02 / 07 / 2024

perakende fiyatlar ne kadar arttı

perakende fiyatlar ne kadar arttı

İstanbul Ticaret Odası'nın (İTO) 1995 bazlı Ücretliler Geçinme İndeksi, 2014 temmuz ayı itibariyle yıllık ortalama yüzde 7,90, Toptan Eşya Fiyatları İndeksi ise yıllık ortalama yüzde 10,03 artış gösterdi.

TMO'dan güncel fiyatlar! Bu fırsat kaçmaz! TMO'da ayçiçek yağı ne kadar? İşte 2 Haziran 2022 fiyat listesi

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO)'nde satışı yapılan temel gıda ürünlerinin fiyatı vatandaşlar tarafından merakla takip ediliyor. Peki TMO'da hangi ürünler satışa sunuluyor, TMO'daki perakende fiyatları ne kadar? İşte 2 Haziran 2022 fiyat listesi

Migros'tan hafta sonu kırmızı et indirimi! Migros'ta kırmızı et fiyatları ne kadar? İşte 7 Mayıs 2022 fiyat listesi

Kırmızı et fiyatlarındaki artış devam ederken perakende zinciri Migros seçili ürünlerde indirim yaptı. Peki Migros'ta hangi kırmızı et çeşitleri indirim girdi, fiyatları ne oldu? İşte 7 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Vadi İstanbul Evleri fiyatları ne kadar?

Vadi İstanbul Evleri'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon dubleks daireler bulunuyor. İşte Vadi İstanbul Evleri fiyatları ne kadar?

Kartal Manzara Adalar satış fiyatları ne kadar?

Manzara Adalar'da 975 tane daire yer alıyor. Tamamı peşin ya da banka kredisi ile ödemelerde yüzde 8 indirim yapılan Kartal Manzara Adalar satış fiyatları ne kadar?

Tema İstanbul fiyatları ne kadar?

İstanbul Halkalı - Atakent bölgesinde inşa edilen Tema İstanbul Konutları'nda banka kredisi ile yapılan ödemelerde 120 aya varan vade yapılabiliyor. Peki Tema İstanbul fiyatları ne kadar?

Eclipse Maslak daire fiyatları ne kadar?

Eclipse Maslak projesi 2 kule olarak yükseliyor. Banka kredisi ile ödemelerin yapılabildiği projede 1+10'dan 4+1'e kadar tüm daireler yer alıyor. Eclipse Maslak daire fiyatları ne kadar?

Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale fiyatları ne kadar?

Daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edilen Avrupa Konutları Kale Evleri'nde konutların maksimum büyüklükleri 210 metrekare olarak belirlendi. Peki Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale fiyatları ne kadar?

Metropol İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Metopol İstanbul'da yüzde 1 peşinatla ödeme yapılabiliyor. Projede 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daireler yer alıyor. Peki Metropol İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Westside İstanbul Beylikdüzü fiyatları ne kadar?

Westside İstanbul projesinde 1.155 tane daire ve 166 tane dükkan bulunuyor. Teslim işlemlerinin 2017 yılının Mart ayında gerçekleşeceği Westside İstanbul Beylikdüzü fiyatları ne kadar?

Avrupa Konutları Kale Topkapı daire fiyatları ne kadar?

Avrupa Konutları Kale projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor. Peki Avrupa Konutları Kale Topkapı daire fiyatları ne kadar?

Westside Beylikdüzü fiyatları ne kadar?

Daire ve dükkan satış sürecinin hızla devam ettiği ve teslim işlemlerinin 2017 yılının Mart ayında gerçekleşeceği Westside Beylikdüzü fiyatları ne kadar?

Emlak Konut Sultanbeyli Konutları fiyatları ne kadar?

Sultanbeyli Emlak Konutları'nda 7 adet dairenin satışı kura yöntemi ile gerçekleşecek. Projede toplam 486 adet konut bulunuyor. Peki Emlak Konut Sultanbeyli Konutları fiyatları ne kadar?

Çukurova Balkon fiyatları ne kadar?

Yüzde 1 peşinat ile ödeme yapılabilen Çukurova Balkon Rezidans 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerinden oluşuyor. Proje 2 blok halinde yükseliyor. Peki Çukurova Balkon fiyatları ne kadar?

perakende fiyatlar ne kadar arttı Haberi

perakende fiyatlar ne kadar arttı


 İstanbul Ticaret Odası'nın (İTO) 1995 bazlı Ücretliler Geçinme İndeksi, 2014 temmuz ayı itibariyle yıllık ortalama yüzde 7,90, Toptan Eşya Fiyatları İndeksi ise yıllık ortalama yüzde 10,03 artış gösterdi.  İstanbul'da temmuz ayında perakende fiyatlar bir önceki aya göre yüzde 0,64 azaldı, toptan fiyatlar ise yüzde 0,44 oranında arttı. 


Perakende fiyatlar temmuzda geçen yılın aynı ayına göre yüzde 9,01, toptan fiyatlar ise yüzde 12,35 artış kaydetti. 


Sektörel bazda değişim oranları:

  

Perakende fiyatlar temmuz 2014'te aylık bazda; konut harcamalarında yüzde 2,83, diğer harcamalar grubunda yüzde 1,29, gıda harcamalarında yüzde 0,83, sağlık ve kişisel bakım harcamalarında yüzde 0,79 yükseldi. 


Giyim harcamalarında yüzde 20,58, ev eşyası harcamalarında yüzde 0,36, ulaştırma ve haberleşme harcamalarında yüzde 0,20 azalış izlenirken, kültür, eğitim ve eğlence harcamaları grubunda fiyat değişimi olmadı. 


2014 temmuz ayı...