29 / 04 / 2024

 Altus buzdolabı kaç TL? En uygun nerede? 13 Haziran 2023 fiyat listesi...

 Altus buzdolabı kaç TL? En uygun nerede? 13 Haziran 2023 fiyat listesi...

Yaz geldi tatile gideceksiniz ama kafanız evde buzdolabındaki besinlerde mi kalıyor? Artık kafanızdan silip atın o düşünceyi çünkü Altus artık Altus var. Peki Altus buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?



Buzdolapları özellikler yaz mevsimlerinde teklemeden çalışmasını istediğiniz ürünlerden biridir. Tatile çıktığınızda aklınızın geride kalmaması için buzdolabını iyi seçmelisiniz.

Altus marka buzdolapları fiyat performans ürünü olmasına rağmen size istediğinizi veriyor. Teyit etmek için baska bir Altus kullanıcısı sizi aydınlatacaktır.

Yüksek Performanslı Altus ALK Buzdolabı

Altus buzdolabının iç dizaynı, göze güzel gelen bir mantığa sahiptir. Altus ALK 471 514 lt No-Frost buzdolabı dizaynındaki raflar, değiştirebilir fonksiyondadır. Ürünün raflarını ayarlayarak içinde bulunan gıda maddelerinin yerleşmesini daha basit hale getirebilirsiniz. Tavandan olan ışıklandırma sistemiyle Altus 514 lt buzdolabının içini basitçe görebilirsiniz. NoFrost fonksiyonlu buzdolabında, 3 tane dondurucu bölme ve 3 adet de çekmece vardır. Bu bölmelerde karlanma, buzlanma ve terleme gibi negatifliklerle uğraşılmaz. Üründe, buz eritme işlemi otomatik olarak yapılır. Bu işlemin amacı, buzlanmaya mani olmaktır. Altus buzdolabı, enerji tasarrufu bakımından da oldukça iyi seviyededir. Altus ALK 471 x 514 lt No Frost buzdolabı en ucuz alternatifleri, bütçenizi muhafazaya yardımcı olur.

Altus No Frost Buzdolabı Sayesinde Besinleriniz Güvende

Beyaz olan rengi aracılığı ile bulunduğu ortama basitçe ayak uyduran Altus ALK 471 x 514 lt buzdolabı, mutfağınızda tüm dikkatleri üstüne çeker. Süratli soğutma fonksiyonu aracılığı ile buzdolabında muhafaza edilen gıdaların bozulmasına mani olunur. Yiyecekler buzdolabında uzun zamanlar bulunduğu için mikrop üretir ve koku yapmaya başlar. Bu hadisenin tümüyle önüne geçen yeni jenerasyon No-Frost buzdolabı, antibakteriyel fonksiyona sahiptir. Bu fonksiyon aracılığı ile besinlerinizin ömrü uzar. Tatil modu olan buzdolabı size esneklik sunarak tatildeyken soğutucuyu +14, dondurucuyu ise -18 derecede sabit tutar. Siz tatildeyken muhafaza edilen gıdanın taze kalması sağlanır.

Altus buzdolabı kaç TL? En uygun nerede? 13 Haziran 2023 fiyat listesi...

 


Geri Dön