10 / 05 / 2024

Pi Bornova nerede

Pi Bornova nerede

Adnan Kılıçoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Pi Bornova için satış süreci başladı. Projede daire fiyatları 790 bin TL'den başlıyor.

Trademark Pi'de peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı! Teslimler Haziran'da!

İzmir Bornova'da hayata geçirilen Trademark Pi'de peşin alımlara özel yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor. Ayrıca 1 milyon 500 bin TL için 60 ay 0 faiz imkanı sunulan projenin teslimlerinin Haziran ayında yapılması planlanıyor.

Trademark Pi Bornova'da teslimler Aralık'ta! Peşinde indirim fırsatıyla 1+1, 2+1 ev sahibi olabilirsiniz!

Trademark Pi Bornova projesinde konut satışları devam ediyor. Projeden peşin alımlarda yüzde 5'e varan indirim fırsatı sunuluyor. Peki Trademark Pi Bornova'da 1+1, 2+1 konut fiyatları ne kadar? 

 Simfer Midi Fırın kaç TL? en uygun nerede? 13 Haziran 2023 fiyat listesi...

Gelişmiş fonksiyonları ile Simfer midi fırın leziz tariflerinizin istenilen kıvamda pişmesini sağlıyor.  Peki Simfer Midi Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Xiaomi Smartmi Airfryer en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 22 Nisan 2023 fiyat listesi

Bir fritözde pişirme kalitesi kadar süresi de önemlidir, Ev hanımlarına Xiaomi Smartmi Airfryer ile hem kalite hem tasarruf sunuluyor. Xiaomi Smartmi Airfryer en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Schafer Robusta Plus Filtre Kahve Makinesi en ucuza nerede satılıyor, fiyatı ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Schafer Robusta Filtre Kahve Makinesi 800 Watt değerindeki ısıtma gücü sayesinde 12 fincanlık kahve pişiriyor. Emniyet sistemleri ile güvenli kullanım sağlanıyor. Peki cihaz en ucuza nerede satılıyor? 

Beko BFC 749 S Buhar Destekli Fırın en ucuza nerede satılıyor, özellikleri neler? 20 Mart 2023 fiyat listesi

Beko BFC 749 S Buhar Destekli Fırın, 3 D pişirme teknolojisi, fan sistemi ve iç tasarımı sayesinde sıcak hava fırın içinde dağılır ve yiyecekler homojen bir şekilde pişer. Peki 3 D pişirme teknolojisi nedir? Fırın en ucuza nerede satılıyor? 

25 Programlı Tefal Çok Amaçlı Pişirici en ucuza nerede satılıyor? Özellikleri neler? 17 Mart 2023 fiyat listesi

Tefal CY505E10 Çok Amaçlı Pişirici diğer adıyla düdüklü tencere en ucuz Hepsi burada sitesinde satışta. Peki Tefal çok amaçlı pişirici bu sitede ne kadara satılıyor? İşte detaylar..

Arzum Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici en uygun fiyata nerede satılıyor, özellikleri neler? 9 Mart 2023 fiyat listesi

Mutfağında çok amaçlı bir pişirici olsun isteyenler sizin için Arzum Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici ürününü araştırdık ve en ucuza alacağınız yerleri listeledik. İşte fiyat listesi..

Karaca Air Pro Konuşan Airfryer en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 09 Mart 2023 fiyat listesi

Doğru fritözü ararken Karaca Konuşan Airfryer'a bakmayı unutmayın. Birçok kişi, yiyecekleri iyi pişirebilen bir havayla kızartma makinesi ister. İşte sizE fırsat!  Peki Karaca Air Pro Konuşan Airfryer en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Philips Azur Elite Optimal Buharlı Ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?06 Şubat 2023 fiyat listesi

 Philips Azur Elite Optimal Buharlı Ütü kırışıklık düşmanı bir ürün. Ev illerinizde en büyük yardımcınız Philips ütü aldığınıza pişman olmayacaksınız. Peki Philips Azur Elite Optimal Buharlı Ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Trademark Pi Bornova'da 1+1'ler 1 milyon 679 bin TL'ye! Hemen teslim tapu fırsatı!

Trademark Pi Bornova projesi, Adnan Kılıçoğlu İnşaat imzasıyla İzmir Bornova'da yükseliyor. Projede 1+1 konutların fiyatları 1 milyon 679 bin TL'den başlıyor... 

Lusso Bornova nerede?

Lusso Bornova nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Lusso Bornova nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Trademark Pi Bornova fiyat!

Trademark Pi Bornova projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Trademark Pi Bornova projesi fiyat bilgisi ve proje detayları...

Pi Bornova nerede Haberi

Pi Bornova nerede

Adnan Kılıçoğlu İnşaat  İzmir Bornova'da hayata geçirdiği Trademark Pi Bornova projesi için inşaat çalışmalarına başladı. Trademark Pi Bornova adı verilen projede 8 bin 400 metrekare arsa üzerinde 450 konut ve 26 ticari ünite yer alıyor. Projede daire teslimleri Ekim 2023 olarak belirlendi. Projenin inşaatı ise geçtiğimiz Mart ayında başladı. Projeden ev alacak olan vatandaşlar ödemelerini tamamladığı gün tapularını teslim alacak.

38 bin 421 metrekare inşaat alanına sahip projede 5 bin metrekare kapalı otopark 5 bin metrekare peyzaj alanı bulunuyor. Projede ek olarak iki adet yüzme havuzu yer alıyor.  Trademark  Pi Bornova içerisinde yer alan 1+1 dairelerin büyüklükleri 60 metrekareden, 2+1 metrekare dairelerin büyüklükleri ise 80 metrekareden başlıyor.

Trademark  Pi Bornova içerisinde yer alan 1+1 dairelerin fiyatları ise...