27 / 07 / 2024

permak milanoda mı yatırım yapacak

permak milanoda mı yatırım yapacak

Türk firmalarının İtalya'daki yatırımları hız kesmiyor. Venedik'in en prestijli adasını 150 milyon euroya alan Permak, 15 Haziran'da kapılarını açtı. Emir Uyar, "Hedefimizde Milano ve Roma var" dedi

Nurol GYO çalışanları doğa eksikliği sendromuna karşı ‘’permakültür’’dedi!

Nurol GYO çalışanları N-Green çözümü kapsamında doğa ile bağlarını kuvvetlendirmek ve sürdürülebilir yaşam hakkında bilgi paylaşmak amacıyla Yeryüzü Derneği’nden temel permakültür yaklaşımı ve kent bahçeciliği eğitimleri aldı.

Selim Uyar, Roma'da yatırım için 5 yıldızlı otel arıyor!

Venedik dolayısıyla İtalya’nın turizm yatırımları için cazibesini koruduğunu kaydeden Permak Yönetim Kurulu Başkanı Selim Uyar, “Şu anda yeni bir yatırım için arayıştayız” dedi.

Permak Grubu'nun İtalya'daki oteli Nisan'da açılacak!

Permak Grubu'nun İtalya'daki ilk yatırımı olan San Clemente Adası'nın otel işletmesi için St. Regis grubu ile varılan anlaşmayla büyük bir yatırıma imza atıldı. St. Regis devam eden renovasyonları sonrasında nisan ayında kapılarını açacak.

Permak Plaza'da teslimler 2012'nin üçüncü çeyreğinde yapılacak!

A+ ofis binası olarak tasarlanan Permak Plaza'ta tüm ofis alanları sadece kiralanabilecek. Projede ofislerin kira bedelleri henüz belirlenmedi

Permakültür buluşması ile çamurdan evler yapılacak!

Permakültür, köy ya da kentlerde uygulanabilecek bir dizi ekolojik prensip ve yöntemlerden oluşan tasarım sistemi. Ve Türkiyede ilk kez bilgi ve tecrübe paylaşımı için bir permakültür buluşması düzenleniyor

İstanbul'un yeni ulaşım planları ne?

Gayrimenkulün prim yapması ile ulaşım yatırımlarının çok yakın ilişkisi var. Küçük ve büyük gayrimenkul yatırımcıları için işte İstanbul'un ulaşım yatırımları!

Bodrum'da 'Türkiye Sahilleri Emlak Yatırım' toplantısı yapılacak

Bodrum'da 24-25 Mayıs tarihlerinde ABD 'li Ünlü Mimar Michael Sorkin'in de katılacağı INVESTATE'08 Türkiye Sahilleri Emlak Yatırım Buluşması" toplantısı gerçekleştirilecek.

Balçova Emlak Müdürlüğü 2 arsa satacak

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Balçova Emlak Müdürlüğü Merkez ve Atıfbey Mahallesi'nde bulunan 3 bin 722 ile 4 bin 937 metrekare 2 arsayı açık teklif usulü ile satacak.

Neden arsa ve arazi yatırımı?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak yazarı Tebernüş Kireçci neden arsa ve arazi yatırımının yüksek prim potansiyeli taşıdığını analiz etti.

Manisa'ya 200 milyon dolarlık AVM yatırımı

Avrupa'da 20 ülkede faaliyet gösteren Hollandalı ticari gayrimenkul şirketi Redevco, Ankara ve Erzurum'un ardından Manisa'ya da alışveriş merkezi yatırımı gerçekleştireceğini açıkladı.

Botaş 30 mühendis alıyor

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ'ye (Botaş) daimi statüde 30 mühendis, 8 tekniker ve 4 teknisyen alınacak. Türkiye İş Kurumu (İşkur) Ankara-Çankaya Şube Müdürlüğü'nün konuya ilişkin ilanı, Resmî Gazete'de yayımlandı.

TMSF Göltaş'a 33 milyon Euro yatırım yaptı

Yönetimi Tasarruf Mevduat Sigorta Fonunda (TMSF) bulunan Şevket Demirel Şirketleri İcra Kurulu Başkanı Hidayet Nalçacı, ''2005'te el konulan çimento şirketine 33 milyon Euro'luk yatırım yapıldı ve günlük klinker üretimi 4 bin tondan 6 bin 100 tona çıkarıl

İlk özel müzayede 26 Mart'ta!

Türkiye'de şahıslara ve şirketlere ait gayrimenkullerin satılacağı ilk müzayede 26 Mart'ta gerçekleştirilicek.

permak milanoda mı yatırım yapacak Haberi

permak milanoda mı yatırım yapacak


Kuruluşu 1980'li yıllara dayanan Permak Grubu, makine sanayisinde yakaladığı başarıyı teknoloji, inşaat, enerji ve turizm sektörlerinde de devam ettiriyor. Grup şimdi de bu performansını yurtdışı yatırımlarla taçlandırdı. Venedik'te 150 milyon euroya aldıkları San Clemente Adası'yla adından söz ettiren Permak'ın gözü bu kez de Milano ve Roma'da. Enerji, teknoloji ve turizm sektörlerinin yanı sıra yurtiçi ve yurtdışındaki yatırımları yöneten grubun ikinci kuşak yöneticisi Emir Uyar'la 25 milyon euroya restore ederek 15 Haziran'da hizmete açtıkları Venedik'teki adayı konuştuk. 


650 EUROYA ODA 

 Otele müşterilerin ilgisi nasıl? Renovasyondan sonra hedefimiz Avrupa'da ilk 10'a girmek. Bunun için de bütün adımları attık. Lokasyonumuz elmas değerinde, markamız dünyanın en iyilerinden biri. Türk bayrağını Venedik'in meydanında dalgalandırmak bizim için gurur kaynağı. Şu anda oda fiyatları ortalama 650 euro. Yılı...