29 / 04 / 2024

Tüpgaz'da böyle zam görülmedi! Bu gidişle kimse tüp kullanmayacak!

Tüpgaz'da böyle zam görülmedi! Bu gidişle kimse tüp kullanmayacak!

Tüp kullananlara üzücü zam haberi geldi. Her geçen gün birçok ürüne gelen zam bu kez de tüpgaza geldi. Mutfakta pek çok kişinin kullandığı tüpler ateş pahası oldu. Fiyat artışları artık tüp kullanımında tüketicileri düşündürüyor. İşte tüplere gelen zamların güncel hali...



Türkiye'de son zamanlarda ürünlere yansıyan zamlar bu kez de tüplere geldi. Çoğu vatandaşın bütçesini etkileyecek olan bu zamlar, mutfakta tüp kullanımını sorgulatıyor. 2023 yılının yarısında gelen tüp fiyatları güncellenerek sunulmuştur. 

Bizimgaz, Aygaz ve İpragaz markalarında tüp zammı

Haziran ayında gelen zamlar vatandaşların bütçelerini şimdiden zorlamaya başladı. En çok zamlanan ürünlerden biri de doldurma gazlar oldu.  Bizimgaz, Aygaz ve İpragaz markalarındaki doldurma gaz fiyatları güncellenerek tüketicilere sunuldu. Güncel tüp fiyatları özellikle de tüp kullanıcıları tarafından merak ediliyor. Ev tipi, minik tüp ve sanayi tüp ürünlerindeki fiyatlar adeta dudak uçuklatıyor.

Aygaz markasında 12 kilo olan tüpün fiyatı 375 TL'ye yükseldi. Bizimgaz marka 12 kiloluk tüp fiyatı 355 TL oldu. İpragaz 12 kiloluk tüp ise aynı şekilde 355 TL'den satılmaya başlandı. Bu fiyatlar tüp kullanan kişileri şimdiden düşündürmeye başladı. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön