21 / 05 / 2024

pınargözü turizm İncekum Plajı

pınargözü turizm İncekum Plajı

Marmaris 'in Çamlı Mahallesi'nde bulunan, turkuaz rengindeki denizi ve altın sarısı kumları nedeniyle ünlü Hawai plajlarına benzetilen İncekum Plajı , özel bir şirkete 10 yıllığına kiralandı.

Ev, arsa, arazi alacaklara uyarı: Emlakçıların bu tuzaklarına düşüp paranızı kaptırmayın!

Kripto fenomeni Murat Ali Calman, gayrimenkulde emlakçı dolandırıcılığına dikkat çekti. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

O bankadan müşterilerine ilk ve son kez 2 bin 600 TL cep harçlığı! Hemen başvuruyu yapıp paranızı alın!

Her banka hem müşterilerinin yaptığı alışverişlerden kazançlı çıkması ve hem de bünyesine yeni müşteriler katmak için yeni kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda, yeni kampanyasını duyuran Vakıfbank, kampanya kapsamında müşterilerine 2 bin 600 TL hediye edeceğini açıkladı.

Çiftçiler zengin olmak istiyorsanız size bir öneri daha. Ekin sonra arkanıza yaslanıp paranızı bekleyin

Çiftçilikten daha fazla para kazanmak isteyen vatandaşların ekmesi gereken bazı besinler var. İşte o besinlerden bir tanesi de meyan kökü...

Tüpgaz'da böyle zam görülmedi! Bu gidişle kimse tüp kullanmayacak!

Tüp kullananlara üzücü zam haberi geldi. Her geçen gün birçok ürüne gelen zam bu kez de tüpgaza geldi. Mutfakta pek çok kişinin kullandığı tüpler ateş pahası oldu. Fiyat artışları artık tüp kullanımında tüketicileri düşündürüyor. İşte tüplere gelen zamların güncel hali...

Fiza Global Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fiza Global Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Arcan Emre Göle ve Nargız Zeynalova ortaklığında kuruldu.

Tüp kullananlara müjde! 12 kilogram ev tüpleri ücretsiz olarak dağıtılıyor! Tek başvuru ile tüpünüzü hemen alın!

Tüp fiyatlarına aralıklı olarak zam yapılmaktadır. Bu zamlardan vatandaşlar artık illallah etti. Ancak bu haber yüzünüzü güldürecek. İşte detaylar!

Pırlanta zümrüt kolyeler 3 bin 636 TL'den başlıyor! Net yüzde 60 indirim! Emel pırlanta 9 Mart 2023 fiyat listesi

Emel pırlantada pırlanta zümrüt kolyeler 3 bin 636 TL'den başlıyor! Tüm pırlanta takılarda net yüzde 60 indirim kampanyası devam ediyor. Emel pırlanta 9 Mart 2023 fiyat listesi.

Aile Bakanlığı bu kadar parayı hesaplarınıza yatırdı! Hemen açıp bakmanız gerekiyor

Aile Bakanlığı tarafından vatandaşlara yönelik gerçekleştirilen ödemeler devam ediyor. Bakanlık tarafından yine vatandaşların hesaplarına para yatırıldı. İşte konuyla ilgili tüm detaylar...

Vıp Arden Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vıp Arden Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Övünç Ballı tarafından kuruldu.

Datça Yıldızı Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Datça Yıldızı Turizm Limited Şirketi Ümraniye'de Tuncay Yersel tarafından kuruldu.

Opel Zafira Life etkileyeci tasarımı ve fiyatıyla dikkat çekiyor! İşte 30 Nisan fiyat listesi

Alman otomobil markası Opel, Amerikan General Motors ile yolları ayırıp Fransız PSA Grubu çatısı altına girdikten sonra yeni model atağına geçti. Opel Zafira Life hem ailesine hem de işine önem verenler için geliştirildi. İşte Opel Zafira Life fiyat listesi...

Yağız Turizm Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Sultanahmet Şubesi açıldı!

Yağız Turizm Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Sultanahmet Şubesi 8 milyon TL yatırım bedeli ile Derviş Erdoğmuş tarafından açıldı.

Balöz Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balöz Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Fatih’te   100 bin TL sermaye bedeli ile Cuma Balpetek Sücettin Özyildirim tarafından kuruldu.

pınargözü turizm İncekum Plajı Haberi

pınargözü turizm İncekum Plajı


Marmaris'in Çamlı Mahallesi'ndeki İncekum Plajı, ihaleyle özel bir şirkete yıllığı 255 bin liraya 10 yıllığına kiraya verildi.


Marmaris'in Çamlı Mahallesi'nde bulunan, turkuaz rengindeki denizi ve altın sarısı kumları nedeniyle ünlü Hawai plajlarına benzetilen İncekum, özel bir şirkete 10 yıllığına kiralandı.


Çamlı Mahallesi muhtarlığı tarafından işletilen plaj, Muğla'nın büyükşehir olmasının ardından Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından yıllığı 75 bin lira muhammen bedelle 10 yıllığına ihaleye çıkarıldı.


Marmaris Orman İşleme Müdürlüğünde kapalı zarf usulüyle yapılan ihaleye 5 firma katıldı. İhaleyi, yıllık 255 bin liralık teklif veren Pınargözü Turizm Ticaret Limited Şirketi kazandı.


Çamlı Mahalle muhtarı Kerim Ekinci, gazetecilere yaptığı açıklamada, Büyükşehir Yasası'nın ardından köylerinin mahalle olması nedeniyle plajın Orman ve Su İşleri Bakanlığına geçtiğini söyledi.


"GARİBAN PLAJI'YDI, VERİLEN RAKAM YÜKSEK"


Plaj için yıllık verilecek 255 bin...