11 / 05 / 2024

permak italya

permak italya

Türk şirketi Permak Grubu İtalya'nın Venedik bölgesinde bulunan 62 bin metrekare büyüklüğündeki San Clemente Adası'nı ve adanın içinde bulunan 5 yıldızlı lüks San Clemente Palace Resort oteli satın aldı..

İtalya'da eğlence sektörü çalışanlarından kira eylemi!

Italya'nın Naples kentinde eğlence sektörü çalışanları kira ve fatura ödemelerinin durdurulmalarını talep ediyor...

Nurol GYO çalışanları doğa eksikliği sendromuna karşı ‘’permakültür’’dedi!

Nurol GYO çalışanları N-Green çözümü kapsamında doğa ile bağlarını kuvvetlendirmek ve sürdürülebilir yaşam hakkında bilgi paylaşmak amacıyla Yeryüzü Derneği’nden temel permakültür yaklaşımı ve kent bahçeciliği eğitimleri aldı.

Tecnımont Cıvıl Constructıon S.P.A. Merkezi İtalya İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Tecnımont Cıvıl Constructıon S.P.A. Merkezi İtalya İstanbul Merkez Şubesi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile 3. Levent’te açıldı.

Orka Holding, İtalya’da 9 günde 9 mağaza açtı!

Damat, Tween, D’S Damat markalarının sahibi Orka Holding, Türkiye’den çıkan küresel moda devi olma hedefine emin adımlarla yaklaşıyor.

İtalya Napoli 18 milyon Euro'ya dönüşecek!

İtalya'nın en azılı mafya örgütlenmelerinden Camorra'nın iç işleyişine ışık tutan Gomorra filmi ve dizisinin ana mekanlarından olan Napoli'nin Scampia mahallesindeki "yelkenli" binalar tarihe karışıyor.

İtalya depremi, kaliteli malzeme önemini bir kez daha gösterdi!

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı F. Fethi Hinginar, 24 Ağustos gecesi İtalya’nın Perugia kentinin güneyinde meydana gelen 6.2 şiddetindeki depremle ilgili açıklama yaptı.

Caner Erkin ve Şükran Ovalı İtalya'daki evlerini dekore ediyorlar!

Caner Erkin’le oyuncu sevgilisi Şükran Ovalı’nın aşkı evlilik yolunda hızla ilerliyor. Araya giren mesafeler nedeniyle ilişkiyi yürütemeyecekleri iddia edilirken evlilik kararı alan çiftten güzel oyuncu, şimdilerde Milano’nun Cihangir’i olarak sayılan Brera semtindeki evlerini dekore ediyor.

Global Liman'dan İtalya atılımı!

Global Yatırım Holding, iştiraki Global Liman, İtalya'da bulunan Brindisi, Catani ve Ravenna limanlarını işleten şirketlerle, hisse alımı için görüşmelere başladı.

İtalya'daki Iseo Gölü üzerine 3 kilometre yol yapıldı!

İtalya’nın kuzeyindeki Iseo Gölü’nde yüzen küpler kullanılarak 3 kilometrelik yürüme yolu oluşturuldu.Iseo Gölü’ndeki yürüme yolu 4 Temmuz'a kadar ziyarete açık kalacak.

Türkiye emlak danışmanı sayısıyla İtalya ve İspanya'yı solladı!

Deveci, Türkiye’de emlak danışmanlarının adedinin 180 bini bulduğunu bildiriyor. Ülkenin bu rakam ile İtalya ve İspanya’yı geride bıraktığına temas ederken de“ 180 bin danışmanın 50 bini kayıtlı 130 bini kayıt dışıdır. " dedi.

İtalya'nın San Sossio Baronia kasabası satılıyor!

İtalya'da ekonomik desteklerin yetersizliğine tepki gösteren San Sossio Baronia'nın belediye başkanı Francesco Garofalo, kasabayı Facebook'tan satışa çıkardı.

İtalya'da bin 700 kişilik kasaba satılıyor!

Çinli zengin yatırımcılar aradığını belirten Başkan Francesco Garofalo, bin 700 kişilik kasabanın devredilmesinin ardından hizmete devam etmeye hazır olduğunu ifade etti.

İtalya Floransa'daki 200 metrelik göçüğü inşaat mühendisleri inceliyor!

İtalya'nın Floransa kentinde içme suyu şebekesinde oluşan çatlak, tarihi kentin merkezinde göçüğe yol açtı. 200 metre uzunluğundaki göçük için inşaat mühendisleri inceleme yapıyor.

permak italya Haberi

permak italya
MAKİNE, inşaat-turizm, teknoloji, kimya ve perakende iş kollarında faaliyet gösteren Türk şirketi Permak Grubu, İtalya'da ada satın aldı. Grup, Venedik'te yer alan 62 bin metrekare büyüklüğündeki San Clemente Adası'nı ve adanın içinde bulunan 5 yıldızlı lüks San Clemente Palace Resort otelinin sahibi oldu. San Clemente Palace 4 ayrı tema ile bölünmüş ve toplamda 205 odadan oluEmir Uyar şuyor. İtalya'nın en değerli gayrimenkulleri arasında yer alan San Clemente Palace'm eylül ayında orijinal yapısı korunarak 25 milyon euroya restore edileceği belirtildi. Permak Başkan Vekili Emir Uyar, "İçerisindeki otelin restorasyonunu en kısa sürede tamamlayarak 2014 yılında açmayı hedefliyoruz"...