05 / 05 / 2024

Petkim merkezleri

Petkim merkezleri

Petkim Ar-Ge merkezi açıldı. Petkim’den teknolojiye yatırım. 2003’te İzmir Aliağa’ya taşınan Ar-Ge birimi, 50 yıla ulaşan bilgi birikimi ve tecrübeli insan kaynağını tek çatı altında topladı.

Adese Alışveriş Merkezleri arsa ihalesini kazandı!

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret, İstanbul Başakşehir'de 115 bin metrekare alan üzerinde bulunan taşınmazların arsa satışı karşılığı hasılat paylaşımı yöntemi ile satılması ihalesini kazandığını KAP'a bildirdi.

Adese Alışveriş Merkezleri faaliyet raporunu açıkladı!

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş., 1 Ocak 2015 - 30 Eylül 2015 dönemine ait faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketin faaliyet raporu...

Adese Alışveriş Merkezleri Keçiören'de mağaza açacak!

Adese Alışveriş Merkezleri A.Ş., Keçiören Ankara'da 700 metrekare büyüklüğünde bir mağaza kiraladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten konuya ilişkin KAP'a yapılan açıklama...

Star Rafinerisi, Petkim'e 100 milyon dolar tasarruf sağlayacak!

SOCAR Türkiye Başkanı Kenan Yavuz, Star Rafinerisi'nin tamamlanması ile ülkemize yıllık 2-2,5 milyar dolar, Petkim'e ise 100 milyon dolar tasarruf sağlanacağını söyledi.

Petkim yeni şirket kuruyor!

Petkim katma değeri yüksek ileri mühendislik plastikleri ve ileri teknoloji kimyasalları üretiminde uzmanlaşacak şekilde, Petkim Specialities adıyla şirket kurma kararı aldı.

Dünyanın en büyük vinçleri İzmir Petkim Limanı'na getirildi!

İzmir Aliağa’daki Petkim Limanını 28 yıllığına APM Terminals İzmir işletecek. 450 milyonluk yatırımla APM Terminals İzmir; en büyük konteyner gemilerini elleçleyebilecek olan dünyanın en büyük vinçlerini Çin’den getirdi.

Adese Alışveriş Merkezleri Yenimahalle'de mağaza açacak!

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş., Ankara Yenimahalle'de 783 mt2 toplam alana sahip yeni mağaza kiraladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketin KAP'a yaptığı açıklama şöyle:

Petkim'in imar planları onaylandı!

Petro kimya şirketi Petkim'in hem karada, hem denizde önünü açan imar planları, Çevre Şehircilik Bakanlığı'nca onaylandı. Bakanlık, limanın arkasında yer alan ormanın tesislere dahil edilmesine yönelik plana da olur verdi

Petkim Park'ta kiralık talebi çok fazla!

Türköz İnşaat tarafından yapımı tamamlanan ve daire sahiplerine teslim edilen Körfez Yarımca Petkim Park Evleri'nde yaşam başladı. Havuzu da açılan Petkim Park Sitesi'nde kiralık ev bulmak da zorlaştı.

Ataşehir'e yeni hizmet merkezleri yapılıyor!

Ataşehir Belediyesi tarafından ilçeye yeni hizmet merkezleri inşa ediliyor. Mustafa Saffet Kültür Merkezi çok yakında Örnek Mahallesi’nde hizmet vermeye başlayacak.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan temiz hava merkezleri açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı temiz hava merkezleri ile ilgili açıklama yaptı. 2005 yılında hava kalitesi ölçüm istasyonlarının kurulumuna başlayan Bakanlık, günümüz itibari ile 195 adet istasyona sahip Ulusal Hava Kalitesi İzleme Ağı kurdu.

Adese Alışveriş Merkezleri Karatay'da mağaza açacak!

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş., Konya Karatay'da toplam 664 metrekare büyüklüğünde mağaza kiraladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklama...

Petkim hisselerinin bir bölümü satılacak!

SOCAR Türkiye Başkanı Kenan Yavuz, SOCAR'ın Petkim'deki hisselerinin bir bölümünün satışının düşünüldüğünü ancak yüzde 51'lik kontrol hissesinin altında düşülmesinin planlanmadığını söyledi.

Petkim merkezleri Haberi

Petkim merkezleri

İnşaatına 2014’ün ikinci yarısında başlanan ve 6 aydan kısa sürede tamamlanan Petkim Ar-Ge Merkezi, Türk sanayiine katma değerli ürün sağlamaya devam edecek.

Petkim Genel Müdürü Sadettin Korkut, Petkim’in şirketin özelleştirilmesi sonrasında SOCAR Türkiye tarafından planlanan yeni yatırımlar ve teknolojik gelişmeler paralelinde ortaya çıkan beklentilerin, Ar-Ge faaliyetlerine duyulan ihtiyacı artırdığını söyledi. 

Türkiye’nin tek petrokimya alanında tek yerli hammadde üreticisi olan Petkim’in yeni Ar-Ge Merkezi hizmete girdi. 1970’te Yarımca’daki kompleksinde araştırma merkezi oluşturarak önemli bir sürecin öncülüğünü üstlenen Petkim, İzmir Aliağa’ya geçtikten sonra sonra farklı binalarda faaliyetlerine devam eden Ar-Ge birimini, 350 metrekaresi pilot tesisler, 850 metrekaresi laboratuvar ve ofislerden oluşan toplam bin 200 metrekarelik kullanım alanlı yeni merkezine taşıdı. Ar-Ge Merkezi,  Bilim Sanayii ve Teknoloji Bakanlığı’nın onayıyla bu hafta resmen hizmet vermeye...