19 / 05 / 2024

Pertevniyal üstgeçidi son durum

Pertevniyal üstgeçidi son durum

Fatih Atatürk Bulvarı üzerinde, Pertevniyal Lisesi ’nin önünde yer alan Pertevniyal yaya üstgeçidi kaldırıldı. Yaklaşık 120 ton ağırlığındaki üstgeçidin söküm çalışmaları cumartesi gece yarısı başladı.

Eğribel Tüneli için son 140 metre!

İç Anadolu'yu Karadeniz Bölgesi'ne bağlayan Sivas-Giresun güzergahında yer alan 2 bin 200 rakımlı Eğribel Geçidi'ne inşa edilen tünelin tamamlanması için son 140 metre...

İzmir'in dev viyadük projeleri için için 13 firma yarıştı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca’yı Otogar’a bağlayacak 2,5 kilometrelik tünel ihalesinden hemen iki gün sonra, aynı güzergahtaki 2 viyadük ile 3 adet karayolu alt ve üstgeçidi kapsayan yol ve kavşak düzenlemesi için ihaleye çıktı. Büyükşehir’in bu önemli projesine 13 firma teklif sundu.

İzmir Şehit Erkan Demir Yaya Üstgeçidi hizmete açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan'ın yapımı geçen yıl tamamlanan Şehit Erkan Demir Yaya Üstgeçidi'nin hala hizmete açılmadığını belirtip, akıbetini sormasının ardından Büyükşehir Belediyesi harekete geçti.

Trabzon Halit Kobya Üstgeçidi’nin yıkımına başlandı!

Trabzon’un Akyazı mevkiinde yapımı devam eden Akyazı spor ve Kültür Kompleksi için planlanan ulaşım arterlerine uymayan Halit Kobya Üstgeçidi’nin yıkımına başlandı.

Kadıköy Selamiçeşme üst geçidi yeniden inşa edilecek!

İstanbul Kadıköy'deki Selamiçeşme Demiryolu Altgeçidi için geri sayım başladı. 30 yıl önce yapılan Selamiçeşme üstgeçidi altgeçit olarak yeniden inşa edilecek.

Okmeydanı Darülaceze'deki yaya üstgeçidi kaldırılıyor!

Darülaceze Otobüs Durağı Yaya Üstgeçidinin sökülme işlemi 13 Şubat Cumartesi günü başlayacak, 16 Şubat 2016 Salı sabahı 06.00’da tamamlanmış olacak.

Sefaköy'e yeni metrobüs yaya üstgeçidi!

Ulaşımda kaliteyi arttırmak için peş peşe projelerini hayata geçiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Sefaköy’de Metrobüs’e ulaşımı kolaylaştıracak olan yeni üst geçidini hizmete alıyor.

Körfez Tüp Geçidi'nin detayları belli oldu!

İzmir ulaşımını rahatlatacak Körfez Tüp Geçidi'nin detayları belli oldu. Karayolları Müdürlüğü'nce son şekli verilen geçit projesinin bir ayağı Narlıdere Sahil Evleri, diğeri ise Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'nin yanı olacak. 

Geminbeli Geçidi'nde son durum!

Karadeniz Bölgesi'ni Sivas üzerinden Akdeniz Bölgesi'ne bağlayacak 2010 rakımlı Geminbeli Geçidi'ndeki tünel çalışmaları, kış şartlarına rağmen aralıksız devam ediyor.

İzmir'de köprüler mercek altında!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Göztepe ve Bayraklı yaya üstgeçidi ile üzerinden Konak tramvayı hattı geçecek Halkapınar Taşıt üst geçit köprüsünün yapı güvenliğinin belirlenmesi için harekete geçti.

Cityscape Global'de bu yıl Türk firmaların geçidi vardı!

Son üç senede her yıl yaklaşık yüzde 30 büyüyen Cityscape Global'de bu yıl adeta Türk firmaların geçidi vardı. 2014'te 30 olan Türkiye'den katılımcı firma sayısı 2015'te 61'e ulaştı. Fuar alanının yüzde 10'unu Türk firmalar kapladı.

Bahçelievler üstgeçidi kaldırıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ekipleri, Bahçelievler'deki metrobüs üstgeçidini, İstanbullulara daha konforlu ulaşım hizmeti sağlamak amacıyla yürütülen yenileme çalışmaları kapsamında gece saatlerinde kaldırma işlemlerine başladı.

İTÜ Ayazağa yaya üst geçidi kaldırılacak!

Başkan Kadir Topbaş'ın talimatları ile hem yayaların rahat geçişlerini sağlayabilmek hem de görüntü ferahlığı oluşturmak amacıyla Sirkeci ve Pertevniyal üst geçitlerinin ardından şimdi de İTÜ Ayazağa Metro İstasyonu önündeki yaya üst geçidi kaldırılıyor.

Pertevniyal üstgeçidi son durum Haberi

Pertevniyal üstgeçidi son durum


Fatih Atatürk Bulvarı üzerinde, Pertevniyal Lisesi’nin önünde bulunan Pertevniyal yaya üstgeçidi kaldırıldı. Yaklaşık 120 ton ağırlığındaki üstgeçidin söküm çalışmaları cumartesi gece yarısı başladı. Dün sabaha karşı bitirilen sökümün ardından engelli, yaşlı ve çocukluların daha kolay kullanabileceği sinyalli hemzemin geçit düzenlemesi yapıldı. Yeni düzenlemede, yayaların geçişi trafik ışıklarıyla direkt sağlanıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın talimatıyla ana arterler üzerindeki yaya üstgeçitleri kaldırılıyor. Tarihi Yarımada başta olmak üzere anayollar üzerindeki üstgeçitlerin yerine yayaların kolay ulaşımının sağlanması için sinyalli geçit düzenlemesi yapılıyor. İlk olarak Sirkeci’de Şehir Hatları Vapur İskelesi’nin önündeki yaya üstgeçidi...