05 / 05 / 2024

piazza avm pr

piazza avm pr

Rönesans Yönetim A.Ş.’nin bünyesinde bulunan alışveriş merkezlerinin iletişim çalışmalarını bundan böyle Team İletişim ve Danışmanlık yürütecek.

Maltepe Piazza AVM açıldı!

İstanbul Anadolu Yakası'nda yer alan Maltepe Piazza AVM kapılarını açtı. AVM'nin yılda 14 milyon ziyaretçi ağırlaması bekleniyor...

MediaMarkt yarın Maltepe Piazza AVM'de açılıyor!

MediaMarkt, Türkiye’deki 63. mağazasını yarın Maltepe Piazza Alışveriş Merkezi'nde açacak. Açılışa özel indirimler yapılacak. 

41 AVM ile Outlet Center arasına yeni köprü geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Eski Gölcük Yolu üzeri Outlet bölgesinde gerçekleştirdiği köprülü kavşak çalışmasından sonra yayaların geçişi için de çalışma yapacak.

Maltepe Piazza Evleri fiyatları ne kadar?

Rezidans, ofis ve AVM alanından oluşan Maltepe Piazza projesinde 230 daireye yer veriliyor. Peki Maltepe Piazza Evleri fiyatları ne kadar?

Maltepe Piazza İstanbul fiyat!

Maltepe Piazza İstanbul fiyat listesi 450 bin TL'den başlayarak değişiyor. Rönesans Gayrimenkul'ün projesi Maltepe Piazza'da konut, ofis ve AVM alanları bulunuyor...

Kocaeli'ye iki yeni yaya köprüsü!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi D-100 valilik kampüsü önünde Necmettin Erbakan Yaya Köprüsü ve Symbol AVM önüne Alparslan Türkeş yaya köprülerini inşa etti.

Piazza Residence Maltepe teslim tarihi!

Piazza Residence Maltepe projesinde konut fiyatları 450 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Projede konut, ofis ve AVM alanları yer alıyor...

Piazza Evleri Maltepe fiyat!

Piazza Evleri Maltepe projesinde konut, ofis ve AVM alanları yer alıyor. Piazza Maltepe projesinde fiyatlar 450 bin TL'den başlıyor...

E-bebek yeni mağazasını Kahramanmaraş Piazza’da açıyor!

Anne ve bebek ürünleri sektörünün öncü firması ebebek, Türkiye’nin dört bir yanındaki mağazaları ile anne ve babalara ulaşmaya devam ediyor. ebebek, yeni mağazasını Kahramanmaraş Piazza AVM’de açmaya hazırlanıyor.

Osmangazi Köprüsü ekonomiyi canlandırdı!

Ekonomide milyarlarca liralık tasarruf sağlaması beklenen Osmangazi Köprüsü girişimcilerin ve KOBİ’lerin de önünü açtı. Yeni sanayi bölgeleri için yatırım startı verilirken köprü girişlerinde açılan AVM’ler sayesinde birçok kişi iş sahibi oldu.

Samsun Şehir Hastanesi ihalesini Rönesans kazandı!

Kamu Özel Ortaklıkları (PPP) yöntemiyle yapılacak Samsun Şehir Hastanesi ihalesini, kentin en büyük alışveriş merkezi olan Samsun Piazza AVM'yi de Samsun'a kazandıran Rönesans konsorsiyumu kazandı.

Boyner Piazza AVM'de açıldı!

Kadın, erkek ve çocuk giyiminden parfüm, saat ve gözlüğe ev tekstili, mobilya ve mutfak araç gereçlerinden banyo takımlarına kadar kalitenin adı olan Boyner, Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde açıldı.

Pavel Smirnov ve Haluk Yavuz, Akasya AVM'ye tırmandı!

3’üncü köprü inşaatına gizlice girerek, 350 metre yükseklikte selfie çeken macera tutkunu Pavel Smirnov bu kez de arkadaşı Haluk Yavuz’la birlikte bir AVM’nin 156 metrelik çatısına tırmandı.

piazza avm pr Haberi

piazza avm pr

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş.’nin bağlı ortaklığı olan Rönesans Yönetim A.Ş. bünyesindeki sekiz Alışveriş Merkezinin iletişim çalışmalarını Team İletişim ve Danışmanlık üstlendi.


Rönesans Yönetim A.Ş. bünyesinde İstanbul, Ankara, İzmir ve Adana Optimum Outlet, İstanbul Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi ile Samsun, Kahramanmaraş, Şanlıurfa Piazza Alışveriş Merkezleri yer alıyor.


400.000 m2 toplam kiralanabilir alana sahip sekiz Alışveriş Merkezi yılda yaklaşık 90 Milyon ziyaretçi ağırlıyor.


2004 yılında kurulan Team İletişim ve Danışmanlık markalara itibar yönetimi, medya ilişkileri, pazarlama iletişimi, kriz iletişimi, etkinlik yönetimi ve kamusal ilişkiler alanında hizmet veriyor. Team İletişim ve Danışmanlık’ın bünyesinde Nef, Şile Belediyesi, Mars Sportif,  EYG Grup, Aydınlı Grup (Pierre Cardin), Fabrika, Eczacıbaşı – Schwarzkopf, Bolulu Hasan Usta, KAÇUV, Banvit, İstanbul Akvaryum, Kimtex, Özmaya, Lufian ve So Chic gibi farklı sektörlerden...