29 / 04 / 2024

 Simfer Midi Fırın kaç TL? en uygun nerede? 13 Haziran 2023 fiyat listesi...

 Simfer Midi Fırın kaç TL? en uygun nerede? 13 Haziran 2023 fiyat listesi...

Gelişmiş fonksiyonları ile Simfer midi fırın leziz tariflerinizin istenilen kıvamda pişmesini sağlıyor.  Peki Simfer Midi Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?



Davetler vermek yada aile yemekleri tertiplemek için fırnınıza güvebmeniz ve onunla iyi işler çıkarabilmenize bağlıdır. Ev hanımlarının en sıkıntı çektiği anlardan birisi de bütün gün yaptığı uğraşı sonunda lezzetli tariflerinin istenildiği kıvamda pişmemesidir. Artık yemek pişti mi pimedi mi derdine son Simfer Midi Fırın sizi misafirlerinize mahcup etmez.

Geliştirilmiş fonksiyonları ve kompkat yapısıyla kullanıcıları mutlu eden Simfer 4502 yoğurt yapma özellikli Turbo 45 Lt Midi Fırın, dar alanlarda da basitçe kullanılabiliyor. Taşınabilir olması sebebiyle işlevsel izayna sahip olduğunu gösteren ürün, yuvarlak tepsi ayrıntısıyla dikkat çekiyor. Geniş iç alanı ve raflı sisteme sahip olması sebebiyle bir kerede birden çok tarifi hazırlayabileceğiniz midi fırın, 6 farklı pişirme özelliğiyle öne çıkıyor. 

Mutfaktaki En Büyük Yardımcınız Simfer Midi Fırın

Buharlı temizleme fonksyionu vesilesi ile kolay kullanıma sahip olan Simfer 45 Lt Midi Fırın, turbo fan özelliğiyle tepsideki malzemelerin eşit pişmesine olanak tanıyor. 

Fırın içi aydınlatması ve cam kapak dizaynıyla pişirme esnasında yemekleri basitçe görebilirsiniz. 
Yoğurt yapma fonksiyonu ile ev yapımı ve tam kıvamında yoğurt yapmanızı sağlayan ürün, ergonomik kontrol edilebilirliği ile kolay kullanım imkanı sunuyor. 

Dondurulmuş gıda çözme fonksiyonu aracılığı ile son anda bile lezzetli tarifler hazırlamanıza yardımcı olan midi fırın, tezgaha zarar vermeyen kaymaz tabanıyla dikkat çekiyor. 

 Simfer Midi Fırın kaç TL? en uygun nerede? 13 Haziran 2023 fiyat listesi...

Öne Çıkan Teknik Özellikler

Simfer 4502 Turbo Midi Fırın teknik fonksiyonları üst düzey verim sunarken, işlevsel ve sağlam yapısı kullanıcıları mutlu ediyor. Ürünün kutu içeriğinde ayrıntılı kullanım kılavuzu, garanti belgesi ve gerekli bağlantı parçaları yer alıyor. 

Kullanışlı Simfer 4502 Fırın

Yoğurt yapma fonksiyonuna sahip olan Simfer 4502 turbo fan özelliği aracılığı ile, içinde bulunan yemeklerin eşit şekilde pişmesini sağlar. Ayrıca cihazın termo taban fonksiyonu bulunur. Bu fonksiyon aracılığın ile ısıyı içine hapseder ve bulunduğu yüzeye zarar vermez. Simfer 4502 midi fırında yemeklerinizi pişirirken ayarlayabileceğiniz en üst zamanlama 90 dakikadır. Bunun yanı sıra 4502 Simfer fırında bulunan buharlı temizleme fonksiyonu kolaylık sağlar. Simfer 4502 fonksiyonları incelendiğinde, enerji sınıfının A sınıfı olduğu görülür. Bu vesile ile enerji tasarrufu yapmanız mümkün olabilir.

Simfer Midi Fırın kaç TL? en uygun nerede? 13 Haziran 2023 fiyat listesi...


Geri Dön