28 / 04 / 2024

31 Mart motorin ve benzin fiyatları! 2 günde mazota 2,5 TL’ye varan indirim! 

31 Mart motorin ve benzin fiyatları! 2 günde mazota 2,5 TL’ye varan indirim! 

31 Mart motorin ve benzin fiyatları, araç sürücülerinin dışında tüm dünyada yakından takip ediliyor. Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş nedeniyle artan petrol fiyatları, Istanbul’daki barış müzakereleriyle geriledi. Özellikle motorinde son 2 gün içerisinde 2,5 TL’ye varan indirim geldi.



Rusya ile Ukrayna arasında devam eden savaş nedeniyle rekor seviyelere ulaşan petrol fiyatları, benzin ve motorin fiyatlarının da artmasına neden olmuştu. Son olarak İstanbul Dolmabahçe’de Rus ve Ukraynalı yetkililer arasında yapılan barış müzakereleriyle birlikte petrol fiyatlarındaki düşüş, motorine doğrudan yansıdı. 30 Mart’ta 1,55 TL, 31 Mart’ta ise motorinin litre fiyatında 88 kuruşluk indirim geldi. İki gün üst üste gelen indirimin ardından motorinin litre fiyatında toplamda 2,43 liralık indirim yapıldı. Petrol fiyatlarındaki düşüşün devam etmesi hâlinde indirimin benzin fiyatlarına da yansıyacağı belirtildi.

MOTORİNE 2 GÜNDE TOPLAMDA 2,43 LİRALIK İNDİRİM

Brent petrol fiyatlarında gerilemelerle birlikte geçtiğimiz gün motorine gelen 1,55 Türk liralık indirimin ardından 31 Mart 2022 Perşembe gece yarısından itibaren 0,88 TL’lik bir indirim daha geldi. 

31 Mart motorin ve benzin fiyatları! 2 günde mazota 2,5 TL’ye varan indirim! 

2 gün üst üste gelen indirimin ardından motorinin litre fiyatında 2,43 liralık indirim söz konusu oldu.

Petrol fiyatlarındaki düşüşün devam etmesi hâlinde benzin için de indirimlerin gelebileceği belirtiliyor…

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön