01 / 05 / 2024

pendik yatırımları

pendik yatırımları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Pendik Belediyemiz sadece son birkaç yılda ilçemize 230 trilyon liralık yatırım yapmıştır. Diğer eserlerle birlikte Pendik, son birkaç yılda 1 katrilyon 80 trilyon liralık bir yatırıma kavuşmuştur." dedi.

Pendik'te yol çalışmaları hızlandı!

Kış aylarının geride kalmasıyla Pendik’te alt ve üstyapı çalışmalarına hız verildi. Bu kapsamda prestij caddelerden asfalt dökümüne, yol açmadan yamalara kadar her gün yüzlerce çalışma gerçekleştiriliyor.

Pendik'teki dev yatırımlar ilçenin gururu oldu!

Sabiha Gökçen Havaalanı’nın kapasitesini genişleterek Atatürk Havaalanı’ndan daha büyük hale getirecek 2. Pist için çalışmalar başladı. 2.Pist ile metro şantiyelerini ve tamamlanan Hükümet Konağı’nı ziyaret eden Belediye Başkanı Şahin, bu yatırımların Pen

Pendik'e yeni altgeçit!

İlçe merkezini ikiye ayıran tren yolu hattındaki geçiş noktalarının en büyüğü Batı ve Sapanbağları arasına inşa edilecek. 17 metre genişliğindeki alt geçit projesi için Çavuşoğlu deresinin bir kısımı deplase edildi.

Pendik'te engelli dostu konutlar inşa edilecek!

Hedef Pendik'te yılda 400 adet engelli dostu konutun inşa edilmesi. 8.5 milyon engellinin yaşadığı Türkiye'de, bu grubun ihtiyaçlarına yönelik konut projeleri tasarlamak bir süredir hükümet ve STK'larm öncelikli konuları arasında.

Pendik, yatırımda büyükşehir belediyelerini geride bıraktı!

2012 yılında bütçesinin yüzde 48' ini yatırımlara ayıran Pendik Belediyesi, bu oranla Türkiye'deki il ve de ilçelerin yanı sıra, büyüksehir belediyeleri ni de geride bıraktı...

Pendik Belediyesi yatırım zengini!

2012 yılında bütçesinin yüzde 48 'ini yatırımlara ayıran Pendik Belediyesi, bu oranla Türkiye'd eki il ve ilçelerin yanısıra, bir çok büyükşehir belediyesini de geride bıraktı.

Newcastle Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Newcastle Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Pendik'te Muhammed Musab Üstün tarafından kuruldu.

Newcastle Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Newcastle Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Pendik'te Muhammed Musab Üstün tarafından kuruldu.

Tsc Endüstriyel Yatırımlar Anonim Şirketi kuruldu!

Tsc Endüstriyel Yatırımlar Anonim Şirketi Pendik’te 1 milyon sermaye bedeli  ile   Selahattin Varol  tarafından kuruldu.

Cozy İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cozy İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Karagöz tarafından kuruldu.

SHM Gayrimenkul Yatırımları ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

SHM Gayrimenkul Yatırımları ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Pilavcı tarafından kuruldu. 

Dilek Bayraktutan Turizm Otelcilik İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Dilek Bayraktutan Turizm Otelcilik İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Bayraktutan tarafından kuruldu.

Parkcity Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu! 

Parkcity Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Murat Şahsuvaroğlu tarafından kuruldu.

Pendik, yatırımcılarda mıknatıs etkisi yaratıyor!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, Pendik ilçesinin gayrimenkul yatırımlarıları üzerinde mıktanıs etkisi yarattığını söylüyor..

İstanbul ulaşım yatırımlarıyla parlayacak!

Tavşantepe Metro İstasyonu'nda Pendik'e yapılan yatırımların toplu açılışı gerçekleşti. İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul'daki ulaşım yatırımlarından bahsetti.

Penta Emlak Yatırımları Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Penta Emlak Yatırımları Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Zafer Demir, Özge Değer Aslan, İsmail Sinan Günel ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 13 Ocak'ta Pendik, Çınardere Mahallesi, Akan Sokak'ta kuruldu.

Pendik'teki dev yatırımlar ilçenin gururu oldu!

Sabiha Gökçen Havaalanı’nın kapasitesini genişleterek Atatürk Havaalanı’ndan daha büyük hale getirecek 2. Pist için çalışmalar başladı. 2.Pist ile metro şantiyelerini ve tamamlanan Hükümet Konağı’nı ziyaret eden Belediye Başkanı Şahin, bu yatırımların Pen

Alsu Dekorasyon İnşaat Taahhüt Turizm Yatırımları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alsu Dekorasyon İnşaat Taahhüt Turizm Yatırımları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abidin Kaya ve Muhsin Duzak ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 24 Ağustos'ta Pendik, Batı Mahallesi'nde kuruldu.

Pendik Pelediyesi 2014 yatırımları için bütçesinin yüzde 46'sını ayırdı!

Geçen yıl bütçesinin yüzde 48’ini yatırıma ayıran Pendik Belediyesi, yıl sonuna kadar 125 milyon liralık yatırım daha planlıyor. 2014 için hedef, yatırımlar için bütçenin yüzde 46’sı...

pendik yatırımları Haberi

pendik yatırımları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Pati Pendik İlçe Teşkilatının 5. Olağan Kongresi'ne katılmak için Pendik’e geldi. Erdoğan, Kurtköy Spor Salonu’nda yapılan kongre öncesi Pendiklilere hitap etti. Pendik'in sahip olduğu imkânlar ve tabii güzellikleriyle İstanbul'un ilçeleri arasında farklı bir yere sahip olduğunu belirten Erdoğan “Havalimanından hızlı trene, İstanbul'un en büyük su kaynağı olan Ömerli Barajı'ndan Marmara Denizi'nin güzelliklerine, turizmden tarıma ve hayvancılığa kadar geniş bir yelpazeye yayılan bu imkânlarıyla Pendik'in geleceğini çok daha parlak görüyoruz. Sabiha Gökçen Havalimanı'yla ayrı bir zenginlik, ayrı bir potansiyele sahip. Yani ulaşımda burada yok yok. Her şey var. Deniz dersen, deniz de var.”diye konuştu.

Pendik, İstanbul'un en mutena ilçelerinden biri halini aldı

1987 tarihinden beri ayrı bir ilçe olan Pendik’in kendi hükümetleri ve belediye başkanları döneminde adeta...