04 / 05 / 2024

Picasso tabloları

Picasso tabloları

Picasso'nun Cannes Körfezi'ne bakan ve son yıllarını geçirdiği evinin satışı 20,2 milyon dolara gerçekleşti. 

Yuki Picasso 50'ye zam uğramadı! İşte Yuki Picasso 50 14 Kasım 2022 fiyat listesi!

Yuki Picasso 50'ye Kasım ayında zam uğramadı. Peki Yuki Picasso 50'nin Kasım ayı fiyatları ne kadar? İşte Yuki Picasso 50 14 Kasım 2022 fiyat listesi...

Yuki Picasso 50 benzinli fiyatları ne kadar? Yuki Picasso 50 23 Ekim 2022 fiyat listesi!

Kırmızı ve siyah renk seçenekleri ile dikkat çeken Yuki Picasso 50 benzinli fiyatları ne kadar? Yuki Picasso 50 23 Ekim 2022 fiyat listesi...

Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketlerinin Finansal Tabloları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik 2022!

Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman ve Tasarruf Finansman Şirketlerinin Muhasebe Uygulamaları ile Finansal Tabloları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31845 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketlerinin Finansal Tabloları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik!

Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketlerinin Muhasebe Uygulamaları ile Finansal Tabloları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31526 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Picasso Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Picasso Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Keklik tarafından kuruldu.

Doğuş GYO 2019 finansal tabloları ve sorumluluk beyanı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 1 Ocak - 31 Aralık 2019 hesap dönemine ait finansal tabloları ile sorumluluk beyanını yayınladı.

Metal Gayrimenkul 2017 finansal tabloları yayınladı!

Metal Gayrimenkul 2017 hesap dönemine ait finansal tablolar ve bağımsız denetçi raporunu yayınladı.

Reysaş GYO'dan finansal tabloların bildirim değişikliği açıklaması!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, finansal tabloların bildirim şekli değişikliği hakkında açıklama yaptı.

Picasso'nun Fransa'daki evi 20,2 milyon dolara satıldı!

Picasso'nun Cannes Körfezi'ne bakan ve son yıllarını geçirdiği evinin satışı 20,2 milyon dolara gerçekleşti. 

Akmerkez GYO 6 aylık finansal tablolarını yayınladı!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 1 Ocak 2017 - 30 Haziran 2017 ara hesap dönemine ait özet finansal tabloları yayınladı.

Atakule GYO 6 aylık finansal tablolarını yayınladı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 1 Ocak - 30 Haziran 2017 ara hesap dönemine ait özel finansal tablolarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Metal Gayrimenkul 6 aylık finansal tablolarını yayınladı!

Metal Gayrimenkul 1 Ocak 2017 - 30 Haziran 2017 ara hesap dönemine ait finansal tablolar ve dipnotlar raporunu yayınladı.

Akfen GYO 6 aylık finansal tablolar raporunu yayınladı!

Akfen GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 1 Ocak - 30 Haziran 2017 tarihinde sona eren 6 aylık ara hesap dönemine ait bireysel finansal tablolar ve dipnotlar ile sınırlı denetim raporunu yayınladı.

Picasso tabloları Haberi

Picasso tabloları

Picasso'nun Cannes Körfezi'ne bakan ve son yıllarını geçirdiği evinin satışı 20,2 milyon dolara gerçekleşti.  Picasso'nun açık artırmayla satılan evininin yeni sahibi Rayo Withanage isimli Yeni Zelandalı iş adamı oldu. 

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, Grasse kentindeki mahkemede yapılan açık artırmaya katılan tek alıcı Withanage olmuştu. 

Withanage, Haziran ayındaki açık artırmada da evi satın almaya hak kazanmıştı fakat gerekli finansal yeterliliğe sahip olmadığı gerekçesiyle ev kendisine verilmemişti.

Picasso 1973 yılında ölmeden önce son 12 yılını bu evde geçirmiş ve kendisini  bu evde pek çok ünlü ziyaret etmişti. Üç hektarlık alan üzerinde bulunan evin 15 yatak odası mevcut.