30 / 04 / 2024

31 Mart motorin ve benzin fiyatları! 2 günde mazota 2,5 TL’ye varan indirim! 

31 Mart motorin ve benzin fiyatları! 2 günde mazota 2,5 TL’ye varan indirim! 

31 Mart motorin ve benzin fiyatları, araç sürücülerinin dışında tüm dünyada yakından takip ediliyor. Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş nedeniyle artan petrol fiyatları, Istanbul’daki barış müzakereleriyle geriledi. Özellikle motorinde son 2 gün içerisinde 2,5 TL’ye varan indirim geldi.



31 MART 2022 PERŞEMBE MAZOT VE BENZİN FİYATLARI

Gelen indirimler sonrası;

İstanbul'da motorin litre fiyatı 21,24 Türk lirası
İstanbul'da benzin litre fiyatı 19,8 Türk lirası

Ankara'da motorin litre fiyatı 21,34 Türk lirası
Ankara'da benzin litre fiyatı 19,91 Türk lirası

İzmir'de motorin litre fiyatı 21,35 Türk lirası
İzmir'de benzin litre fiyatı 19,92 Türk lirası

31 Mart motorin ve benzin fiyatları! 2 günde mazota 2,5 TL’ye varan indirim! 

PETROL, İSTANBUL'DAKİ MÜZAKERELERLE GERİLEMEYE BAŞLADI

Rusya ile Ukrayna arasında devam eden savaşın sonlanması için müzakere heyetlerinin İstanbul Dolmabahçe’de yaptığı görüşmelerin ardından geçmişe göre daha ılımlı mesajların gelmesi ile birlikte ateşkes umutları yeşerdi. Bununla birlikte geçtiğimiz haftalarda 123 dolara kadar yükselen petrol fiyatları, 102 dolar bandına kadar geriledi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön