01 / 05 / 2024

Pimaş Plastik gebze tesisini kapatacak mı

Pimaş Plastik gebze tesisini kapatacak mı

Pimaş Plastik Türkiye'deki tek üretim tesisi olan Gebze İşletmesinin 31 Mart 2016 tarihi itibariyle faaliyetine son verilmesine ve kapatılmasına karar verdiğini dün KAP'a bildirmişti. Şirket bugün konuyla ilgili bir basın açıklaması yayınladı.

Tümray Plastik'in Gebze fabrikası icradan satılıyor!

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde Tümray Plastik’e ait olan bir fabrika 24.7 milyon TL muhammen bedelle icradan satılığa çıkarıldı.

Pimaş Plastik İnşaat 2016 faaliyet raporunu yayınladı!

Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri A.Ş. tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Pimaş Plastik İnşaat 2016 faaliyet raporunu yayınladı.

Pimaş Plastik İnşaat 2016 sorumluluk beyanını yayınladı!

Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri A.Ş. tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Pimaş Plastik İnşaat 2016 sorumluluk beyanını yayınladı.

Pimaş Plastik İnşaat pay alım bildirimi!

Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri A.Ş. tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda pay alımı hakkında bildirim yayımladı.

Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri vergi beyannamesini yayınladı!

Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri Anonim Şirketi bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda 6 aylık geçici vergi beyannamesini yayınladı.

Gebze Plastikçiler OSB'nin yeni yönetim binası açıldı!

Gebze Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesi’nin İnönü Mahallesi Balçık Yolu üzerinde bulunan yeni yönetim merkezi binasının açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık da katıldı...

Pimapen, Gebze'deki 47 dönüm arsayı satacak!

Pimaş ve Winsa İsletmeler Grup Müdürü Nuri Aslan, Pimapen markasını yok etmek gibi bir planları olmadığını, güçlendireceklerini açıkladı. Aslan, Gebze'deki fabrika alanını da satacaklarını söyledi.

Pimaş Plastik'ten Gebze tesisi açıklaması!

Pimaş Plastik Türkiye'deki tek üretim tesisi olan Gebze İşletmesinin 31 Mart 2016 tarihi itibariyle faaliyetine son verilmesine ve kapatılmasına karar verdiğini dün KAP'a bildirmişti. Şirket bugün konuyla ilgili bir basın açıklaması yayınladı.

Pimaş Plastik Gebze'deki tesisini kapatıyor!

Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri Türkiye'deki tek üretim tesisi olan Gebze İşletmesinin 31 Mart 2016 tarihi itibariyle faaliyetine son verilmesine ve kapatılmasına karar verdi.

Pimaş Plastik İnşaat Gebze'deki arsa satışında yetki verdiği firmayı açıkladı!

Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri A.Ş. bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Kocaeli İli Gebze ilçesindeki arsa satışıyla ilgili yetkilendirme hakkında bildirim yayınladı.

Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri genel kurul toplantısı 1 Haziran'da!

Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri'nin 2014 Yılı Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısı 1 Haziran 2015 Pazartesi günü saat 11:00'da gerçekleştirilecek.

Pimaş Plastik 2014 yılı geçici vergi beyannamesini yayınladı!

Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri A.Ş., Sermaye Piyasası Kurumu'nun mevzuatına göre hazırlanmış olan ve 2014 yılının 4. çeyreğine ait olan geçici vergi beyannamesini yayınladı.

Pimaş pay toplanması işlem sonucunu yayınladı!

Pimaş Plastik İnşat Malzemeleri A.Ş. tarfaından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Pimaş Plastik İnşat Malzemeleri A.Ş. pay toplanması işlem sonucunu yayınladı.

Pimaş Plastik gebze tesisini kapatacak mı Haberi

Pimaş Plastik gebze tesisini kapatacak mı

Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri Türkiye'deki tek üretim tesisi olan Gebze İşletmesinin 31 Mart 2016 tarihi itibariyle faaliyetine son verilmesine ve kapatılmasına karar verdiğini dün KAP'a bildirmişti. Şirket bugün konuyla ilgili bir basın açıklaması yayınladı. 


Açıklama:

1963 yılından bu yana Şirketimiz PİMAŞ A.Ş. bünyesinde faaliyetini sürdüren Gebze Üretim Tesislerimiz ile ilgili haberler dün itibariyle kamuoyu gündeminde yer almıştır. Gebze Üretim Tesislerimiz 53 yıldır yüksek kalitede hizmet verebilmek için kesintisiz olarak üretimini sürdürmüştür. Ancak günümüz şartlarında; sanayinin gelişimi ile birlikte yaşanan imar ve ruhsat problemleri ve altyapı yetersizliği nedeniyle beklenen ihtiyaçlara cevap verememektedir. 


Belirtilen bu ihtiyaçlar doğrultusunda PİMAŞ A.Ş olarak üretimimiz, 08 Şubat 2016 tarihi itibariyle profillerin ideal koşullarda üretilmesi ve stoklanması amacıyla Kartepe-Kocaeli'nde bulunan Grubumuza ait yeni tesislerimizde devam edecektir. 


Gebze Üretim Tesislerimizde hali...