15 / 05 / 2024

philips aydınlatma yatırımı

philips aydınlatma yatırımı

Philips Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Göktuğ Gür: "Türkiye'nin tüm dünyada yatırımcılar açısından potansiyel bir çekim merkezi olarak algılanabilmesi için aydınlatma sektörüne de görev düşüyor " dedi.

Kalkınma ve Yatırım Bankası'ndan varlık kiralama şirketiyle ilgili açıklama!

Kalkınma ve Yatırım Bankası, varlık kiralama şirketi kuruluşuna ilişkin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yayınladı. 

Nurol İnşaat'ın 177.8 milyon adet payı Nurol Yatırım Bankası'na devredildi!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) pay devri hakkında açıklama yaptı.

Servet GYO, DEKS Yatırım'dan hisse aldı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) iştirak hissesi alımı hakkında açıklama yaptı.

Akiş GYO, Gedik Yatırım'la likidite sağlayıcılık sözleşmesi imzalıyor!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) likidite sağlayıcılık sözleşmesi yapılması hakkında açıklama yaptı.

TOKİ'den Aydın'a 256.5 milyon liralık yatırım!

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapan TOKİ'nin Aydın'a 15 yılda toplam 256 milyon 500 bin liralık yatırım yaptığını açıkladı.

Denge Yatırım Holding, Pana Proje hisselerini 75 milyon TL'ye sattı!

Denge Yatırım Holding, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) şirketin finansal duran varlık satışı ve ayrılma hakkı hakkında açıklama yaptı.

Halk GYO kira sertifikası ihracı için Halk Yatırım'ı yetkilendirdi!

Halk GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda ihraç tavanına ilişkin bildirim yayınladı. Halk GYO kira sertifikası ihracı için Halk Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'yi yetkilendirdi.

Ufuk Yatırım 9 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Ufuk Yatırım Yönetim ve Gayrimenkul, 9 aylık finansal tablolar, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Aydın Bozdoğan'a 20 milyon TL’lik eğitim yatırımı!

Aydın’ın Bozdoğan ilçesine toplamda 20 milyon TL’lik Bozdoğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşa edilecek. 2017 Devlet Yatırım Programına alınan 24 derslikli okulun 2019 yılında hizmete girmesi planlanıyor.

Kuyaş Büyükartı İnşaat Ve Yatırım Anonim Şirketi kurulum işlemleri tamamlandı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kuyaş Büyükartı İnşaat Ve Yatırım Anonim Şirketi kurulum işlemleri tamamlandı.

Denge Yatırım'dan pay alım bildirisi!

Denge Yatırım Holding bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Denge Yatırım pay alım bildirisini yayınladı.

Denge Yatırım pay geri alımı bildirisini yayınladı!

Denge Yatırım Holding bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Denge Yatırım pay geri alımı bildirisini yayınladı.

Aydın'a 4 milyarlık yatırım!

Orman ve Su İşleri Bakanı Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 2003-2016 yılları arasında DSİ tarafından Aydın'a yapılan toplam yatırım tutarının 4 milyar 201 milyon liraya ulaştığını söyledi.

philips aydınlatma yatırımı Haberi

philips aydınlatma yatırımı

Son dönemin en önemli konularından biri olan kentsel dönüşüm projelerinde aydınlatmanın çok ön planda olduğuna dikkati çeken Gür, "Burada hedef enerji verimli aydınlatma sistemlerine dönüşümünü sağlamak. Bu yönde imza atığımız projeler aracılığıyla şehirlerde ekonomi, güvenlik ve estetik bağlantılı iyileştirmeler sağlarken, lideri olduğumuz LED teknolojisi aracılığıyla da enerji verimliliği ve tasarrufunda devlet politikasıyla örtüşen güçlü bir tablo sunuyoruz. Bu konudaki tecrübemiz, sektöre rehberlik ediyor" diye konuştu. 


"Toplumun yüzde 94'lük bir kesimi, aydınlatmanın şehir güzelleştirmeye katkıda bulunduğunu düşünüyor" Gür, Philips'in "Aydınlatmanın şehir güzelleştirme ve turizme olan etkisi" üzerine Türkiye genelinde hayata geçirdiği araştırma çalışmasının, aydınlatmanın şehir kimliklerine ve ülke ekonomisine olan etkisini açıkça ortaya koyduğunu ifade etti. 


Araştırma çalışmasına göre, toplumun neredeyse tamamını temsil eden yüzde 94'lük bir kesimin, aydınlatmanın şehir güzelleştirmeye katkıda...