04 / 05 / 2024

petar dobric generali

petar dobric generali

Türkiye topraklarının yüzde 96'sının deprem riski altında olduğunu hatırlatan Generali Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Petar Dobric, DASK poliçesi yaptırmanın önemine değindi.

Generali Sigorta'dan her bütçeye uygun konut sigortası: Süper Evim!  

150 yılı aşkın köklü geçmişiyle müşterilerine hizmet veren Generali Sigorta’nın Süper Evim Konut Sigortası ürünü ile müşterilerine esnek teminat paketleriyle her bütçe ve ihtiyaca göre tamamen isteğe bağlı olarak özelleştirilen bir sigortacılık deneyimi sunuyor. 

Antalya'da en çok konut sigortası tercih edildi!

Generali Sigorta Antalya'nın sigorta tercihlerinin yer aldığı verileri yayınladı. Açıklanan verilere göre Antalyalılar en çok konut sigortasını tercih etti.

Süper Evim: Generali'den yeni konut sigortası! 

150 seneyi aşkım köklü geçmişiyle yatırımlarına devam eden Generali Sigorta, Süper Evim konut sigortasını hayata geçirdi.

İstanbullular en çok DASK'ı tercih ediyor!

Generali Sigorta tarafından açıklanan sigortacılık haritası verilerine göre, İstanbulluların en çok tercih ettiği sigortacılık ürün ve hizmetleri ise sırasıyla zorunlu deprem sigortası (DASK) oldu...

Konutların yarısında DASK yok!

Generali Sigorta Direkt Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ölmez, "Türkiye gibi bir deprem ülkesinde DASK sigortası henüz yeterli oranda değil. Sigortalılık oranı ülke genelinde yüzde 51.5 civarında. Konutların yarısında DASK bulunmuyor" diye konuştu...

Konut sigortasını modüler sistem ucuzlatacak!

İtalyan Generali'nin CEO'su Maurizio Pescarini, konut sigortasında evin konumuna, bulunduğu mahalleye göre konut sigorta priminin belirleneceğini söyledi.

Deprem sigortalı konut oranı yetersiz!

Türkiye topraklarının %96’lık kısmının deprem riski altında olduğuna dikkat çeken Generali Sigorta Genel Müdürü Mine Ayhan, bu duruma rağmen deprem sigortasındaki sigortalılık oranının halen istenen seviyelere ulaşamadığını belirtti.

Niğde'de Şehit Halisdemir adına 8 bin metrekarelik park yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Özel Kuvvetler Komutanlığında darbeci generali vurduktan sonra şehit edilen Astsubay Kıdemli Başçavuş Halisdemir anısına Niğde'de 8 bin metrekare park ile anıt yaptırmak için çalışmalara başladı.

Şehit Ömer Halisdemir'in ev hayali gerçekleşecek!

Ankara'da Özel Kuvvetler Komutanlığındaki görevi sırasında darbeci generali vurduktan sonra şehit edilmesiyle gündeme gelen Astsubay Ömer Halisdemir'in çok sevdiği memleketi Niğde'de yaptırmayı istediği ev hayali gerçekleştirilecek.

DASK poliçesi yenilenmedikçe risk artıyor!

Türkiye topraklarının yüzde 96'sının deprem riski altında olduğunu hatırlatan Generali Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Petar Dobric, DASK poliçesi yaptırmanın önemine değindi.

Generali ile Zorunlu Deprem Sigortası yaptırmak çok kolay!

Ülke topraklarının yüzde 96’sının deprem bölgesi içinde yer alması ve depremin 60 yıl içerisinde en sık rastlanan afet türü olması, Türkiye de konut sahiplerinin olası bir doğa felaketine karşı hazırlıklı davranmasını zorunlu haline getiriyor.

Generali Sigorta’dan yeni Prestij Evim Ekstra Sigortası!

Generali Sigorta’nın evini korumak isteyenlere sunduğu ‘Prestij Evim Ekstra Sigortası’ konut binası, eşya dekorasyon ve konut içinde yer alan cam ve aynaları yangın, hırsızlık, dahili su ve sel-su baskını gibi risklere karşı koruma altına alıyor.

RE/MAX Türkiye’den hediye ev sigortası!

RE/MAX ile sigorta sektörünün önemli markalarından Generali Sigorta güçlerini birleştirdi. İki şirketin gerçekleştirdiği işbirliği ile RE/MAX müşterilerine 3 aylık ‘Kolay Evim Sigortası’ hediye edilecek.

petar dobric generali Haberi

petar dobric generali

Ülke topraklarının yüzde 96'sının deprem bölgesi içinde yer alması, Türkiye'de konut sahiplerinin olası bir doğa felaketine karşı hazırlıklı davranmasını zorunlu hale getiriyor. Bu zorunluluk, konutları, depreme ve depremin doğrudan neden olduğu yangın, infilak, yer kayması gibi afetlere karşı güvence altına alan DASK'ın yakın tarihte hayatımıza girmesine neden oldu. Depreme karşı hazırlıklı olmanın önemine dikkat çeken Generali Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Petar Dobric, afet modellemelerinin, 99 depremi sonrasında 30 yıl içinde gerçekleşme olasılığı yüzde 65 olan 7'den büyük bir depremin ya da 50 yıl içinde meydana gelme olasılığı yüzde 50 olan 7.5'ten büyük bir depremin hemen sonrasında büyük boyutlarda hasarla karşılaşılabileceğine dikkat çekti.


GENERALI'DEN KOLAY ERİŞİM

Petar Dobric, "Konut sahipleri yeni evlerine taşındıklarında elektrik ve su aboneliği için alınan Zorunlu Deprem Sigortası...