28 / 04 / 2024

Pimapen Gebzedeki 47 dönüm arsayı satacak

Pimapen Gebzedeki 47 dönüm arsayı satacak

Pimaş ve Winsa İsletmeler Grup Müdürü Nuri Aslan, Pimapen markasını yok etmek gibi bir planları olmadığını, güçlendireceklerini açıkladı. Aslan, Gebze'deki fabrika alanını da satacaklarını söyledi.

Doğuş Center Etiler'deki 47 adet bağımsız bölümün Getir'e satışı için görüşmeler sonlandı!

Doğuş GYO portföyündeki Doğuş Center Etiler'de kiracı olarak bulunan Getir'in talebi üzerine, tapunun İstanbul Beşiktaş Bebek Mahallesi'ndeki Doğuş Center Etiler binasındaki; 47 adet bağımsız bölümün tamamı için Getir ile satış görüşmelerine başlanmıştı, mutabakata varılamaması sebebiyle görüşmeler

TMSF Isystems Petrol'ü 47.4 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Isystems Petrol ve Doğalgaz Mühendislik Ticari ve İktisadi Bütünlüğünü 47 milyon 400 bin TL muhammen bedelle satışa sundu. 

Bitcoin 47 bin dolara geriledi!

Son haftalarda yaşadığı düşüşlerle 47 bin dolara kadar gerileyen Bitcoin,en son 2 ay önce bu seviyelerde seyretmişti.

47. Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları yarın!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), 47. Gündem Buluşmaları’nı yarın gerçekleştirecek.

Yabancıya konut satışı yüzde 47.6 arttı!

Gayrimenkul danışmanlığı veren FOA Invest firmasının kurucusu ve CEO’su Fatih Osman Akkan, ülke genelinde yabancıya konut satışının yüzde 47.6 yükseldiğini dile getirdi. 

Trend GYO Nilüfer İrfaniye'deki arsasını 47.8 milyon TL'ye sattı!

Trend GYO'nun portföyünde bulunan Bursa'nın Nilüfer İlçesi İrfaniye mahallesi H21C02D4C pafta 122 ada numaralı 1 nolu parselde bulunan Nilüfer İrfaniye arsasının satışı KDV (yüzde 18) dahil toplam 47 milyon 790 bin TL'ye yapıldı.

Ankara’da konut kira artış oranı yüzde 47,7'ye çıktı!

Başkent Ankara’da kira değişim oranının geçtiğimiz seneye oranla yüzde 47,7'ye çıktığı belirtildi.

Doğuş GYO, Doğuş Center'daki 47 bağımsız bölümü Getir'e satıyor!

Doğuş GYO, Doğuş Center Etiler binasındaki 47 adet bağımsız bölümün satışı hususunda Getir ile görüşmelere başlanmasına karar verildi.

İnşaat malzemeleri sanayi üretimi yüzde 47 yükseldi! 

Türkiye İMSAD, yapı sektörü ve ekonomi çevreleri tarafından dikkatle izlenen aylık sektör raporunu açıkladı. açıklanan rakamlara göre; inşaat malzemeleri sanayi üretimi yüzde 47 artış kaydetti.

Çerkezköy-Kapıkule Demiryolu Projesi'nin yüzde 47'si tamamlandı! 

Halkalı-Kapıkule Demiryolu Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İki mesafe arasını 3.5 saate düşerecek projenin yüzde 47's, tamamlandı. 

Koray GYO, Yapı Kredi Plaza'daki bağımsız bölümü 47 bin 500 TL'ye kiraya verdi!

Koray GYO şirket merkezi olarak kullandığı, İstanbul Beşiktaş'taki Yapı Kredi Plaza Sitesi'nin B Blok 26 no'lu bağımsız bölümünü 47 bin 500 TL'ye kiraya verdi. 

İnşaat malzemeleri sanayi üretimi yüzde 47,3 arttı!

Türkiye İMSAD, yapı sektörü ve ekonomi çevreleri tarafından dikkatle izlenen aylık sektör raporunu açıkladı. açıklanan rakamlara göre; inşaat malzemeleri sanayi üretimi yüzde 47,3 artış kaydetti.

Rize'de sel sonrası 47 bina yıkıldı!

Rize ve Artvin'de yaşanan sel felaketi sonrası kentlerde çok sayıda bina yerle bir oldu. Rize'de 47 bina yıkılırken 100'e yakın ev de ağır hasar aldı.

Pimapen Gebzedeki 47 dönüm arsayı satacak Haberi

Pimapen Gebzedeki 47 dönüm arsayı satacak

Pimaş ve Winsa İsletmeler Grup Müdürü Nuri Aslan, Pimapen markasını yok etmek gibi bir planları olmadığını, daha da güçlendireceklerini açıkladı. Aslan, Pimapen'i Kartepe'de Winsa ile aynı fabrikada üreteceklerini söyledi


Türkiye'de PVC kapı ve pencere sistemlerine adını veren Pimapen'in üreticisi Pimaş'ın Gebze'de bulunan Türkiye'deki son üretim tesisini de kapattığı haberleri hem iş çevrelerinde hem de müşteri kanadında üzüntü yarattı. Ancak Deceuninck bünyesinde faaliyet gösteren şirket dün bir açıklama daha yaptı ve üretimi durdurmadığını, Kartepe Kocaeli'ndeki modern tesislerinde faaliyetlerine devam edeceğini bildirdi. 


Şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada "Gebze Üretim Tesislerimiz 53 yıldır yüksek kalitede hizmet verebilmek için kesintisiz olarak üretimini sürdürmüştür. Ancak günümüz şartlarında; sanayinin gelişimi ile birlikte yaşanan imar ve ruhsat problemleri ve altyapı yetersizliği nedeniyle beklenen ihtiyaçlara cevap verememektedir....