29 / 07 / 2024

petrol devleri istanbul toplantısı

petrol devleri istanbul toplantısı

Amerikan Petrol Jeologları Derneği (AAPG-AmericanAssociation of PetroleumGeologists) tarafından her yıl düzenlenen uluslararası “ICE-International Conference andExhibition” konferansı,bu yıl 14-17 Eylül 2014 tarihleri arasında İstanbul'da yapılacak.

Ünlü bankalardan son dakika petrol açıklaması! Brent petrolde neler oluyor?

Küresel bankacılık devleri Morgan Stanley ve UBS, bu sene için ham petrol fiyatlarına ilişkin tahminlerini aşağı çekti. İşte merak edilen o ayrıntılar...

31 Mart motorin ve benzin fiyatları! 2 günde mazota 2,5 TL’ye varan indirim! 

31 Mart motorin ve benzin fiyatları, araç sürücülerinin dışında tüm dünyada yakından takip ediliyor. Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş nedeniyle artan petrol fiyatları, Istanbul’daki barış müzakereleriyle geriledi. Özellikle motorinde son 2 gün içerisinde 2,5 TL’ye varan indirim geldi.

Öner İnşaat Petrol Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Öner İnşaat Petrol Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beşiktaş'ta 2 milyon 170 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Cem Öner tarafından açıldı.

Serdal Mühendislik İnşaat Gıda Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Serdal Mühendislik İnşaat Gıda Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Kadıköy’de 600 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Kutluk tarafından açıldı.

İnanırlar Petrol Nakliyat İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

İnanırlar Petrol Nakliyat İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Çatalca'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir İnanır tarafından açıldı.

Akyay Petrol İnşaat Nakliyat Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Akyay Petrol İnşaat Nakliyat Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Sunbaş Yapı Turizm Petrol Ürünleri Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Sunbaş Yapı Turizm Petrol Ürünleri Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Ataşehir'de 7 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Başbuğ tarafından açıldı.

Emka Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Petrol Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Emka Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Petrol Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Bayrampaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Kasım Kuş ve Yunus Emre Kuş ortaklığında kuruldu.

Aytim Petrol Taşımacılık İnşaat Turizm Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Dora Pera İstanbul Şubesi açıldı!

Aytim Petrol Taşımacılık İnşaat Turizm Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Dora Pera İstanbul Şubesi bugün Beyoğlu'nda 2 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Mican Yapı Petrol Otomotiv Lojistik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Mican Yapı Petrol Otomotiv Lojistik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Söğüt İnşaat Taahhüt Petrol Madencilik Gıda Nakliyat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Söğüt İnşaat Taahhüt Petrol Madencilik Gıda Nakliyat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün 5 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Ulşm İstanbul Turizm Taşımacılık Nakliyat Petrol Ürünleri Kuyumculuk Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulşm İstanbul Turizm Taşımacılık Nakliyat Petrol Ürünleri Kuyumculuk Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Seyfettin Savaş tarafından kuruldu. 

Sun İstanbul İnşaat Petrol ve Enerji Üretim Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sun İstanbul İnşaat Petrol ve Enerji Üretim Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmad Yazdanparast ve Farokh Foghanishemreni tarafından kuruldu.

petrol devleri istanbul toplantısı Haberi

petrol devleri istanbul toplantısı

Amerikan Petrol Jeologları Derneği (AAPG-AmericanAssociation of PetroleumGeologists) tarafından her yıl düzenlenen uluslararası “ICE-International Conference andExhibition” konferansı,14-17 Eylül 2014 tarihlerinde İstanbul’da yapılacak. Genel Başkanlığını Kadir Has Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Volkan Ş. Ediger ve ev sahipliğini Türkiye Petrol Jeologları Derneği’nin (TPJD) üstlendiği konferansa, Exxon Mobil Avrupa, Rusya ve Caspian Başkan Yardımcısı Rocky Becker, Suudi Aramco İcra Kurulu Başkanı Ibraheem Assaadan, Kuwait Foreign Petroleum Company’nin Başkan Yardımcısı Hosnia Hashim de katılıyor.


Kadir Has Üniversitesi Enerji Sistemleri Mühendisliği Başkanı Prof. Dr. Volkan Ş. Ediger konferansla ilgili şöyle bilgi verdi. “Konferans, sadece teknik düzeyde kalmamakta, dünyanın en büyük petrol şirketlerinin sahipleri ve üst düzey yöneticilerinin de ağırlandığı bir uluslararası petrol platformu niteliği taşımaktadır. Günümüz petrol endüstrisinin dünyanın en büyük şirketlerinden oluştuğu dikkate alındığında,...