05 / 05 / 2024

piazza avm etkinlikleri

piazza avm etkinlikleri

Kahramanmaraş Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün fotoğraf sergisi, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında kentin buluşma noktası Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde açıldı.

Sur Yapı Metrogarden AVM'de ara tatil etkinlikleri başlıyor! Ücretsiz eğlence fırsatını kaçırmayın!

Sur Yapı Metrogarden AVM'deki ara tatil etkinliklerinde çocuklar, el becerilerini ve hayal güçlerini geliştirmelerine yardımcı olacak atölyelerin dışında sürpriz hediyeler kazanabilecekleri Mini Survivor yarışmasına katılabilecek.

Maltepe Piazza AVM açıldı!

İstanbul Anadolu Yakası'nda yer alan Maltepe Piazza AVM kapılarını açtı. AVM'nin yılda 14 milyon ziyaretçi ağırlaması bekleniyor...

MediaMarkt yarın Maltepe Piazza AVM'de açılıyor!

MediaMarkt, Türkiye’deki 63. mağazasını yarın Maltepe Piazza Alışveriş Merkezi'nde açacak. Açılışa özel indirimler yapılacak. 

Maltepe Piazza Evleri fiyatları ne kadar?

Rezidans, ofis ve AVM alanından oluşan Maltepe Piazza projesinde 230 daireye yer veriliyor. Peki Maltepe Piazza Evleri fiyatları ne kadar?

Maltepe Piazza İstanbul fiyat!

Maltepe Piazza İstanbul fiyat listesi 450 bin TL'den başlayarak değişiyor. Rönesans Gayrimenkul'ün projesi Maltepe Piazza'da konut, ofis ve AVM alanları bulunuyor...

Piazza Residence Maltepe teslim tarihi!

Piazza Residence Maltepe projesinde konut fiyatları 450 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Projede konut, ofis ve AVM alanları yer alıyor...

Piazza Evleri Maltepe fiyat!

Piazza Evleri Maltepe projesinde konut, ofis ve AVM alanları yer alıyor. Piazza Maltepe projesinde fiyatlar 450 bin TL'den başlıyor...

E-bebek yeni mağazasını Kahramanmaraş Piazza’da açıyor!

Anne ve bebek ürünleri sektörünün öncü firması ebebek, Türkiye’nin dört bir yanındaki mağazaları ile anne ve babalara ulaşmaya devam ediyor. ebebek, yeni mağazasını Kahramanmaraş Piazza AVM’de açmaya hazırlanıyor.

Samsun Şehir Hastanesi ihalesini Rönesans kazandı!

Kamu Özel Ortaklıkları (PPP) yöntemiyle yapılacak Samsun Şehir Hastanesi ihalesini, kentin en büyük alışveriş merkezi olan Samsun Piazza AVM'yi de Samsun'a kazandıran Rönesans konsorsiyumu kazandı.

Torium AVM'de kiralık son 3 mağaza!

Torium Alışveriş Merkezi, İstanbul'un yükselen merkezlerinden Beylikdüzü ve Avcılar arasında, Haramidere E-5 karayolu üzerinde yer almaktadır. Torium AVM; alışveriş, eğlence, lezzet, sinema ve etkinlikleri bir arada sunan bir yaşam merkezidir.

Boyner Piazza AVM'de açıldı!

Kadın, erkek ve çocuk giyiminden parfüm, saat ve gözlüğe ev tekstili, mobilya ve mutfak araç gereçlerinden banyo takımlarına kadar kalitenin adı olan Boyner, Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde açıldı.

Arastapark AVM'de 19 Mayıs etkinlikleri düzenlenecek!

Yahya Kaptan ’da bulunan Arastapark AVM, bugün19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı ’nı bir dizi etkinlikle kutlayacak. Etkinlikler saat 13:30 'da başlayacak.

Samsun Piazza, 1 milyonun üzerinde ziyaretçi ağırlıyor!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım'ın AVM markalarından olan Piazza'nın Samsun'da Mart 2013'te faaliyete geçen ilk halkası kısa sürede kentin çekim merkezi haline geldi. Aylık 1 milyonun üzerinde ziyaretçi ağırlıyor!

piazza avm etkinlikleri Haberi

piazza avm etkinlikleri



Yılın 365 gününde indirimli ve kampanyalı alışveriş fırsatlarının yanı sıra kentin sosyal ve kültürel faaliyetlerine de ev sahipliği yapan Kahramanmaraş Piazza'nın zemin katında açılan sergi  yoğun ilgi gördü.

Serginin açılış kurdelesi, Kahramanmaraş Kültür ve Turizm Müdürü Seydihan Küçükdağlı, Saffron Oteller Zinciri Ceo'su Tarık Altuğ ve Piazza AVM Müdürü Serbülent Tekinşen tarafından kesildi.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Seydihan Küçükdağlı, yaptığı konuşmada, sergilerine ev sahipliği yapan ve hayata geçirmelerinde destek olan Piazza AVM yöneticilerine teşekkür etti. Küçükdağlı, kent turizminin gelişiminin önemine de dikkati çekerek, şunları söyledi: "Akdeniz bölgesinin doğusunda yer alan medeniyetler kenti Kahramanmaraş, muhteşem doğal güzellikleri, emsalsiz yaylaları, tabii termalleri, uçsuz bucaksız barajları, sürekli gelişen sanayisi, seçkin ve nadide el sanatları, yöresel yemekleri ile alternatif turizmde önemli bir potansiyele sahiptir.

Germenicia mozaikleri...