06 / 05 / 2024

Petnehor Gıda Pazarlama Turizm İnşaat iletişim

Petnehor Gıda Pazarlama Turizm İnşaat iletişim

Petnehor Gıda Pazarlama Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Yorgun tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 22 Ekim'de Eyüp, Göktürk Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Technofood Kimya Gıda Katkıları İthalat İhracat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Technofood Kimya Gıda Katkıları İthalat İhracat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 3.000.000,00 TL sermeye ile Mustafa Hayri Kundakçı, Nurdan Baloğlu ve Idapharma Tradıng Gısa Ve Danışmanlık Sanayi Limet ortaklığında kuruldu.

Hangar Grup Gıda Ürünleri Pazarlama İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hangar Grup Gıda Ürünleri Pazarlama İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan İşliyen tarafından kuruldu.

Denizler Gayrimenkul Reklam Pazarlama Turizm İnşaat Gıda Organizasyon Ticaret Limited kuruldu!

Denizler Gayrimenkul Reklam Pazarlama Turizm İnşaat Gıda Organizasyon Ticaret Limited Zeytinburnu'nda Murat Vargün tarafından kuruldu.

Kns İthalat İhracat Gayrimenkul Pazarlama Otomotiv İnşaat Gıda Hayvancılık Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Kns İthalat İhracat Gayrimenkul Pazarlama Otomotiv İnşaat Gıda Hayvancılık Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. Pendik'te Nalan Akçay tarafından kuruldu.

Ats Pazarlama Gıda İnşaat İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Ats Pazarlama Gıda İnşaat İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi Sarıyer'de Ahmed Atasay tarafından kuruldu.

Internatıonal Gayrimenkul Gıda Turizm Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Internatıonal Gayrimenkul Gıda Turizm Pazarlama Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Ersoy Ersaraç ve Eyüp Mert Tüylü ortaklığında kuruldu.

Livana Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda Pazarlama Organizasyon Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Livana Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda Pazarlama Organizasyon Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Livana Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda Pazarlama Organizasyon Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Argent Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Argent Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Pazarlama Limited Şirketi Kağıthane'de Ramazan Gümüş tarafından kuruldu.

Adira Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Pazarlama Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Adira Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Pazarlama Organizasyon Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Muhammet Furkan Güçlüöver tarafından kuruldu.

Soon Gayrimenkul İnşaat Turizm Organizasyon Gıda Ticaret ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Soon Gayrimenkul İnşaat Turizm Organizasyon Gıda Ticaret ve Pazarlama Limited Şirketi Şişli'de Çilem Eroğlu tarafından kuruldu.

Kafkas World Travel Organizasyon Pazarlama Turizm İnşaat Otelcilik Gıda Ve Otomotiv Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Kafkas World Travel Organizasyon Pazarlama Turizm İnşaat Otelcilik Gıda Ve Otomotiv Ticaret Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de kuruldu.

Özkaleli Beton Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Gayrimenkul Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkaleli Beton Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Gayrimenkul Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Erdal Yılmaz, Galip Yılmaz, Mustafa Yılmaz ve Serdar Yılmaz ortaklığında kuruldu.

İzd İnşaat Turizm Tarım Gıda Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzd İnşaat Turizm Tarım Gıda Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de İsmail Doğan tarafından kuruldu.

Petnehor Gıda Pazarlama Turizm İnşaat iletişim Haberi

Petnehor Gıda Pazarlama Turizm İnşaat iletişim
Petnehor Gıda Pazarlama Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Yorgun tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 22 Ekim'de kuruldu. 


Petnehor Gıda Pazarlama Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır; a-Şirket amaç ve konusu ile ilgili olarak turizme hizmet amaç ile restoranlar,eğlence yerleri,cafe,bar,otel,motel,pansiyon,apart otel ve bunlar gibi konaklama tesisleri açmak,işletmek,turizm işletmecilikleri yapmak,tüm turizm işletmelerini kurmak,açmak.Bu amaçlara uygun olarak proje etüt,fizibilite çalışmaları yapmak,kamu arazisi ve gayri menkul tahsisi yaptırmak,kiralamak,intifa ve irtifak hakkı elde etmek.Turizm sektörünün ihtiyaç duyacağı her türlü mal ve hizmetleri iç ve dış piyasadan tedarik etmek,her türlü tefriş ve dekorasyon işlerini taahhüt ve yerine getirmek, b- Şirket yine konusu ile ilgili olarak her türlü kuruyemiş ürünlerinin,baharat ve aktariye ürünleri,her nevi...