04 / 05 / 2024

peru haberleri

peru haberleri

Peru'da 6,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. ABD Jeolojik Araştırmalar Merkezi, merkez üssü başkent Lima'nın 467 kilometre güneydoğusundaki Ayacucho bölgesi olan depremin 101 kilometre derinlikte kaydedildiğini açıkladı.

Peru'nun kuzeyinde 6.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Peru'nun kuzeyinde 6.3 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi. ABD Jeolojik Araştırmalar Merkezi, merkez üssü kuzeydeki Piura kenti kıyılarındaki depremin yerin 10 kilometre derinliğinde kaydedildiğini belirtti.

Arka arkaya indirim haberleri geliyor! Ayçiçek yağına bir indirimde A101'den yapıldı

Pandemi döneminden beri arka arkaya yapılan zamların ardından indirim haberleri de arka arkaya gelmeye başladı. Şimdi de Ayçiçek yağında büyük indirim A101'den yapıldı. A101 market zinciri ayçiçek yağında büyük indirim gerçekleştirdiğini ilan etti.

İnşaat sektörü indirim haberleri ile çalkalanıyor! İnşaat demir fiyatları dibe vurdu! Demir fiyatları ne kadar?

İnşaat demir fiyatları son zamanlarda üst üste gelen indirim haberleri çalkalanıyor. Bugün demir fiyatlarına yine 100 lira indirim geldi. 1 ton demir 15 bin 650 lira oldu. Peki demir fiyatları bugün ne kadar? İnce ve kalın inşaat demir fiyatları ne kadar? İşte 29 Nisan 2022 inşaat demir fiyatları

Peru Devlet Başkanı Martin Vizcarra'ya inşaat rüşveti soruşturması!

Peru Kongresi, ilk azil soruşturmasından sadece 51 gün sonra Devlet Başkanı Martin Vizcarra'yı görevden alma sürecini yeniden başlattı. Vizcarra 2011-2014 arasında Moquegua eyaletinin valisi olarak görev yaparken bir inşaat şirketinden 670 bin dolar rüşvet almakla suçlanıyor.

Peru'da tartışmalara neden olan inşaat!

Peru Machu Picchu’ya turistleri doğrudan taşımaya fırsat sunan yeni bir uluslararası havalimanının inşasına başlandı. İnşaat bölgede tartışmalara neden oldu.

Karmod, Peru'da hazır lüks konutlar kurdu!

Karmod, Güney Amerika ülkelerinden Peru’da hazır lüks konutların kurulumunu yaptı.

Peru, Şili ve Kolombiya Türk müteahhitlerinin takibinde!

Türkiye Müteahhitler Birliği, "zorluklara rağmen potansiyel pazar" olarak nitelediği Latin Amerika ve UNASUR'u önemsiyor, özellikle Peru, Şili ve Kolombiya'nın sektörel potansiyelini yakından izliyor.

Peru eski Devlet Başkanı'nın Odebrecht'ten rüşvet aldığı iddiası!

Eski Peru Devlet Başkanı Kuczynski'nin Brezilya inşaat firması Odebrecht'ten rüşvet aldığı iddia ediliyor.

403 konut Malmeydanı 3. Etap Emekli kura sonuçları!

403 konut Malmeydanı 3. Etap Emekli kura sonuçları açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Mal Meydanı 3. Etap Emekli kura sonuçları 403 konut!

Mal Meydanı 3. Etap Emekli kura sonuçları 403 konut açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Erzurum Malmeydanı emekli kura sonucu 10 Temmuz 2017!

Erzurum Malmeydanı emekli kura sonucu 10 Temmuz 2017 henüz açıklanmadı. Erzurum Malmeydanı emekli kura sonuçları açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Kocaeli Kandıra kura sonucu 4 Haziran 2017!

Kocaeli Kandıra kura sonucu 4 Haziran 2017 açıklanmadı. Kocaeli Kandıra kura sonucu 4 Haziran 2017 açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Kandıra Alt Gelir Grubu kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Kandıra Alt Gelir Grubu kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ Kandıra Alt Gelir Grubu kura sonuçları henüz açıklanmadı, kura sonuçları açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Melih Gökçek'ten Albatros Parkı'nın satılmasına tepki!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Albatros Parkı’yla ilgili haberleri paylaşarak, parkın özel bir şirkete satılmasına tepki gösterdi.

peru haberleri Haberi

peru haberleri



Peru'nun orta kesimlerindeki Ayacucho bölgesinde 6,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. ABD Jeolojik Araştırmalar Merkezi, merkez üssü başkent Lima'nın 467 kilometre güneydoğusundaki Ayacucho bölgesi olan depremin 101 kilometre derinlikte kaydedildiğini açıkladı.


Yetkililer, depremin can ya da mal kaybına yol açmadığını belirtti. 


Depremin başkent Lima'nın yanı sıra ülkenin güneydoğusundaki Cuzco ve Arequipa'da da hissedildiği ifade...