05 / 05 / 2024

Perrie Edwards

Perrie Edwards

Geçtiğimiz günlerde, One Direction grubundan ayrılan Zayn Malik, sevgilisi ve annesi, 2 milyon sterlin (7.7 milyon TL) değerinde satılık bir ‘evi!’ gezerken yakalandı.

Edwards 15 yeni mağaza açacak!

RMK Classic Giyim, Türkiye genelinde beş mağazası bulunan Edwards için düğmeye bastı. RMK Classic CEO’su Füsun Kuran, “2019’a kadar 15 yeni şube açmayı planlıyoruz” dedi.

Edwards'ın Akmerkez'deki yeni mağazası açıldı!

KOÇ Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç, şahsi işi Edwards'ın İstanbul Akmerkez'deki yeni konsept mağazasının açılışını yaptı.

House Of DIV tasarımları Zorlu Center'da tanıtıldı!

Gülşah Sürel Erdem, koleksiyonlarıyla Polat Tower'daki sıradışı mağazasının yanı sıra çok yakında Edwards'ta, tasarım meraklılarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Edwards mağazalarının sayısı 15'e çıkacak!

ANGLOSAKSON stili ile Amerika'da bir efsane haline gelen ve tüm dünyada "başkanların markası" olarak anılan Brooks Brothers, Aralık 2013'te İstanbul Zorlu Center ile girdiği Türkiye pazarında hedef büyüttü.

Edwards ilk mağazasını Akmerkez'de açacak!

Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç’un Edwards markası ulaşılabilir seviyeye çekilip mağaza sayısı 15’e çıkacak. Yeni konseptin ilk adresi ise Akmerkez.

Perrie Edwards Haberi

Perrie Edwards

Geçtiğimiz günlerde, 5 yıldır üyesi olduğu One Direction grubundan ‘normal bir hayat yaşamak’ için ayrılarak dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca hayranını üzüntüye boğan İngiliz şarkıcı Zayn Malik (22), nişanlısı Perrie Edwards (21) ve annesi Trisha ile ‘alışveriş’e çıktı.


Malik, sevgilisi ve annesi, 2 milyon sterlin (7.7 milyon TL) değerinde satılık bir ‘evi!’ gezerken kameralara yakalandı.


Zayn Malik’in gündeme gelmesiyle onunla gündeme gelmeye çalışan kişiler de arttı. İngiliz Sun gazetesine konuşan İsveçli Martina Olsson (24), Tayland’da Malik ile iki kez cinsel ilişkiye girdiğini iddia...