30 / 04 / 2024

31 Mart motorin ve benzin fiyatları! 2 günde mazota 2,5 TL’ye varan indirim! 

31 Mart motorin ve benzin fiyatları! 2 günde mazota 2,5 TL’ye varan indirim! 

31 Mart motorin ve benzin fiyatları, araç sürücülerinin dışında tüm dünyada yakından takip ediliyor. Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş nedeniyle artan petrol fiyatları, Istanbul’daki barış müzakereleriyle geriledi. Özellikle motorinde son 2 gün içerisinde 2,5 TL’ye varan indirim geldi.



AKARYAKIT FİYATLARINDA İNDİRİM DEVAM EDECEK Mİ?

Ekonomistler, petrol fiyatlarında yaşanan sert dalgalanmaların arkasından, kalıcı ateşkes ortamı oluşturulmadan belirsizlik sebebiyle bu tarz hareketlerin devam edebileceğini öne sürüyor. Petrol fiyatları için 100 dolar psikolojik bandına işaret eden ekonomistler, bu seviyenin altında kalıcı olması hâlinde düşüşlerin devam edebileceğini öne sürdü.

Fiyatlarda özellikle varil fiyatının 100 doların altına doğru gerilemelerin devam etmesi hâlinde benzin ve motorin fiyatları için yeni düşüşlerin söz konusu olacağı vurgulandı.  

31 Mart motorin ve benzin fiyatları! 2 günde mazota 2,5 TL’ye varan indirim! 

PETROL FİYATLARI NE KADAR?

Müzakerelerden çıkan olumlu sinyallerin ardından 102 dolara kadar gerilen Brent petrolün varil fiyatı, 31 Mart Perşembe günü sabahında serbest piyasada 105-110 dolar seviyelerinden işlem görüyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön