06 / 05 / 2024

Ocaklı fırınlar kaç TL, en uygun fiyatla nereden alınır? 6 Nisan 2023 fiyat listesi...

Ocaklı fırınlar kaç TL, en uygun fiyatla nereden alınır? 6 Nisan 2023 fiyat listesi...

Mutfakların olmazsa olmazları arasında yer alan, çeşit çeşit yemeği aynı anda pişirme imkanı sağlayan ocaklı fırınlar yaygın bir kullanıma sahip. Peki, ocaklı fırında en çok tercih edilen marka hangisi? Beko ocaklı fırın kaç TL? İşte detaylar...



Her mutfağın ihtiyaç duyduğu gelişmiş pişirme özellikleri ile öne çıkan ocaklı fırınlar oldukça popüler bir kullanıma sahip.

Ocaklı fırınlar kaç TL, en uygun fiyatla nereden alınır? 6 Nisan 2023 fiyat listesi...

Solo ya da tam boy fırın olarak da isimlendirilen hem fırın hem de ocak işlevini bir arada yerine getiren ocaklı fırınlar fonksiyonlarına göre 3 gruba ayrılır. Turbo fırınlar, turbo pişirme özelliği ile fanlı sıcak hava dalgası sayesinde yemekleri daha hızlı pişirir.

Elektroturbo fırınlarda alt-üst pişirme yapıldığı gibi ihtiyaca göre yalnızca alt ya da üst pişirme fonksiyonu da kullanılabilir. Multifonksiyon fırınlar ise 3D, 360 derece ısıtma ya da buhar destek teknolojisi gibi özellikler sayesinde aynı anda 3 tepside kokuları birbirine karışmadan yemek pişirmeyi sağlar. Ayrıca pizza, yoğurt, ekmek yapma ya da buz çözme gibi farklı özellikleri bulunan ocaklı fırınlar hayatı kolaylaştıran çözümler getirir.

Ocağın bağlantı şekline göre doğalgaz ya da tüple (LPG) çalışan modelleri vardır. Ocak tasarımında cam ve metal malzemeli yüzeyler, emaye ya da döküm ocak ızgarası arasında tercih yapılabileceği gibi elektrikle, gazla ya da her iki sistemle de çalışan gözlere sahip ocaklı fırın modelleri seçilebilir. Ocaklı fırın fiyatları marka, model, ölçü ve tasarıma göre farklılık gösterir.

Peki, Arçelik ocaklı fırın kaç TL? Beko fırın fiyatları ne kadar? Altus fırın fiyatları ne kadar? Altus fırın Teknosa'da ne kadar?

 


Geri Dön