04 / 05 / 2024

pera denizli

pera denizli

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Denizli ofis blokları için yapı ruhsatı aldı.

Pera GYO'nun Denizli'deki projesindeki haciz kaldırıldı!

Pera GYO'nun Denizli İli, Merkezefendi İlçesi, Sümer Mahallesinde kayıtlı AVM ile muhtelif ofis ve mesken fonksiyonlu bağımsız bölümlerin tapu kayıtlarına konulan haciz kaldırıldı. 

Pera GYO'nun Denizli'deki tapu kayıtlarına haciz!

Pera GYO Denizli İli, Merkezefendi İlçesi, Sümer Mahallesinde kayıtlı AVM ile muhtelif ofis ve mesken fonksiyonlu bağımsız bölümlerin tapu kayıtlarına 1 Ekim 2020 2020 tarihinde haciz konuldu. 

Pera GYO'nun Denizli'deki tapu kayıtlarına haciz konuldu!

Pera GYO, Denizli İli, Merkezefendi İlçesi, Sümer Mahallesinde kayıtlı AVM ile muhtelif ofis ve mesken fonksiyonlu bağımsız bölümlerin tapu  kayıtlarına haciz konulması için haciz ihbarnamesinin gönderildiğini açıkladı.

Pera GYO'dan Denizli'ye ofis projesi!

Pera GYO, Denizli Sümerpark Alışveriş Merkezi'nin yanında 232 bağımsız bölümden oluşan ofis projesi inşa edecek. Pera GYO 232 bağımsız bölümden oluşacak projenin B bloğunun ince inşaat işleri için D.A.B. Mühendislik'le sözleşme imzaladı.

Pera GYO yatırımlarını Anadolu'da yapacak!

Pera GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ayşegül Bensel, büyükşehirlerde artan arazi fiyatları ve rekabet nedeniyle Anadolu’ya yatırım yapmaya karar verdiklerini ve Anadolu’da ilk olarak Denizli’de karar kıldıklarını söyledi.

Pera GYO rotasını Anadolu'ya çevirdi!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul’da artan rekabet ve arazi fiyatları nedeniyle Anadolu’ya yöneldi. Anadolu’yu karış karış gezen Pera GYO, Denizli’de ilk adımını attığı dönüşüm projelerini Türkiye’ye yaymak istiyor.

Pera GYO yatırım için Anadolu'ya yöneldi!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul’da artan rekabet ve arazi fiyatları nedeniyle Anadolu’ya yöneldi. Anadolu’yu karış karış gezen Pera GYO, Denizli’de ilk adımını attığı dönüşüm projelerini Türkiye’ye yaymak istiyor

Pera GYO Denizli ofis blokları için kaba inşaat sözleşmesi imzalandı!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda Denizli ofis bloklarına ait kaba inşaat sözleşmesinin imzalandığını belirtti.

Pera Gayrimenkul'den Denizli'ye akıllı ofis projesi: Skycity!

PERA Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, gelişmiş sanayisi ile Ege'nin gözde şehirlerinden Denizli'de, son teknoloji ile donatılmış modern ofis projesine imza atıyor..

Denizli Skycity lansman özel fiyatlarla satışta!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ege’nin gözdesi Denizli’ye ilk modern ofis projesini kazandırıyor: SKYCITY. SKYCITY, zarif detayları, görkemli tasarımı ve şehre yakınlığı ile benzersiz bir konforda çalışma olanağı sunacak.

Pera GYO Denizli ofis blokları için yapı ruhsatı aldı!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Denizli ofis blokları için yapı ruhsatı aldı.

Final Okulları Denizli Sümerpark projesinde yerini alıyor!

Final Okulları çok yakında, Global Yatırım Holding ve Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Denizli'nin ve bölgenin en büyük yaşam merkezi Sümerpark Projesinde da yerini alıyor...

Sümerpark Evleri Denizli'de 137 bin liraya! Yüzde 1 peşinat!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen, Denizli’nin ve Ege Bölgesi’nin en büyük yaşam projesi olan Sümerpark Evleri’nde yaşam başladı...

pera denizli Haberi

pera denizli

Pera GYO tarafından yapılan açıklama şöyle;


"Şirketimiz portföyünde bulunan ve üzerinde Sümerpark Alışveriş Merkezinin faaliyette bulunduğu Denizli İli, Merkezefendi İlçesi, Sümer Mahallesi Çal Caddesi No:1  adresindeki 47709 m  alana sahip 6226 Ada, M22A22B2D Pafta, 1 Parsel üzerinde, Alışveriş Merkezi'nin yanında inşa edilecek ve toplam 232 bağımsız bölümden oluşacak ofis bloklarına ait İnşaat Yapı Ruhsatı...