04 / 05 / 2024

Bosch KDN55NWF1N No Frost Buzdolabı kaç TL, en uygun nerede? 20 Nisan 2023 fiyat listesi...

Bosch KDN55NWF1N No Frost Buzdolabı kaç TL, en uygun nerede? 20 Nisan 2023 fiyat listesi...

Hijyenik ve taze saklama teknolojisi ile yiyecekleri lezzetli ve sağlıklı tutan Bosch KDN55NWF1N No Frost Buzdolabı, fonksiyonel raf sistemi ile mükemmel saklama koşulları sunar. Peki, Bosch KDN55NWF1N No Frost Buzdolabı kaç litre? İşte detaylar...



Toplam net hacmi 453 litre olan beyaz renkli, çift kapılı Bosch KDN55NWF1N No Frost Buzdolabı, 118 litre dondurucu ve 335 litre soğutucu kapasitesine sahiptir.

 Bosch KDN55NWF1N No Frost Buzdolabı kaç TL, en uygun nerede? 20 Nisan 2023 fiyat listesi...

No frost teknolojisi taşıyan cihazda süper dondurma fonksiyonu da vardır. Bosch KDN55NWF1N, F enerji sınıfında yer alır.

BOSCH KDN55NWF1N NO FROST BUZDOLABININ ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLERİ

Nem kontrollü Vita Fresh çekmecesi sebze ve meyveleri en uygun şartlarda saklayarak uzun süre taze tutar. Buzdolabının led aydınlatması sayesinde yiyecekler rahatça görülür, yerleştirme işlemi de kolayca yapılır.

Dayanıklı ve enerji tasarruflu led'ler eşit ve gözü yormayan bir aydınlatma sağlar. İç duvardaki fonksiyonel raf sistemi ile cam rafların yüksekliği ihtiyaca uygun şekilde düzenlenebilir. AirFresh Filtresi havadaki kokuyu minimuma indirerek besinlerin tazeliğini korur, kokularının birbirine karışmasına izin vermez, yiyecekler lezzetli ve sağlıklı kalır.

Buzdolabının iç ve dış yüzeyine yerleştirilen sensörler, sıcaklığı sabit tutar. Bu sayede gıdalar, uzun süre bozulmaz ve tat kaybına uğramaz. Fan destekli Multi Airflow Sistemi, soğuk havayı bölmeler içerisinde eşit dağıtır. Soğutma sürelerini kısaltır ve sıcaklık dalgalanmalarının önünü keser. Bu da beraberinde uzun süre tazelik getirir. SuperFreezing fonkiyonu, dondurucuya konulan yeni yiyecekleri hızlıca dondururken diğer gıdaların buzu çözülmez.

Peki, Bosch KDN55NWF1N fiyatları ne kadar? Bosch KDN55NWF1N No Frost Buzdolabı en ucuz nerede?

 


Geri Dön