21 / 05 / 2024

pınarbaşı hamamı nerede

pınarbaşı hamamı nerede

İzmir Büyükşehir Belediyesi, metruk durumdaki tarihi Pınarbaşı Hamamı'nı Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden 30 yıllığına kiralayarak restorasyon çalışmalarına başladı.500 yıllık yapı, orijinal işlevine uygun şekilde kullanılacak

Positron Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Positron Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Nihat Pınarbaşı tarafından kuruldu.

Konya'da 20 bin 501 metrekarelik arsa 24 taksitle satılıyor! KDV'den muaf imarlı arsalar!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya ili, Selçuklu ilçesi, Aşağıpınarbaşı Mahallesinde yer alan 20 bin 501 metrekarelik arsayı 24 taksitle satılıyor. Peki Konya Selçuklu'daki arsanın fiyatı ne kadar? 

O ilde 9 adet arsa satılıyor! Konut imarlı arsa alma fırsatını kaçırmayın! 

Balıkesir Edremit Belediyesi, Balıkesir ili, Edremit ilçesi, Pınarbaşı Mahallesi'nde yer alan 9 adet arsayı satıyor. Edremit'te yer alan arsaların fiyatları ve büyüklükleri tek tek açıklandı. 

Has Etüt Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Etüt Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Aslan Pınarbaşı ve Sedat Pınarbaşı ortaklığında kuruldu.

Konya Büyükşehir tam 24 taksitle imarlı arsa satacak!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu Aşağıpınarbaşı'nda yer alan arsayı 24 taksitle satışa çıkardı.

Fakir Filter Pro Toz Torbasız Elektrikli Süpürge en ucuza nerede satılıyor? Fiyatı ne kadar? 20 Mart 2023 fiyat listesi

Fakir Filter Pro 800 W Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, 800 Watt motor gücü ve 9 farklı filtreleme sistemiyle işlev görür. Peki Hepa 13 filtre ne işe yarıyor? Fakir elektrikli süpürge en ucuza nerede satılıyor? İşte detaylar..

Fakir toz torbasız elektrikli süpürge en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları neler? 14 Şubat 2023 fiyat listesi

Rengi ve estetik görünümüyle dikkat Fakir Veyron ,filtreleme teknolojisi ve motor gücü sayesinde temizliği zahmet olmaktan çıkarıyor. Peki inovatif yaklaşımla ortaya çıkarılan Fakir Veyron Toz Torbasız Elektrikli Süpürge en uygun fiyata nerede satılıyor ? 

Tefal Instant Power Elektrikli Süpürge en uygun nerede, kaç TL’ye satılıyor? Özellikleri neler? 26 Ocak fiyat listesi

 Günlük yüksek temizlik performansı ile adeta hanımların hayallerini süsleyen Tefal UW3823 Instant Power Toz Torbasız Elektrikli Süpürge için fiyat araştırması yaptık.  Peki, Kumtel LX-9645 Fırın 70 LT  ne kadar? Nerede kaç TL’ye satılıyor? İşte detaylar

Arnica Tesla elektirkli süpürge en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?  11 Ocak 2023 fiyat listesi

Ev hanımlarının en büyük yardımcısı Süpürgelerin 2023 fiyatları araştırılıyor. Biz de bu haberimizde Arnica Tesla Ergo Active ET14340 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge fiyatı ne kadar? Nerede kaç paraya satılıyor araştırdık. İşte detaylar...

Kayseri TOKİ yapılacak mı? Kayseri Pınarbaşı TOKİ yapılacak mı? Kayseri Mimarsinan TOKİ ne zaman yapılacak?

TOKİ Kayseri kura çekilişleri merakla araştırılmaktadır. İşte TOKİ ilçe ilçe sosyal konut kura çekim tarihleri ve merak edilen detaylar!

TOKİ Sosyal konut ilk temeller atıldı mı, nerede atıldı? 3+1 TOKİ evlerinin iç görünümü nasıl?

TOKİ sosyal konut projelerinin ilk temellerinin atılıp atılmadığı, nerede atıldığı merak konusu oldu. İşte TOKİ sosyal konut projelerinin ilk temel atma törenlerine dair merak edilenler!

Konya'da 24 taksitle KDV'den muaf imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu Aşağıpınarbaşı Mahallesi'nde yer alan arsayı 24 taksitle satışa çıkadı. 

TOKİ Kayseri Pınarbaşı 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Pınarbaşı sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Pınarbaşı’nda kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Pınarbaşı’nda inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Pınarbaşı sosyal konut projesi

pınarbaşı hamamı nerede Haberi

pınarbaşı hamamı nerede


İzmir Büyükşehir Belediyesi, metruk durumdaki tarihi Pınarbaşı Hamamı'nı Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden 30 yıllığına kiralayarak restorasyon çalışmalarına başladı. 500 yıllık yapı, orijinal işlevine uygun şekilde kullanılacak.


İzmir Büyükşehir Belediyesi, yıllardır atıl durumda olan ve yıkılmaya yüz tutmuş Pınarbaşı Hamamı'nı kente kazandırıyor. Vakıflar Bölge Müdürlüğü ile 30 yıllığına "restorasyon karşılığı kiralama" sözleşmesi imzalayan Büyükşehir Belediyesi, 443 metrekarelik arazi içinde yer alan tarihi hamamın restorasyon çalışmalarında sona geldi. Eski işlevine uygun olarak hizmete açılacak olan tarihi hamam, çalışmaların başladığı Ocak 2011'den bu yana büyük ölçüde yenilendi. 15. yüzyıldan kalan tarihi yapıyı orijinal işlevi olan hamam kullanımına uygun şekilde restore eden Büyükşehir Belediyesi, tarihi hamamı eski haline döndürmek için gerekli sağlamlaştırma ve düzenleme çalışmalarını gerçekleştirdi. Yapıdaki mevcut eski sistem temizlenip korunarak yeni ısıtma sistemiyle...