18 / 07 / 2024

pendik yol üstü kapılar

pendik yol üstü kapılar

Geleneksel Selçuklu desenlerinin işlendiği ve tamamı el işçiliği olan anıtsal giriş kapısı Pendik’e gelenleri karşılamaya başladı. Adnan Menderes Bulvarı üzerine üç ayda inşa edilen giriş kapısı özel aydınlatma sistemi ile gece boyunca dikkat çekiyor.

Aykar Yol Altyapı Üst Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aykar Yol Altyapı Üst Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ayyıldız tarafından kuruldu.

Tam Yol Altyapı Ve Üst Yapı Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tam Yol Altyapı Ve Üst Yapı Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Güven Aksakal tarafından kuruldu.

Pendik Esenyalı Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Pendik ilçesi, Esenyalı Mahallesi, 7972 ada, 4 parsel ile bir kısım kadastral yol alanına ilişkin 1/5000 ölçekli 18.01.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Mayn Yol İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mayn Yol İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Aydın Memoğlu tarafından kuruldu.

Pendik Yenişehir Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Pendik ilçesi, Yenişehir Mahallesi, Millet Caddesi ile Saray Sokak Kesişimi Yol kavşak Düzenleme Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Tbs Altyapı Üst Yapı İşleri Yol Yapım Asfalt İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tbs Altyapı Üst Yapı İşleri Yol Yapım Asfalt İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Davut Ataş tarafından kuruldu.

Ondörtüç Pendik’te  yüzde 30 indirim fırsatı!

İnsay Yapı tarafından Pendik'te hayata geçirilen Ondörtüç Pendik, Yalova manzaralı daireleriyle “Müstakil Yaşam” konseptine üst düzey bir boyut getiriyor. Projede yer alan dairelerde peşin ödemede yüzde 30’a varan indirim uygulanıyor.

Ysl Aras Altyapı Üst Yapı Yol İnşaat Nakliyat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ysl Aras Altyapı Üst Yapı Yol İnşaat Nakliyat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 1 milyon TL TL sermaye bedeli ile Hediye Akbıyık ve Yüksel Akbıyık tarafından kuruldu.

Gümüş Yol İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Gümüş Yol İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Azmi Gümüş tarafından kuruldu.

Pendik Yenişehir nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda!

Pendik ilçesi, Yenişehir Mahallesi, Millet Caddesi ile Saray Sokak Kesişimi Yol Kavşak Düzenleme Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

MGS Hafriyat İnşaat ve Altyapı Üst Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MGS Hafriyat İnşaat ve Altyapı Üst Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Belge tarafından kuruldu.

Esra Kestirengöz Dizayn Stüdyo ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esra Kestirengöz Dizayn Stüdyo ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Esra Kestirengöz tarafından kuruldu.

Jüpiter Group Bodrum'da arazi aldı!

Jüpiter Group,  Bodrum Yalıkavak'ta planlanan yeni proje için bir arazi satın almış. Yalıkavak Dirmil Mahallesi'nde yol üstünde bulunan araziye "Jüpiter Group proje alanıdır" tabelası asılacak....

pendik yol üstü kapılar Haberi

pendik yol üstü kapılar


Yapımı yeni tamamlanan anıtsal giriş kapısı Pendik’in yeni sembolü olacak. Kente giriş ve çıkışı sağlayan en önemli ana arter olan Adnan Menderes Bulvarı üzerine inşa edilen anıtsal giriş kapısı, işlemeleri ve görkemli mimarisiyle  göz kamaştırıyor. Özel aydınlatma sistemiyle donatılan giriş kapısı gece boyunca da tüm ihtişamını renkler eşliğinde sergilemeye devam ediyor. Geleneksel Selçuklu desenlerinin işlendiği ve tamamı el işçiliği olan anıtsal giriş kapısı 25 metre uzunluğunda ve 8,5 metre yüksekliğinde. Üzerindeki çinilerin de tamamı el işçiliği olan kapı, artık Pendik’in girişinde ‘merhaba’  diyecek.





Anıtsal kapının yer aldığı Bahçelievler Adnan Menderes Bulvarı’nda daha önce yapılan prestij cadde çalışmasıyla da hem araç, hem de yaya trafiği düzenlenmişti. Geliş ve gidişte araç park cebi ve aydınlatma yenilemeleri yapılan caddede bir de süs...