkan satışa çıkıyor!

Varyap Plaza'da yer alan son 22 ofis, 39 dükkan ve 1 arsa satışa çıkıyor. Projedeki ofislerin metrekare fiyatları 2 bin 574 TL'den, dükkanların metrekare fiyatları ise 4 bin 765 TL'den başlıyor.

Varyap Plaza Pendik ofis fiyatları 2016!

Toplam 216 ofis ve 60 adet bağımsız dükkandan oluşan Varyap Plaza Pendik projesinde teslimler hemen yapılıyor....

İzmir Oto Plaza Otomotiv İş Merkezi'nde 5.5 milyon TL'ye satılık 2 dükkan!

İzmir 11. İcra Dairesi, İzmir Konak Oto Plaza Otomotiv İş Merkezi'nde bulunan 2 dükkanı satışa çıkardı. Söz konusu dükkanların toplam satış bedeli 5 milyon 500 TL olarak belirlendi.

Varyap Meridian ve Varyap Plaza Pendik’te yüzde 25 indirim!

Varyap Meridian ve Varyap Plaza Pendik’teki sınırlı sayıdaki konut, ofis ve dükkan için geçerli olan kampanya kapsamında peşin alımlarda yüzde 25, vadeli alımlarda ise yüzde 15 oranında indirim uygulanıyor.

Pendik Varyap Plaza'da yüzde 25 indirimle hemen teslim ofisler!

Varyap Plaza projesi Anadolu Yakası Pendik'te inşa ediliyor. Toplamda 50 ofisten oluşan Varyap Plaza, düzenlenen Varyap Yatırım Ayları kampanyası kapsamında yüzde 25 oranında indirim imkanı sağlıyor.

Varyap Plaza'da hemen teslim yüzde 25 indirimle!

Teslimlerin hemen yapıldığı Varyap Plaza projesinde düzenlenen Varyap Yatırım Ayları kampanyası kapsamında yüzde 25 oranında indirim avantajı sağlanıyor. Kampanya Nisan sonuna kadar devam edecek.

Varyap Plaza Pendik'te hemen teslim, yüzde 25 indirimle!

Varyap Plaza Pendik projesinde düzenlenen kampanya ile yüzde 25 indirim sağlanıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı Varyap Plaza Pendik projesi kapsamındaki kampanya Nisan sonuna kadar devam edecek.

Varyap Plaza Pendik'te yüzde 25 indirimle!

Gayrimenkul sektöründe bir ilke imza atan Varyap, Varyap Yatırım Ayları ile ofis ve de dükkan sahibi olmak isteyen herkese peşin ödemelerde görülmemiş imkanlar sağlıyor.

Aktem Plaza dükkan fiyatları!

Aktem Plaza dükkan fiyatları metrekare birimi üzerinden hesaplanıyor. Satışların başladığı projede ofis teslimleri hemen yapılıyor. Proje Bağcılar'da inşa ediliyor.

Varyap Plaza Pendik'te yıl sonu fırsatı!

Varyap Plaza Pendik'te yıl sonu fırsatı sunuluyor. 278 bağımsız birimden meydana gelen projede teslimler hemen yapılıyor. Projede ofisler ve dükkanlar yer alıyor.

Concepta Plaza'da icradan 1.3 milyon TL'ye satılık 2 dükkan!

Büyükçekmece 3. İcra Dairesi, İstanbul İli, Esenyurt İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi, Nazım Hikmet Bulvarı'ndaki Concepta Plaza'da yer alan 2 dükkanı 1 milyon 340 bin TL'den satışa çıkarıyor.

Varyap Plaza dükkan Haberi

Varyap Plaza dükkan


Varyap Varlıbaşlar Yapı San ve Turizm Yatırımları Ticaret A.Ş.’ye ait 22 ofis, 39 dükkan ve 1 arsa satışa Eskidji Müzayedecilik Ticaret İthalat ve İhracat A.Ş. tarafından düzenlenecek müzayedede açık artırma yöntemiyle lotlar halinde satışa sunulacak.


Müzayede 27 Aralık 2016 günü saat 14:00'de Eskidji Yenibosna İstanbul ve www.eskidji.com web adreslerinde yapılacak. Peyler, müzayede sırasında Açık Artırma yöntemiyle alınacak.


Varyap Plaza Pendik E-5 üzerinde, Sabiha Gökçen Havalimanı'na Tuzla Maria ve Tersaneler Bölgesi'ne 10 dakika mesafede yer alıyor. Projedeki ofislerin metrekare fiyatları 2 bin 574 TL'den, dükkanların metrekare fiyatları ise 4 bin 765 TL'den başlıyor. 







Müzayede şartnamesi için