15 / 05 / 2024

piazza samsun şubesi

piazza samsun şubesi

Rönesans Gayrimenkul Yatırım'ın AVM markalarından olan Piazza'nın Samsun'da Mart 2013'te faaliyete geçen ilk halkası kısa sürede kentin çekim merkezi haline geldi. Aylık 1 milyonun üzerinde ziyaretçi ağırlıyor!

Vakıf Katılım 84'üncü şubesini Samsun'da açtı!

Vakıf Katılım'ın 84'üncü şubesi Samsun'da açıldı. Açılışta konuşan Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş, 18,6 milyar liralık aktif büyüklüğe ulaştıklarını söyledi.

Samsun Lojistik Köy projesi yargıya takıldı!

Samsun Tekkeköy'de inşaat çalışması devam eden Lojistik Köy Projesinin iptali ile ilgili açılan davada Danıştay'ın yürütmeyi durdurma kararından sonrası, ZMO Samsun Şubesi'nin açtığı davada da aynı karar verildi.Çevre ve Şehircilik, Büyükşehir Belediyesi ve Valiliğe' İnşaatı durdurun' talimatı verdi

Samsun Şehir Hastanesi ihalesini Rönesans kazandı!

Kamu Özel Ortaklıkları (PPP) yöntemiyle yapılacak Samsun Şehir Hastanesi ihalesini, kentin en büyük alışveriş merkezi olan Samsun Piazza AVM'yi de Samsun'a kazandıran Rönesans konsorsiyumu kazandı.

Sinan Akçıl Samsun'dan ev alacak!

Samsun Piazza'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı'nda sahneye çıkan ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, Samsun'dan ev almayı da düşündüğünü söyledi.

Samsun'da 14. Ulusal Mimarlık Sergisi açıldı!

Mimarlar Odası Samsun Şubesi tarafından "14. Ulusal Mimarlık Sergisi" açıldı. . 19-30 Nisan tarihleri arasına kadar açık olacak olan serginin açılış konuşmasını Mimarlar Odası Samsun Şube Başkanı İshak Memişoğlu yaptı.

MMO Samsun'da Binalarda Enerji Verimliliği Çalıştayı düzenlendi!

Makine Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şubesi ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü işbirliğiyle “Binalarda Enerji Verimliliği Çalıştayı" düzenledi.

Samsun'da İnşaat Mühendisleri Günü kutlandı!

İnşaat Mühendisleri Odası’nın kuruluşunun 61. yılında “19 Aralık İnşaat Mühendisleri Günü”nün 44.’sü kutlanıyor. İMO Samsun Şubesi Toplantı Salonu’nda yapılan kutlama programı saygı duruşu yapılması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Özsüt Samsun Atakum şubesi açıldı!

Samsun Atakum Özsüt şubesi görkemli törenle açıldı. Samsun'un Atakum ilçesinde yeni açılan Özsüt, 40 kişiye istihdam sağladı. Yeni Mağaza Sorumlusu Ekrem Şeref Celep yeni mekanlarında kaliteli hizmet vermeye devam edeceklerini söyledi..

Samsun Piazza, 1 milyonun üzerinde ziyaretçi ağırlıyor!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım'ın AVM markalarından olan Piazza'nın Samsun'da Mart 2013'te faaliyete geçen ilk halkası kısa sürede kentin çekim merkezi haline geldi. Aylık 1 milyonun üzerinde ziyaretçi ağırlıyor!

Samsun Piazza AVM ayda 1 milyon ziyaretçi ağırlıyor!

Piazza'nın ilk halkasını 2013 yılı Mart ayında Samsun'da faaliyete geçirdi. Aylık 1 milyonun üzerinde ziyaretçi ağırlayan alışveriş ve yaşam merkezi kısa zamanda kentin çekim noktası haline geldi...

Piazza AVM ayda 1 milyon ziyaretçi ağırlıyor!

RÖNESANS Gayrimenkul Yatırım, AVM Piazza'nın ilk halkasını 2013 yılı Mart ayında Samsun'da faaliyete geçirdi. Aylık 1 milyonun üzerinde ziyaretçi ağırlayan alışveriş ve yaşam merkezi kısa zamanda kentin çekim noktası oldu.

Samsun Piazza AVM iftar yemeği düzenledi!

Samsun-Karadeniz’in en büyük alışveriş merkezi Samsun Piazza, "Onbir ayın sultanı" Ramazan nedeniyle düzenlediği iftar yemeğinde, basın mensuplarını bir araya getirdi. Yemek samimi bir ortamda geçti...

Çağdaş Uzun: Mantolama zorunlu değil!

MMO Samsun Şubesi Üyesi Çağdaş Uzun, 5627 sayılı kanunun binalara mantolama zorunluluğu getirmediğini belirterek, "Gereksiz büyük masraflar yapmayın" uyarısında bulundu. Uzun 5627 sayılı kanunu iyi okumanızı öneririm" dedi.

piazza samsun şubesi Haberi

piazza samsun şubesi

Piazza Samsun, 2014 yılında Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (International Council of Shopping Centers - ICSCJ tarafından düzenlenen Avrupa'nın En İyi Alışveriş Merkezi Yarışması'nda Onur Ödülü aldı. Piazza, 155 bin metrekarelik inşaat alanı ve 65 bin metrekarelik kiralanabilir alanı ile sadece Samsun'un değil, aynı zamanda Orta Karadeniz Bölgesi'nin ticari ve sosyal hayatına yön veriyor. 


2500 kişi çalışıyor Bölgede ilk kez mağaza açan birçok uluslararası ve ulusal markayı bünyesinde bulunduran Piazza, başta Zara, H&M, Bershka, Decathlon, Media Markt, Lacoste, Yargıcı, Kahve Dünyası, Starbucks, Cookshop, 5M Migros olmak üzere 161 mağazası ile ziyaretçilerini ağırlıyor. 

Samsun için aynı zamanda istihdam kaynağı da olan alışveriş merkezinde 2 bin 500 kişi çalışıyor. Sosyal sorumluluk projeleri ile de gündeme gelen Samsun Piazza AVM, Rönesans Eğitim Vakfı işbirliği ile...