27 / 04 / 2024

Pendik yeni otopark

Pendik yeni otopark

Pendik Belediyesi, Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi arkasında yer alan boş arsaya 560 araçlık otopark inşa ediyor.

Pendik'e 20 yeni otopark geliyor!

Pendik Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi kentin artan otopark ihtiyacının karşılanması için düğmeye bastı. Şehrin birçok noktasına yaklaşık 10 bin araç kapasiteli 20 otopark yapılması öngörülüyor.

Nexonya kentsel dönüşüm projelerine odaklandı! Gebze ve Pendik'e iki yeni proje geliyor!

Nexonya Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koray Vural, İstanbul’da konut projelerinde ağırlıklı olarak kentsel dönüşüm projelerine ağırlık verdiklerini açıklayarak Gebze ve Pendik'e iki yeni proje geleceğini açıkladı.

Zam geldi yeni tarifeler peş peşe güncellendi! Yeni İSPARK otopark ücreti kaç lira? İSPARK'ta 1 saat park ne kadar?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi Ekim ayı toplantısından zam kararı çıktı. Bu kapsamda İSPARK otopark ücretlerine yüzde 55 ile yüzde 57 arasında zam yapılacağı kararlaştırıldı. Peki, Yeni İSPARK otopark ücreti ne kadar oldu? İşte detaylar

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler’de yeni kampanya başladı! Yüzde 20 peşinatla konut fırsatı! 

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler'de yeni satış kampanyası başladı. Teslimlerin 2024 yılının Mart ayında gerçekleştirileceği KİPTAŞ Arkatlı Evler'den yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 

Pendik Yenişehir, Çamlık ve Harmandere Mahalleleri'nin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Pendik ilçesi, Yenişehir, Çamlık ve Harmandere Mahalleleri'ne ilişkin 1/5000 ölçekli 15.04.2023 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

İSPARK otopark ücretlerine zam geldi! İlçe ilçe otopark ücretleri belli oldu! Yeni zamlar 1 Ağustos itibariyle geçerli

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde alınan kararla İSPARK otopark ücretlerine zam geldi! İlçe ilçe otopark ücretleri belli oldu! Yeni zamlar 1 Ağustos'tan itibaren geçerli olacak...

Kiptaş yeni proje var mı? Kiptaş Pendik Arkatlı evlerinin fiyatları ne kadar, ödeme şekilleri nasıl?

Kiptaş yeni projeleri merakla araştırılıyor. Özellikle Kiptaş Pendik Arkatlı Evlerinin fiyatları sorgulanıyor. İşte detaylar!

Otopark yönetmeliğinde bir değişiklik daha! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hazırlanan yeni Otopark Yönetmeliği bugünkü 31868 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte detaylar...

Kiler GYO Pendik projesi geliyor! Yeni proje!

Kiler GYO ve Biskon Yapı A.Ş. İş Ortaklığı tarafından İstanbul Pendik'te yeni bir proje hayata geçirilecek. 

Otopark Yönetmeliği konut sektörünü nasıl etkiledi?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 25 Mart 2021'de değiştirilerek yürürlüğe alınan yeni Otopark Yönetmeliği inşaat sektörünü doğrudan etkiledi. Peki Otopark Yönetmeliği konut sektörünü nasıl etkiledi? Sektör temsilcileri anlattı...

Otopark ihtiyacını doğru tespit etmedikçe kent estetiği ve konforu olmaz!

Sosyolog Faruk Özcan, yeni otopark yönetmeliğini değerlendirdi. "Otopark ihtiyacını doğru tespit etmedikçe kent estetiği ve konforu olmaz" dedi.

Yeni yapılarda otopark zorunluluğu ne olacak?

Kentsel dönüşüm ile yeni yapılacak olan binalarda otoparkların ne olacağı merak konusu ne oldu. Olaycom.'dan Günay Yumruktay  bugünkü köşe yazısında otopark zorunluluğunu kaleme aldı.

Binadaki bahçe alanları otopark yapılabilir mi?

Yeni Otopark Yönetmeliği Türkiye’nin otopark problemini çözüme kavuşturacak mı? Yeni yönetmelikle binalardaki otoparklar nasıl düzenlendi? Bahçeler otopark olarak kullanılabilecek mi? Şehircilik ve İmar Danışmanı ve aynı zamanda şehir plancı olan Erhan Demirdizen, yönetmeliği anlattı...

Pendik Yenişehir Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Pendik ilçesi, Yenişehir Mahallesi, Millet Caddesi ile Saray Sokak Kesişimi Yol kavşak Düzenleme Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Pendik yeni otopark Haberi

Pendik yeni otopark

Pendik Belediyesi kentin dört bir yanına otopark inşa etmeye devam ediyor. Pendik Belediyesi'nde yer alan habere göre, son olarak Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile çevresindeki parklanma sıkıntısına karşı yeni bir otoparkın inşaatına başladı. 

Hastane yanındaki boş arsada hayata geçirilen otopark, 560 araçlık kapasiteye sahip olacak. Otopark hizmete açıldığında özellikle hafta içi hastane önünde yaşanan araç yoğunluğu ve parklanma sıkıntısının önüne geçilecek. Otoparkın Ocak ayı sonuna doğru tamamlanması planlanıyor.