28 / 04 / 2024

Gündoğdu Holding'den Çukurova'ya eğitim yatırımı!

Gündoğdu Holding'den Çukurova'ya eğitim yatırımı!

Ekonomik kriz çıkarmayı hedefleyen darbe girişimi hedefine ulaşamazken, Gündoğdu Holding-Vakıf, ülkemizin yarınlarının çok parlak olduğunu ifade ederek Çukurova bölgesindeki yatırımlarına son sürat devam ediyor.



15 Temmuz akşamı ülkemizin karşı karşıya kaldığı hain darbe girişiminin büyük Türk milleti tarafından püskürtülmesinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yatırımcıları rahatlatan açıklamaları piyasaları daha da canlandırdı. Ekonomik kriz çıkarmayı hedefleyen darbe girişimi hedefine ulaşamazken, Gündoğdu Holding-Vakıf, ülkemizin yarınlarının çok parlak olduğunu ifade ederek Çukurova bölgesindeki yatırımlarına son sürat devam ediyor.


YENİ MODERN EĞİTİM HİZMET BİNASI VE YATIRIMLARI


“Türkiye’nin Geleceğine Yatırıma Devam” diyerek güçlenen Gündoğdu Holding’in  Vakıf’ın da içerisinde olacağı yeni ek eğitim hizmet binasının inşaatı hiçbir şeyden etkilenmeyerek yükseliyor. Büyük bir kapalı alana sahip akıllı bina, mimari tasarımıyla yine göz kamaştırırken son teknolojiyi kullanacak. Gündoğdu Holding yeni merkez binasında çalışma ofisleriyle birlikte yeni dil laboratuarları, yeni sanat okulu, yeni müzik okulu, yeni robotiks-maker laboratuarları, yeni tiyatro salonu, yeni fen bilimleri laboratuarları, yeni 3D öğrenme laboratuarları, yeni fitness laboratuarları ve yeni gözlem evi bulunuyor.


YATIRIMLARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ


Uluslararası Çocuk Üniversitesi (UÇÜ)  yatırımı, 2012 yılında İtalya’nın Sanremo kentinde yapılan törende “Eğitimin Oscarı” denilen “Global Education Award” ödülüne layık görülen, 60 ülkeden eğitimcilerin örnek proje olarak gösterdiği Çukurova bölgesinde eğitimin lideri olan, yeni açacağı okullarla 10 bin öğrenciyi hedefleyen ve şuan 25 Bin Kişilik Büyük Bir Aileye dönüşen Gündoğdu Holding-Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Gündoğdu, ülkemizin geleceğinin eğitim ile şekilleneceğini okulların daha nice hapishaneler kapatacağına inandığını söyledi.


Yeni Adana


Haber Star Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı ;



15 TEMMUZ akşamı ülkemizin karşı karşıya kaldığı hain darbe girişiminin büyük Türk milleti tarafından püskürtülmesinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yatırımcıları rahatlatan açıklamaları piyasaları daha da canlandırdı. 

Ekonomik kriz çıkarmayı hedefleyen darbe girişimi hedefine ulaşamazken, Gündoğdu Holding-Vakıf, ülkemizin yatırımlarının çok parlak olduğunu ifade ederek Çukurova bölgesindeki yatırımlarına son sürat devam ediyor. "Türkiye'nin geleceğine yatırıma devam" diyerek güçlenen Gündoğdu Holding'in vakıfın da içerisinde olacağı yeni ek eğitim hizmet binasının inşaatı hiçbir şeyden etkilenmeyerek yükseliyor. Büyük bir kapalı alana sahip akıllı bina, mimari tasarımıyla yine göz kamaştırırken son teknolojiyi kullanacak. Cündoğdu Holding yeni merkez binasında çalışma ofisleriyle birlikte yeni  laboratuvarları, sanat okulu, müzik okulu, robotiks-maker laboratuvarları, tiyatro salonu, fen bilimleri laboratuvarları, yeni 3D öğrenme laboratuvarları, yeni fıtness laboratuvarları ve yeni gözlem evi bulunuyor. 

30 YILDIR EĞİTİMCİYİZ 


Gündoğdu Holding-Vakıf Yönetim Kurulu Başkam Gökhan Gündoğdu, Uluslararası Çocuk Üniversitesi (UÇÜ) yatırımı ile 2012 yılında İtalya'nın Sanremo kentinde yapılan törende 'Eğitimin Oscarı' denilen 'Global Education Avvard' ödülüne layık görüldüklerini, 60 ülkeden eğitimcilerin örnek proje olarak gösterdiğini ve Çukurova bölgesinde eğitimin lideri olduklarını belirterek şu an 25 bin kişilik büyük bir aileye dönüştüklerini anlattı. Gündoğdu ülkemizin geleceğinin eğitim ile şekilleneceğini okulların daha nice hapishaneler kapatacağına inandığım söyledi. Gökhan Gündoğdu, geleceği eğitimin şekillendireceğini belirterek, "Biz 30 yıldır eğitimin içinde olan bir kurumuz. Çocuklarımız için daha yapacak çok işimiz var. Öğrencilerimiz ve mezunlarımızla büyük bir aile olduk ve büyümeye devam ediyoruz. Eğitim alanında bugüne kadar aldığımız Ulusal ve Uluslararası birçok ödül bizi daha da güçlendiriyor ve sorumluluğumuzu artırıyor " açıklamasını yaptı. 


Star


Geri Dön