29 / 04 / 2024

Petek Residence nerede

Petek Residence nerede

Dap Yapı Taksim projesi Petek Residence 200 milyon dolar yatırımla yükseliyor. 132 bağımsız birimden oluşan Taksim Petek Residence'ta fiyatlar 1 milyon 100 bin TL'den başlıyor...

Dap Yapı Taksim Petek Residence'ta ramazan fırsatı!

DAP Yapı Taksim Petek Residence projesi, bu eşsiz projeden ev sahibi olmak isteyenleri ve yatırımcıları çok avantajlı fiyatlar ve cazip ödeme planlarından oluşan Ramazan Kampanyası ile buluşturuyor.

Taksim Petek Residence Dap Yapı kampanyası!

Taksim Petek Residence Dap Yapı kampanyası kapsamında 72 aya kadar sıfır faizle taksit fırsatı sunuluyor. Dap Yapı projesi Taksim Petek Residence'ta teslimler hemen yapılıyor...

Dap Petek Residence hemen teslim olarak satışa çıktı!

Dap Yapı, farklı mimarideki projelerine bal peteğini ekledi. Taksim'de yer alan Petek Residence hemen teslim olarak satışa çıktı. Sıfır faizle 72 ay vade yapılıyor

Taksim Petek Residence'den 3 ay içinde teslim daireler!

DAP Yapı imzası taşıyan Taksim Petek Residence projesi'nde konut tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1'den oluşurken yüzde 58'i lansman öncesinde satıldı.

Dap Petek Residence Taksim ev fiyatları!

Dap Petek Residence Taksim ev fiyatları 749 bin dolardan başlıyor. Taksim'de yer alan Dap Petek Residence projesi 2 ay içerisinde teslim ediliyor...

Taksim Petek Residence projesinde metrekaresi 7 bin dolara!

Farklı mimari tasarımlar ve geliştirdiği özgün projeler ile gayrimenkul sektörünün öncü kuruluşlarından DAP Yapı, Taksim’deki yeni projesi Taksim Petek Residence’yi tanıttı.

Dap Yapı Petek Residence Taksim ödeme şartları!

Dap Yapı Petek Residence Taksim ödeme şartları kapsamında 50 ay sıfır faiz ödeme imkanı sunuluyor. Dap Petek Residence Taksim'de metrekare birim fiyatı 6 bin 500 dolardan başlıyor...

Dap Petek Residence lansmanı 14 Nisan'da!

DAP Yapı'nın Dap Petek Residence projesinin lansmanı 14 Nisan Perşembe günü saat 10:00'da gerçekleşecek.

Bahçelievler Karat 34 Residence nerede?

Karat 34 Konutları 36 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselecek. Proje Baş Yapı ve Doğa Şehircilik imzası ile hayata geçirilecek. Peki Bahçelievler Karat 34 Residence nerede?

Güzelce Bizim Evler Residence nerede?

Bizim Evler Güzelce'de 980 daire ve 35 ticari birim bulunuyor. Teslimlerin 2018 yılında yapılacağı proje 270 milyon lira yatırımla hayata geçiriliyor. Güzelce Bizim Evler Residence nerede?

Sancaktepe Dumankaya Mozaik Residence nerede?

799 daire ve 1 dükkandan oluşan Dumankaya Mozaik'te ödemeler bu yıl pas geçiliyor. Projede teslimler Nisan 2016 tarihinde gerçekleşecek. Peki Sancaktepe Dumankaya Mozaik Residence nerede?

AND Pastel Residence nerede?

Haziran 2018 tarihinde teslim edilecek AND Pastel'de 1.200 adet konut ve ticari alanlar yer alıyor. Proje AND Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. AND Pastel Residence nerede?

Vadi İstanbul Park Residence nerede?

Vadi İstanbul Park Ayazağa'da fiyatlar 748 bin TL'den başlıyor. Banka kredisiyle vade imkanı sunan projede teslimlerin 2017 yılında yapılması planlanıyor. Peki Vadi İstanbul Park Residence nerede?

Petek Residence nerede Haberi

Petek Residence nerede


Dap Yapı'nın Taksim'de inşa edeceği Petek Residence projesi rezidans, ofis ve mağazalardan meydana geliyor. 132 adet bağımsız bölümden oluşan Taksim Petek Residence projesinde 112 adet rezidans daire, 15 adet ofis ve 5 adet mağaza bulunuyor.


Taksim Petek Residence projesinde 105 - 137 metrekare 1+1 daireler, 110 - 160 metrekare 2+1 daireler, 200 - 238 metrekare arasında 3+1 dubleks daireler yer alıyor. 13 katlı tek blok olarak tasarlanan Taksim Petek Residence'ta fiyatlar 1 milyon 100 bin TL'den başlıyor.


200 milyon dolar yatırımla yükselen Taksim Petek Residence projesinde tüm rezidanslarda balkon mevcut olup, üst katlarda geniş teraslara dönüşerek gece güzel şehir manzarasına hakim. 3 katlı kapalı otoparkın yer aldıpı projenin ofisler için toplantı odası ve kat asistanı, residence için reception, concierge hizmeti, havuz,...