05 / 05 / 2024

pendik yeni yollar

pendik yeni yollar

Kış aylarının geride kalmasıyla Pendik’te alt ve üstyapı çalışmalarına hız verildi. Bu kapsamda prestij caddelerden asfalt dökümüne, yol açmadan yamalara kadar her gün yüzlerce çalışma gerçekleştiriliyor.

Pendik Yenişehir, Çamlık ve Harmandere Mahalleleri'nin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Pendik ilçesi, Yenişehir, Çamlık ve Harmandere Mahalleleri'ne ilişkin 1/5000 ölçekli 15.04.2023 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Kiraya yüzde 25 zam sınırı piyasayı hareketlendirdi! Ev sahipleri yüksek kira almak için yeni yollar arıyor! 

Konutunu yeni kiraya verecekler ‘İleride istediğim artışı yapamam’ diyerek zammı yolun başında yapmaya başladı. Boş dairesi olan kimi mülk sahipleri bu dönemde kiraları yükseltti, eski kiracısı olanlar da düşük fiyat sebebiyle evini satışa sundu. 

Twitch’de yayıncıların para kazanmasını sağlayacak yeni yollar belli oldu! İşte detaylar!

Twitch'e 2023'te eklenecek özellikler belli oldu. Yayıncıların para kazanmasını sağlayacak yeni yollar geliyor. İşte haberin detayları…

Pendik Yenişehir Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Pendik ilçesi, Yenişehir Mahallesi, Millet Caddesi ile Saray Sokak Kesişimi Yol kavşak Düzenleme Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Pendik Yenişehir nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda!

Pendik ilçesi, Yenişehir Mahallesi, Millet Caddesi ile Saray Sokak Kesişimi Yol Kavşak Düzenleme Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Pendik Bisiklet Yolları Projesi’ne Bakanlık’tan dev hibe!

Pendik Belediyesinin bisikletli ulaşımı teşvik etmek için başlattığı “Bisiklet Yolları Projesi”, Çevre ve Şehircilik Bakanlığından 5,6 Milyon Türk Lirası hibe almaya hak kazandı.

Pendik Yenişehir Mahallesi imar planı tadilatı askıya çıktı!

Pendik İlçesi, Yenişehir Mahallesi'ndeki bazı parsellere ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 28 Mart 2018 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı..

Aksaray'da yeni imar yolları açılıyor!

Aksaray Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü planlanan bölgelerde yeni yollar açmak adına çalışmalarını devam ettiriyor. 

Pendik Yenişehir Mahallesi imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Pendik'e bağlı bazı mahallelerin nazım imar planını bugün askıya çıkardı..

Manisa yeni yollarına kavuşuyor!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi 75. Yıl Mahallesi’ni de yeni yollarına kavuşuyor.

Çatalca Kaleiçi yeni yollarına kavuştu!

İlçede geçirdiği yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çatalca Belediyesi Kaleiçi mahallesini de yeni yollarına kavuşturdu.

Hatay Büyükşehir yeni yollar açıyor!

Kentte hayata geçirdiği yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Hatay Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Gülkent Mahallesi’nde halkın kullanımına sunmak üzere yeni yol açma, genişletme çalışması gerçekleştirdi.

Kocaeli'ye yeni yol müjdesi!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kırsal mahallelerde de yeni yollar hayata geçiriyor

pendik yeni yollar Haberi

pendik yeni yollar


Kış aylarının geride kalmasıyla Pendik’te alt ve üstyapı çalışmalarına hız verildi.  Bu kapsamda prestij caddelerden asfalt dökümüne, yol açmadan yamalara kadar her gün yüzlerce çalışma gerçekleştiriliyor. 


30 dakikada yama yapıyor


Pendik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler hem programları dâhilinde hem de vatandaşlardan gelen talepler üzerine yıpranan ve çöken yolları sadece 30 dakikalık işlemle onarıyor. Günde ortalama 30 ayrı noktaya 3 asfalt robotuyla müdahale eden ekipler önce çöken ya da yıpranan yola asfalt döküyor. Ardından kompaktörle asfaltın yola iyice sıkışması için izolasyon yapılıyor. En sonunda ise özel bir kimyasalla yama yapılan bölgenin etrafına dökülüyor.  Böylece yama yapılan yerin büyüklüğüne göre değişmekle birlikte tüm bu işlemler çok kısa sürede tamamlanmış oluyor.   


Kurtköy’e alternatif yol


İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Pendik Belediyesinin ortak çalışmalarıyla Kemiklidere...