05 / 05 / 2024

Philips Sound duş hoparlörü

Philips Sound duş hoparlörü

GROHE ve Philips Sound, Aquatunes su geçirmez Bluetooth hoparlörü ile duşta ve banyoda yüksek kaliteli müzik dinleme olanağı sunuyor.

Gündoğdu İnşaat'tan Isparta'ya Apart Kampüs geliyor!

Gündoğdu İnşaat, ''2’nci Üniversite hedefine koşan'' ve ''Kara Havacılık Okulu''nu açmaya hazırlanan Isparta’da 6 Bin 500 M2 Kampus’ta Isparta’nın ilk ve tek sistemini kuruyor: ''Site şeklinde Apart Kampus''

Bursa'da ucuz konut ihtiyacı doğdu!

Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası (BEMO) Başkanı Erdal Çelebi, kentte ucuz maliyetli konut ihtiyacının doğduğunu ve TOKİ eliyle bu doğrultuda projeler üretilmesi gerektiğini savundu.

Adolf Hitler'in doğduğu ev kamulaştırıldı!

Avusturya Meclisi, Adolf Hitler'in doğduğu evin kamulaştırılmasını öngören tasarıyı kabul etti.

Src Yapı'nın Hydrocabin duşakabinleri Türkiye'de!

Src Yapı, tasarım ve Ar-Ge ekibinin üzerinde çalıştığı yeni nesil Hydrocabin duşakabinleri yapı marketler başta olmak üzere Türkiye genelinde satışa sunuyor.

Hitler'in doğduğu eve yıkım kararı!

Avusturya’da yıllardır en çok tartışılan konulardan biri Adolf Hitler'in 1889'da Branau am İnn adlı kasabada doğduğu evin akıbeti oldu.

Adolf Hitler'in doğduğu ev yıkılacak!

Avusturya Hükümeti, Nazi sempatizanları için bir anıta dönüşmesini engellemek için eski Nazi lideri Adolf Hitler'in doğduğu evin istimlak edilip, yıkılacağını açıkladı.

Kredi kullananlara tazminat hakkı doğdu!

Yrd. Doç. Dr. Murat Şahin, 16 bankanın 2007-2011 tarihleri arasında kullanılan kredilere olması gerekenden fazla oranda faiz uyguladığını, bu ihlalden dolayı bu tarihler arasında kredi kullanan tüketicilere tazminat davası açma hakkı doğduğunu dile getirdi.

Gündoğdu Holding'den Çukurova'ya eğitim yatırımı!

Ekonomik kriz çıkarmayı hedefleyen darbe girişimi hedefine ulaşamazken, Gündoğdu Holding-Vakıf, ülkemizin yarınlarının çok parlak olduğunu ifade ederek Çukurova bölgesindeki yatırımlarına son sürat devam ediyor.

Selmin Gündoğdu Yataş Grup'un yeni Kurumsal İletişim Direktörü oldu!

Yataş Grup'un açıklamasına göre, yatak, mobilya ve ev tekstili sektöründe faaliyet gösteren Yataş Grup'ta Kurumsal İletişim Direktörlüğü'ne 8 yıldan beri şirket bünyesinde görev yapan Selmin Gündoğdu atandı.

Fethullah Gülen’in doğduğu ev tuvalete mi çevrilecek?

15 Temmuz darbe girişiminin mimarı Fethullah Gülen’in Erzurum’daki doğduğu evin, umumi tuvalete çevrilmesi için çalışmalar başlatıldı.

Vecdi Gündoğdu: 17 milyon fakire ev verilmeli!

Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu TBMM Başkanlığına verdiği önerge ile Suriyeli Mültecilere TOKİ Konutlarından ev verilecek olmasını eleştirerek, hükümetin 17 milyon fakir bulunan ülkede Suriyelilere ev verilmesinin ne denli doğru olduğunu ifade etti.

Wolfgang Sobotka: Hitler'in doğduğu ev yıkılmalı!

Avusturya İçişleri Bakanı Wolfgang Sobotka, Hitler'in doğduğu evin yıkılması gerektiğini belirterek, "Bana göre yıkım en temiz çözümdür" dedi.

Villeroy&Boch'tan kişiselleştirilebilen duş teknesi!

Villeroy&Boch, Squaro Infinity yenilikçi Quaryl® duş tekneleri ile yepyeni bir dünyanın kapılarını açıyor. Infinity konsepti ile her banyo alanına ve şekline uygun olarak kişiselleştirilebilen bir duş teknesi serisi sunuyor.

Philips Sound duş hoparlörü Haberi

Philips Sound duş hoparlörü

Günlük hayatın stresi, yoğun yaşam temposu herkesin rahatlamaya olan ihtiyacını artırıyor. Müzik ve duş almak rahatlamanın en yaygın, kolay ve keyifli seçenekleri. GROHE şimdi bu iki keyfi birleştirdi. GROHE ve Philips Sound, yüksek kaliteli, sarmalayıcı müzik deneyimini duş veya banyolara taşıyan Aquatunes su geçirmez Bluetooth hoparlörüyle duş sırasında kaliteli müzik dinleme olanağı sunuyor. Yaklaşan babalar gününde babanıza farklı bir hediye arıyorsanız, yoğun hayatın getirdiği stresten kurtulması, güne keyifli başlayıp keyifli bitirmesini sağlayacak GROHE ve Philips Sound Aquatunes su geçirmez Bluetooth hoparlörü, size keyifli bir seçenek sunuyor. Aquatunes, banyolar için harika sese ve görünüme sahip bir ek olarak tasarlandı. Üstelik, hepsiburada.com üzerinden yapılacak satın alımlarda Babalar Günü’ne özel sepette ekstra indirim avantajına sahip.


İster duşta en sevdiği şarkıya eşlik etsin,ister güne...