29 / 04 / 2024

Samsun Piazza, 1 milyonun üzerinde ziyaretçi ağırlıyor!

Samsun Piazza, 1 milyonun üzerinde ziyaretçi ağırlıyor!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım'ın AVM markalarından olan Piazza'nın Samsun'da Mart 2013'te faaliyete geçen ilk halkası kısa sürede kentin çekim merkezi haline geldi. Aylık 1 milyonun üzerinde ziyaretçi ağırlıyor!



Piazza Samsun, 2014 yılında Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (International Council of Shopping Centers - ICSCJ tarafından düzenlenen Avrupa'nın En İyi Alışveriş Merkezi Yarışması'nda Onur Ödülü aldı. Piazza, 155 bin metrekarelik inşaat alanı ve 65 bin metrekarelik kiralanabilir alanı ile sadece Samsun'un değil, aynı zamanda Orta Karadeniz Bölgesi'nin ticari ve sosyal hayatına yön veriyor. 


2500 kişi çalışıyor Bölgede ilk kez mağaza açan birçok uluslararası ve ulusal markayı bünyesinde bulunduran Piazza, başta Zara, H&M, Bershka, Decathlon, Media Markt, Lacoste, Yargıcı, Kahve Dünyası, Starbucks, Cookshop, 5M Migros olmak üzere 161 mağazası ile ziyaretçilerini ağırlıyor. 

Samsun için aynı zamanda istihdam kaynağı da olan alışveriş merkezinde 2 bin 500 kişi çalışıyor. Sosyal sorumluluk projeleri ile de gündeme gelen Samsun Piazza AVM, Rönesans Eğitim Vakfı işbirliği ile kitap toplama ve ihtiyaç sahibi okullara gönderme, kentin sosyo-kültürel imkanlarından yararlanma imkanı bulamayan çocukları misafir ederek yaşamın farklı yönlerini gösterme ve ufuklarını açma gibi misyonları da üstleniyor. 


Posta


Geri Dön