06 / 05 / 2024

peri tower otel kapandı mı

peri tower otel kapandı mı

Kapadokya'da 21 Kapadokya’da 21 yıllık tesis kapandıyıldır hizmet veren 126 odalı Peri Tower Otel turizm sezonunun verimsiz geçmesinin etkisiyle kapandı.

Eğirdir Gölü plajında otel inşaatı başladı!

Türkiye’nin ikinci en büyük tatlı su gölü olan Eğirdir Gölü plajında otel yapımına başlandı. Yaşam savunucusu ve akademisyen Kesici, “Peri bacalarındaki otel inşaatı nasıl durdurulduysa, bu inşaat da hemen durdurulmalı” diye konuştu.

Miami Okan Tower 2 Mayıs'ta tanıtılacak! 

Miami Okan Tower projesi, Okan Holding ve Hilton işbirliğiyle Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletine bağlı Miami'de hayata geçirilecek. 2 Mayıs'ta tanıtılacak projede konut, ofis ve otel yer alacak. 

Divan Residence at G Tower’da gurbetçiler için 2 özel kampanya!

Otel konforunda yaşam fırsatı sunan Divan Residence at G Tower projesinde gurbetçilere özel 2 kampanya hazırlandı. Kampanya sınırlı sayıdaki daireleri kapsıyor..

Nidya Tower'da ön satışlar başladı!

Güray Group tarafından hayata geçirilen Nidya Tower'da ön satışlar başladı. Nidya Tower Sheraton Otel projesinin 2019 yılı Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Aris Grand Tower Residence fiyat listesi!

Aris Grand Tower Residence fiyat listesi 279 bin TL'den başlıyor. Proje 45 katlı otel konseptinde yükseliyor...

Kapadokya Peri Tower Otel kapandı!

Kapadokya'da 21 Kapadokya’da 21 yıllık tesis kapandıyıldır hizmet veren 126 odalı Peri Tower Otel turizm sezonunun verimsiz geçmesinin etkisiyle kapandı.

Kartepe Titanic Otel Nisan 2016'da hizmete açılacak!

Ünlü İşadamı Sefa Sirmen tarafından tasarlanan ve Ener Yapı tarafından hayata geçirilen, Titanic Otel ve Time Tower Residence projesinde inşaat hızla ilerliyor.

Erşan Hıdıroğlu turizmde yönetici olmanın sırları anlattı!

Sky Tower Otel ve E7 Grup Turizm Koordinatörü Erşan Hıdıroğlu, ülkemizde turizm eğitiminin yetersizliği ve turizm alanında eğitim almış kişilerin turizmde çalışmadığını söyledi.

Sky Tower Otel devre tatil!

Sky Tower Otel devre tatil fırsatı ile toplam 6 yıl olacak şekilde, her yıl 1 hafta tatil imkanları sağlanıyor. 5 yıldızlı olarak inşa edilen projede toplam 184 adet oda bulunuyor.

Sky Tower Otel iletişim!

Sky Tower Hotel Devr-i Tatil kampanyası kapsamında 6 yıllığına her yıl 1 hafta boyunca her şey dahil tatil imkanları sunuluyor. Sky Tower Otel iletişim için 444 7 759 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Sky Tower Otel Devr-i Tatil fırsatı!

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde yükselen Sky Tower Otel Devr-i Tatil fırsatı ile 5 yıldızlı ve her şey dahil imkanlar ile tatil yapılabiliyor. 2 yıldır faaliyette olan proje E7 Grup imzası taşıyor.

Sky Tower Hotel'de Devr-i Tatil fırsatı devam ediyor!

Sky Tower Hotel'de 6 yıl boyunca 7 gece 8 gün tatil yapılabiliyor. E7 Grup tarafından hayata geçirilen otel projesinde fiyatlar 7 bin 500 TL'den başlıyor.

Windowist Tower’da ofis kiralayanlar ilk ay ücret ödemeyecek!

Hazır ofis konseptini 5 yıldızlı otel anlayışıyla uygulayan Windowist Tower ’da Mart, Nisan ve Mayıs aylarında ofis kiralayanlar ilk ay için ücret ödemeyecek.

peri tower otel kapandı mı Haberi

peri tower otel kapandı mı


Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Kapadokya'da turizm sezonunun kötü gitmesi nedeniyle kapanan otellere bir yenisi daha eklendi. Kapadokya Bölgesinde 1995 yılından itibaren hizmet veren Peri Tower Otel, bölgede turizmin kötü gitmesi nedeniyle kapılarını ziyaretçilere kapattı.


Nevşehir merkeze bağlı Nar Kasabasında bulunan Peri Tower’ın Genel Müdürü Nazif Demir, otelin Nisan 2018 tarihine kadar kapatılacağını sosyal paylaşım sayfasından paylaşarak üzüntüsünü dile getirdi.

Nazif Demir sosyal paylaşım sayfasında yaptığı açıklamada, “Değerli Dostlarımız, son yıllarda Türk turizmindeki sıkıntıları hep birlikte yaşadık ve yaşamaya da devam ediyoruz. Edindiğimiz izlenimler turizmin 2017 yılının 2016 yılını bile aratacak derecede sıkıntılı olacağı yönünde. Bu güne kadar öz sermaye desteğimizin katkısı ile misafirlerinizi en iyi şekilde ağırlamaya çalıştık. Ekibimizin hepsini 2016 sezon sonuna kadar tüm olumsuzluklara rağmen mağdur...