27 / 04 / 2024

Monster Notebook'tan yüksek performanslı bilgisayar arayışındakilere Özel 2.000 TL'ye varan Bahar İndirimi!

Monster Notebook'tan yüksek performanslı bilgisayar arayışındakilere Özel 2.000 TL'ye varan Bahar İndirimi!

Monster Notebook, bahar kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında Abra ve Tulpar modellerinde sepette 2.000 TL’ye varan indirim başladı.



Monster Notebook, bahar kampanyası kapsamında faydalanan kullanıcılara ek hizmetler sunmaktadır. Kullanıcılar, ömür boyu bakım garantisi ile bilgisayarlarını uzun süre en iyi performansla kullanabilmeleri için düzenli bakım hizmeti alabilirler. Bu hizmet sayesinde, cihazlarının garantileri bitse bile, kullanıcılar ücretsiz olarak bakım hizmetinden yararlanabilirler. Ömür boyu bakım garantisi kapsamında, kullanıcılar fan, toz, klavye, ekran temizliği ve termal macun yenileme işlemlerini düzenli aralıklarla ücretsiz olarak yaptırabilirler.

Sepette geçerli Monster Notebook bahar kampanyası başladı!

Monster Notebook, yüksek performanslı bilgisayar arayışındaki kullanıcılara ve oyunculara özel Abra ve Tulpar modellerinde sepette 2.000 TL'ye kadar indirim sunan bahar kampanyasını duyurdu. Ayrıca, 19.999 TL ve üzeri alışverişlerde bonus hediyesi de kazanmak mümkündür. Kampanya kapsamındaki indirimler, seçili modeller için 30 Nisan 2023 tarihine kadar geçerli olacak ve Monster Notebook mağazaları ile web sitesinde geçerlidir.

 


Geri Dön