14 / 05 / 2024

Pimaş beyanname

Pimaş beyanname

Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri vergi beyannamesini sermaye piyasasına göre yayınladı...

Kira geliri elde etmeyen mülk sahipleri beyanname verecek mi?

Kira geliri elde eden mükellefler beyanname vermek zorunda kalıyor. Ancak bazı mülk sahiplerinin geçen yıl kira geliri elde etmese de bu yıl beyannamesi gerekiyor.

2019 değer artış kazancı vergisi için beyanname süreci başlıyor!

Gayrimenkulünü 5 sene içerisinde satan kimseler değer artış kazancı vergisi ödemekle yükümlüler. Vergi mükelleflerinin öncelikle beyanname vermeleri gerekiyor. 2019 değer artış kazancı vergisi için beyanname süreci başlıyor... 

Emlak vergisi beyanname verme süresi 2018!

Emlak vergisi beyannamesi, gayrimenkul satın alanlar tarafından veriliyor. Peki beyanname ne zaman verilir? İşte emlak vergisi beyanname verme süresi 2018..

Gayrimenkul gelir vergisinde beyanname süresi uzatıldı!

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından duyurulan karar gereğince gayrimenkul gelir vergisinde beyanname verme süresi 2 Nisan akşamına uzatıldı..

Kira gelir vergisi beyanname dönemi başladı!

Geçtiğimiz sene evini ya da işyerini kiraya vererek gelir elde eden kimseler için kira gelir vergisi beyanname dönemi başladı. Beyannameler 26 Mart akşamına kadar verilebilecek..

Bağcılar Belediyesi'nden e-beyanname uygulaması!

Bağcılar Belediyesi, vatandaşların emlak beyannamelerini elektronik ortamda yapmaları için e-beyanname uygulaması başlattı.

1.7 milyon gayrimenkul sermaye iradı mükellefi beyanname verdi!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Nedim Türkmen, bugünkü yazısında gelir vergisi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Türkiye'de 2016 sonu itibarıyla, 1 milyon 796 bin 340 gayrimenkul sermaye iradı mükellefi beyanname verdi.

Veraset ve intikal vergisi beyanname verme süresi 2017!

Veraset ve İntikal Vergisi ödemelerinden önce belli zamanlarda beyanname verilmesi gerekiyor. İşte veraset ve intikal vergisi beyanname verme süresi 2017..

Kira gelir vergisinde beyanname süresi uzatıldı!

Bu sene 27 Mart'a kadar verebilen kira gelir vergisinde beyanname süresi 31 Mart'a kadar uzatıldı. Beyannameler AVM'lerde kurulan stantlardan da verilebilecek..

Vatandaş kira gelir vergisi beyanname verme sürelerini kaçırmasın!

Konut kiralarındaki beyanname verme sürelerinde sona yaklaşılıyor. Maliye Bakanı Ağbal konuya ilişkin, "Vatandaşlarımıza çağrıda bulunuyorum, beyanname verme sürelerini kaçırmasınlar.” dedi.

Pimaş Plastik İnşaat 2016 faaliyet raporunu yayınladı!

Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri A.Ş. tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Pimaş Plastik İnşaat 2016 faaliyet raporunu yayınladı.

Pimaş Plastik İnşaat 2016 sorumluluk beyanını yayınladı!

Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri A.Ş. tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Pimaş Plastik İnşaat 2016 sorumluluk beyanını yayınladı.

Kira gelir vergisi beyanname sınırı 2017!

2016 yılında taşınmaz malını kiraya vererek istisnadan yüksek gelir elde eden kimseler bu sene vergi mükellefi oluyor. İşte kira gelir vergisi beyanname sınırı 2017..

Pimaş beyanname Haberi

Pimaş beyanname

Pimaş tarafından yapılan açıklama şöyle;


Ekteki tablo geçici vergi beyannamesi ekinde vergi dairesine sunulmuş olup, sermaye piyasası mevzuatına göre düzenlenmemiştir.


Dosya için