25 / 07 / 2024

Pınar Akçimen

Pınar Akçimen

Decoostyle Mimarlık Dekorasyon ve Pazarlama Limited Şirketi 4 Ağustos 2014 tarihinde Pınar Akçimen ve Yasemin AK tarafından 50 bin TL sermaye ile İstanbul Eyüp'te kuruldu.

Büyükçekmece Pınar Mahallesi kıyı şeridinin imara açılması geri çekildi!

İBB yönetiminin Büyükçekmece Pınar Mahallesi kıyı şeridini imara açması öneren teklifi, mecliste  AK parti ve MHP grupları tarafından verilen 'hayır' oyları ile geri çekildi. 

Taşpınar Group Turizm Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Taşpınar Group Turizm Otelcilik Limited Şirketi bugün Eyüpsultan’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Okan Taşpınar, Akın Oktay Taşpınar, Gökhan Taşpınar ve Hakan Taşpınar ortaklığında kuruldu. 

Emlakkulisi.com Editörü Pınar Doğan evlendi!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'un Editörü Pınar Doğan ile Yunus Çakır dün akşam evlendi.

Emlakkulisi.com Editörü Pınar Doğan evleniyor!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'un Editörü Pınar Doğan ile Yunus Çakır evleniyor. Çiftin düğünü 7 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek.

Emlakkulisi.com Editörü Pınar Doğan nişanlandı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'un Editörü Pınar Doğan, Yunus Çakır ile dün akşam gerçekleşen törenle nişanlandı.

Pınar Dilek, Tarkan'ın Tarabya'daki villasına taşındı!

Tarkan, önceki akşam stüdyo çıkışı yazın evleneceği Pınar Dilek'le ilgili sorulara 'Sizleri seviyorum' demekle yetindi. Gurbetçi yengenin de birkaç gün önce Megastar'ın Tarabya'daki lüks villasına yerleştiği öğrenildi

Malatya Akçadağ Başpınar Parkı'nda bulunan taşınmazlar incelendi!

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, Akçadağ ilçesi Başpınar Mahallesi’nde belediyeye ait park içerisinde bulunan taşınmazda inceleme yaptı.

Faturalardaki kayıp kaçak bedeli sorunu!

Yargıtay’ın kayıp kaçak bedeliyle ilgili kararına rağmen vatandaş, ödediği bu bedelin miktarını bir türlü öğrenemiyor. Bunun peşine düşen vatandaş, şirketler ile TEDAŞ arasında kapı kapı dolaştırılıyor

Faturalardaki kayıp kaçak bedeli artırıldı mı?

Faturalardaki kayıp kaçak bedeli artırıldı mı? 2014’ün son çeyreğinde sayaç okuma süreleri 2 aya uzarken, EPDK’da, şirketlerin verdiği elektriğin faturasını 2015’e sarkıtıp finans yaratmaya çalıştığı kuşkusu var

Faturada kayıp kaçak oyunu!

Elektrikte yüksek fatura krizinin arkasında ‘kayıp-kaçak’ oranlarını artırma oyunu olduğundan şüphe ediliyor. 2014’ün son çeyreğinde sayaç okuma süreleri 2 aya uzarken, EPDK’da, şirketlerin verdiği elektriğin faturasını 2015’e sarkıtıp finans yaratmaya ça

Doğalgaz kayıp kaçak bedeli faturalarda yazıyor mu?

Elektrik faturalarında kayıp-kaçak bedelinin tüm abonelere yansıtılması tartışmalara neden olurken, benzer bir durum da doğalgaz faturalarından ortaya çıktı..

Kayıp-kaçak konusunu farklı noktalara çekmeye çalışıyorlar!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, "Türkiye'de belirli medya organları kayıp-kaçak konusunu maniple ederek farklı noktalara çekmeye çalışıyor. İstedikleri, Türkiye’de bir kargaşa ortamı oluşturmak" dedi.

Kayıp kaçak bedelini almak isteyen ne yapmalı?

Kayıp kaçak ücretinin geri alım sürecinde ki gelinen son durumu değerlendiren Tüketici Birliği Federasyonu Üyesi ve Tüketici Hak Arama Derneği Genel Başkanı Nihat Altay, vatandaşların bu süreçte ki izleyeceği yolu detayları ile anlattı.

Pınar Akçimen Haberi

Pınar Akçimen


Decoostyle Mimarlık Dekorasyon ve Pazarlama Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile 4 Ağustos 2014 tarihinde Eyüp'te kuruldu. Decoostyle Mimarlık Dekorasyon ve Pazarlama Limited Şirketi'nin ortakları Pınar Akçimen ve Yasemin AK. 


Decoostyle Mimarlık Dekorasyon ve Pazarlama Limited Şirketi iş konusu; 

1-      Yurt içinde veya yurt dışında her türlü mimarlık ve dekorasyon hizmetleri vermek, 2-      Mimari proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. 3-      Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. 4-      Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, 5-      Dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak. 6-  ...