02 / 05 / 2024

Pharos İlaç Danışmanlık iletişim

Pharos İlaç Danışmanlık iletişim

Pharos İlaç Danışmanlık Hizmetleri ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile İnan Şahin tarafından kuruldu.

Vitanatur İlaç Kozmetik Bitkisel Ürünler Arge Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Vitanatur İlaç Kozmetik Bitkisel Ürünler Arge Danışmanlık Anonim Şirketi Beykoz'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Emre Şefik Çağlar, Mehmet Evren Okur ve Neslihan Üstündağ Okur ortaklığında kuruldu.

La Lab Peyzaj Mimarlık Mühendislik Planlama İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

La Lab Peyzaj Mimarlık Mühendislik Planlama İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Çağla Su Ağca ve Deniz Ağca ortaklığında kuruldu.

La Maıson Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

La Maıson Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Onur Küçükerdoğan tarafından kuruldu.

Çg Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Çg Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Ataşehir'de Çağla Güneş tarafından kuruldu.

Çg Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Çg Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Çağla Güneş tarafından kuruldu.

Braka Mimarlık Danışmanlık İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Braka Mimarlık Danışmanlık İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Kamıla Braka tarafından kuruldu.

Properties Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Properties Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Muhammed Fatih Kapucı, Nazıla Nafısı ve Nıloufar Hamedıfar ortaklığında kuruldu.

Artchıtecture Mimarlık Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artchıtecture Mimarlık Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Çağla Çolak ve Hatice Tuğba Büyükçapğar ortaklığında kuruldu.

Domino Plan Ticaret Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Domino Plan Ticaret Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ehsan Zahraeı ve Soheıla Eydızadeh ortaklığında kuruldu.

Hrz Biyoteknoloji Kimya İlaç Arge Üretim Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hrz Biyoteknoloji Kimya İlaç Arge Üretim Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ezgi Kural tarafından kuruldu.

Analiz Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Analiz Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Çağla Koçak ve Mustafa Koçak tarafından kuruldu.

Pharos İlaç Danışmanlık Hizmetleri ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pharos İlaç Danışmanlık Hizmetleri ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile İnan Şahin tarafından kuruldu.

Banasila Turizm Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Banasila Turizm Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmal Abualıla tarafından kuruldu. 

Pharos İlaç Danışmanlık iletişim Haberi

Pharos İlaç Danışmanlık iletişim

Pharos İlaç Danışmanlık Hizmetleri ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile İnan Şahin tarafından kuruldu.


Pharos İlaç Danışmanlık Hizmetleri ve Ticaret Limited Şirketi konusu:Şirket amaç ve konusu başlıca şunlardır; 1-) T.C. Sağlık Bakanlığı ve T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından ruhsatlandırılacak olan her türlü Tıbbi Beşeri Ürünler, Hayvan Sağlığına Yönelik Tıbbi Ürünler, Tıbbi Medikal Cihaz, Kozmetik Ürünler ve Takviye Edici Gıdalarının araştırma-geliştirme faaliyetleri, ruhsatlandırma faaliyetleri, klinik çalışmalar ve endüstriyel üretimlerine yönelik danışmanlık hizmetlerinin verilmesi 2-) T.C. Sağlık Bakanlığı ve T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından ruhsatlandırılacak olan her türlü Tıbbi Beşeri Ürünler, Hayvan Sağlığına Yönelik Tıbbi Ürünler, Tıbbi Medikal Cihaz,Kozmetik ürünler ve Takviye Edici Gıdalarının ruhsatlandırılması, toptan alımı, satımı, ithalatı, ihracatı ve fason olarak...