17 / 05 / 2024

pierre cardin yazlık

pierre cardin yazlık

Ünlü modacı Pierre Cardin'in Cannes'daki yazlık evi Bubble Palace 280 milyon sterline (2.7 milyar TL'ye) satışa sunuldu...

Pierre Cardin'in Cannes'daki yazlık evi 'Bubble Palace' satılıyor!

Ünlü modacı Pierre Cardin'in Cannes'daki yazlık evi Bubble Palace 280 milyon sterline (2.7 milyar TL'ye) satışa sunuldu...

Royal Halı ve Pierre Cardin Halı sezona iddialı girdi!

Yeni trendlerin ve hedeflerin paylaşıldığı bayi toplantısında konuşan Royal Halı ve Pierre Cardin Halı Genel Müdürü Adnan Kılınçoğlu, “Yeni yönetim olarak bayilerimizle buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hız kesmeden üretime devam ediyoruz." dedi.

Pierre Cardin'ın 455 milyon dolarlık sarayı satışa çıktı!

Dünyanın en ilginç mimariye sahip en pahalı evlerinden biri olan Pierre Cardin'ın 455 milyon dolarlık sarayı satışa çıktı. İşte o ev...

Pierre Cardin Halı, Eskişehir'deki en büyük mağazasını açıyor!

Eskişehir'e bir dünya markası daha kazandırıldı. Pierre Cardin Halı, geniş ürün yelpazesi ile hizmet verecek olan mağazasını Yunus Emre Caddesi'nde düzenlenen görkemli törenle açtı.

Nestavilla hayalinizdeki yazlık evi 15 günde kuruyor!

Pratik hazır konut markası Nestavilla, yaz tatilini geçirmek istediğiniz yerdeki arsanıza 15 gün gibi kısa bir süre içinde yazlık evinizi kuruyor. Hem de hayalinizdeki gibi bir tasarımla.

Çeşme’nin yazlık ev fiyatları Bodrum’u solladı!

2015 yılı Ocak – Mayıs ayı sahibinden.com verilerine göre en çok yazlık ilanı girilen ilçe Kuşadası olurken, yazlık evlerde ortalama fiyatın 425 bin TL’yi bulduğu Çeşme ise en pahalı ilçe oldu.

Yazlık ev alacaklara öneriler!

Türkiye Pazarlama ve Operasyon Direktörü Gökhan Karahan, yazlık ev almak isteyenlere tavsiyelerde bulundu. İstanbul'a yakın olan bölgeler de tercih edilecekler arasında yer alabilir.

Yazlık bölgelerde markalı projeler artıyor!

Keller Williams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, özellikle yazlık bölgelerde artan arza bağlı olarak markalı projelerin her geçen gün arttığının altını çizdi.

Geçmişten günümüze yazlık ev anlayışı ne kadar değişti?

Eskiden ortalama bir Türk ailesinin ilk iki isteği buydu. Erdek, Ayvalık, Didim, Bodrum, Kuşadası... Yazlıkların başkentleri. 70’lerden bugüne yazlık anlayışı da ‘tatile çıkma’ kavramı da çok değişti. Ama nostalji güzel şey.

Yazlık bölgelere markalı proje dopingi!

Markalı projeler, yazlık bölgelere de damgasını vurdu. Tüketici yazlık alırken kiralandığı takdirde getiri sağlanmasına da dikkat ediyor. Sahildeki projelere yabancı ilgisi de yüksek! İşte ayrıntılar...

Markalı projeler yazlık beldelerde her geçen gün artıyor!

Yazlık gayrimenkul piyasasının hassas noktalarına ve son mekan trendlerine vurgu yapan Keller Williams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, özellikle yazlık bölgelerde artan arza bağlı olarak markalı projelerin her geçen gün arttığının altını çizdi.

Tema'dan yazlık evlere özel tasarımlar!

Tatil başladı, yazlık evler açılmaya başladı. Yazlık evlerinde yenilik isteyen ya da küçük dokunuşlarla banyolarına farklılık katmak isteyenler için Tema Banyo, hem şık hem de modern ve pratik çözümler sunuyor.

Remax'tan yazlık ev alacaklara öneriler!

Yaz aylarının gelişi ile birlikte gayrimenkul sektöründe yazlık ev satışları artış gösterdi. RE/MAX Türkiye Pazarlama ve Operasyon Direktörü Gökhan Karahan, yazlık ev almak isteyenlere tavsiyelerde bulundu.

pierre cardin yazlık Haberi

pierre cardin yazlık

Geçen yıl yaşamını yitiren İtalyan asıllı ünlü Fransız modacı Pierre Cardin'in Cannes kentindeki ünlü yazlık evi Bubble Palace 1970'li yıllarda Macar mimar Antti Lovag tarafından tasarlandı. Yazlık ev balon şeklinde alanlardan oluşuyor. 

Ünlü modacının yazlık evi 280 milyon sterline (2.7 milyar TL'ye) satışa çıkarıldı. Takvim'de yer alan habere göre; 13 bin metrekarelik ev, dönemin en ünlü partileri, film prömiyerleri ve defilelerine de ev sahipliği yaptı. Pierre Cardin, ev için "Burada mutluluktan başka bir şey bilmiyorum" diyordu.

Bubble Palace'ta neler var?

- 10 süit odası, 11 banyosu bulunuyor.
- 3 yüzme havuzu yer alıyor.
- 500 kişilik amfiyatrosu önemli davetlere ev sahipliği yaptı.
- Balon şeklindeki evin görkemli bir Akdeniz sahili manzarası da bulunuyor.

Sylvester Stallone, Beverly Hills'teki lüks villasını...