22 / 07 / 2024

Permolit Boya sosyal sorumluluk

Permolit Boya sosyal sorumluluk

Boya sektörünün köklü firmalarından Akçalı A.Ş'nin markası Permolit Boya ve Milli Eğitim Bakanlığı, önemli bir eğitim projesine imza atıyor.

Akçalı Boya Türkiye’nin ilk 'Sprey Konsept Mağazası'nı açtı!

1984'ten günümüze Permolit Boya markasıyla faaliyette bulunan Akçalı Boya A.Ş., sektöründe bir ilki hayata geçirdi. Akçalı Boya tarafından Türkiye’nin ilk 'Sprey Konsept Mağazası' İstanbul’da hizmete açıldı. 

Permolit Boya ile binalar nefes alıyor!

Boya sektörünün köklü firmalarından Akçalı Boya, çatısı altıdaki markalardan biri olan Permolit Boya’nın, Permosil Silikonlu Dış Cephe Boyası ürünü, zorlu iklim şartlarına uzun yıllar dayanırken, hava geçirgenlik özelliğiyle binaların nefes almasını sağlıyor.

Akçalı Permolit Boya sertifikalı boyacılar yetişecek!

Boya sektörünün köklü firmalarından Akçalı A.Ş'nin markası Permolit Boya ve Milli Eğitim Bakanlığı, önemli bir eğitim projesine imza atıyor.

Galatasaray'ın Riva arazisinin değerlendirilmesinde sona gelindi!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı kulübün, futbol takımının forma kol reklamı için Akçalı Boya AŞ'nin markası Permolit Boya ile Türk Telekom Arena'da yaptığı sponsorluk anlaşmasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Permolit Boya, Galatasaray'ın yeni sponsoru oldu!

Sarı-kırmızılı kulüp, futbol takımının forma kol reklamı için Permolit Boya ile sponsorluk anlaşması yaptı.

Permolit Boya, MEB işbirliğiyle önemli bir projeye imza atıyor!

Boya sektöründe 1984 yılından bu yana faaliyet gösteren, sektörün köklü firmalarından Akçalı A.Ş. markası Permolit Boya, Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle önemli bir projeye imza atıyor.

Filli Boya, maddi imkanları kötü olan öğrenciler için kolları sıvadı!

Filli Boya, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı işbirliği, TÜBİTAK- TÜSSİDE ve akademisyenlerin desteği ile maddi olanakları sınırlı çocuklara yönelik bir projeye imza attı.

Casati Boya sosyal medyada!

Boya dünyasındaki gelişmeleri ve dekorasyon önerilerini takip etmek için artık yeni bir adresiniz var. Dekoratif boyalar kategorisinde faaliyet gösteren Casati Boya ve ürünleriyle sosyal medyada.

Akçalı Boya ve Kimya Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Permolit Isı Yalıtım Şubesi açıldı!

Akçalı Boya ve Kimya Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Permolit Isı Yalıtım Şubesi, Faruk Güder, Çağatay Akçalı, Subutay Akçalı, Alper Pakalın, Hasan Kenan Gençay tarafından kuruldu.

Filli Boya yılbaşı yarışması düzenliyor!

Türkiye’nin sosyal medyayı en iyi kullanan ilk 50 firmasından biri olan ve sosyal medyada 350 bini aşkın kullanıcıya sahip Filli Boya, yepyeni bir interaktif yarışma ile yeni yıla merhaba diyor...

Filli Boya sosyal ağları en iyi kullanan en popüler boya firması oldu!

Digitalage dergisinin Türkiye’de sosyal medyayı en iyi kullanan 50 markayı belirlediği araştırmada Filli Boya; Facebook, Twitter, Instagram, Vine gibi ağları en iyi kullanan şirketler listesindeki tek boya markası oldu...

Filli Boya, Facebook'ta karbon ayak izlerini sıfırlıyor!

Türk boya ve yalıtım sektörünün lideri Filli Boya, çevreye, sürdürülebilir enerjiye ve gelecek nesillere verdiği önemi Yarına Borcumuz Var projesiyle sosyal medyaya taşıyor, katılımcıların karbon ayak izini sıfırlıyor

Filli Boya ve Haçiko elele verdi, barınakları renklendirdi

Türk Boya sektörünün lideri Filli Boya 'nın sosyal sorumluluk bilinciyle, Haçiko Derneği ile birlikte düzenlendiği “Filli Boya ile Renkli Barınaklar ” kampanyası sosyal medyada gördüğü yoğun ilgi ve destekle sona erdi

Permolit Boya sosyal sorumluluk Haberi

Permolit Boya sosyal sorumluluk

Boya sektörünün köklü firmalarından Akçalı A.Ş'nin markası Permolit Boya ve Milli Eğitim Bakanlığı, önemli bir eğitim projesine imza atıyor. İş güvenliğinin yanı sıra boya uygulama ve meslek ustalığı alanlarında yüzlerce kişilik bir sertifika programı gerçekleştirecek olan bakanlık ve Permolit Boya, özellikle eğitimi olmayan profesyonel ya da yarı profesyonel boyacıları sertifikalandırmayı hedefliyor.


Boya sektörünün köklü firmalarından Akçalı A.Ş.'nin markası Permolit Boya ve Milli Eğitim Bakanlığı, boya sektörüne yönelik bir sertifika programı için işbirliği yapıyor. İş güvenliği, boya uygulama ve meslek ustalığı konularını kapsayan sertifika programı, profesyonel ve yarı profesyonel çalışan ancak bir eğitim geçmişi bulunmayan meslek erbabının yanı sıra bu alanlarda çalışmak isteyen herkesi hedefliyor. Yeni yapılan yasal düzenlemelerle boyacılar için artık sertifika sahibi olmak mecburi. Akçalı A.Ş ve MEB ortaklığıyla...