21 / 05 / 2024

Pink Floydun kurulduğu ev

Pink Floydun kurulduğu ev

Progresif rock ve psychedelic rock türlerinde müzik yapan efsanevi İngiliz grup Pink Floyd'un kurulduğu ev 3 milyon sterline (13 milyon TL) satışa sunuldu.

Boğaziçi Üniversitesi'ne ait gayrimenkullerin satışı için komisyon kuruldu!

Boğaziçi Rektörlüğü tarafından üniversite birimlerine iletilen kararda, üniversite mülkiyetindeki taşınmazlara ilişkin işlemleri sürdürmek üzere Taşınmaz Değerlendirme Komisyonu kurulduğu belirtildi.

Beyoğlu'na millet bahçesi müjdesi! 

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Beyoğlu'nda yapılacak projeleri açıkladı. Yıldız, İnebolu Pazarının kurulduğu yerde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından millet bahçesi yapılacağını belirtti....

Lütfü Türkkan'dan arazisinde fabrika kurulduğu iddiasına yanıt!

İYİ Parti Grup Başkanvekilit, kendisine ait fabrikanın devlet arazisi üzerinde kurulduğu iddialarına yanıt verdi...

Merter Metro İstasyonu’ndaki kaçak büfe kaldırıldı!

İBB tarafından Merter Metro İstasyonu’nun yanına kaçak olarak kurulduğu iddia edilen büfe İBB ekipleri tarafından kaldırıldı. Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir konuyla ilgili yaptığı açıklamada büfenin İyi Parti Meclis Üyesi Ali Kıdık’a ait olduğunu iddia etti.

Emlakjet ve Octovan'dan yeni iş birliği!

Emlakjet, sektörü yeni iş ortaklıkları ile geliştirmeyi sürdürüyor.  Kurulduğu günden bugüne emlak seri ilan sektörünün lideri konumunda bulunan Emlakjet, Octovan ile yeni bir iş ortaklığına imza attı.

Baz istasyonlarına yapılan kiralama meclis gündeminde!

Baz istasyonlarına kiralama yoluyla tahsiste bulunan kurum ve kuruluşlara ve baz istasyonlarının kurulduğu yerleşim yerlerinde vatandaşların görüşlerinin alınıp alınmadığı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

MIPIM kapılarını bugün açıyor!

Yabancı yatırımcıların gözdesi İstanbul’a özel çadırın 5. defa kurulduğu MIPIM’de son dönemde gerçekleştirilen projeler görücüye çıkacak. Kapılarını bugün açan MIPIM, 15 Mart'a kadar devam edecek.

Antik Satala Kenti yeniden imar edilecek!

Gümüşhane'nin Kelkit ilçesindeki dağın eteğine Doğu Roma İmparatorluğu döneminde sınırı muhafaza etmek amacı ile kurulduğu tahmin edilen Satala kenti turizme kazandırılacak. 

Folkart, İzmir'de en çok tavsiye edilen yaşam markası oldu!

Kurulduğu 2011 yılından bugüne kadar 11 farklı projeyi tamamlayarak teslim eden Folkart, İzmir’de inşaat şirketleri arasında en çok tavsiye edilen yaşam markası oldu...

Verra Suites Beykoz basın lansmanı 20 Kasım'da!

Yarım asırlık geçmişe sahip Ankara’nın köklü firmalarından Tüfekçioğlu Grup, kurulduğu günden bu yana kendi arsa ve gayrimenkulleri üzerinde konut, işyeri, otel ve yurt inşa etmeye devam ediyor.

Ergün Mimarlık,“Tasarım Merkezi” oldu!

Ergün Mimarlık, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı “Tasarım Merkezi” unvanını almaya hak kazandı. Ergün Mimarlık, kurulduğu yıldan itibaren konut, iş merkezi, alışveriş merkezi gibi geniş bir yelpazede mimarlık ve iç mimarlık hizmeti veriyor.

FuzulEv’de hedef sürdürülebilir büyüme!

Kurulduğu günden bu yana gayrimenkul sektöründe gerçekleştirdiği projelerle adından sıklıkla söz ettiren FuzulEv, sürdürülebilir büyüme hedefi doğrultusunda Türkiye’nin her bölgesinde şubeleşmek adına çalışıyor. 

Ergün Mimarlık çevre dostu projelere imza atıyor!

Ergün Mimarlık, 1995 yılında kurulduğu günden itibaren farklı ölçeklerde konut, iş merkezi, alışveriş merkezi, hastane, sosyal ve kültürel tesisler gibi geniş bir yelpazede  hizmet veriyor. 

Pink Floydun kurulduğu ev Haberi

Pink Floydun kurulduğu ev

Progresif rock ve psychedelic rock türlerinde müzik yapan efsanevi İngiliz grup Pink Floyd'un kurulduğu ev 3 milyon sterline (13 milyon TL) satışa sunuldu.


Billboard 200 listesinde 741 hafta kalan «Dark Side of the Moon», tüm zamanların en uzun süre zirvede kalan albümüne imza atan grubun temellerinin atıldığı 7 odalı ev grubun en beğenilen albümlerinden  The Dark Side of the Moon ve The Wall'u bu evde oluşturmuştu.      


1965 yılında Roger Waters ve Nick Mason tarafından "Sigma 6" adıyla Londra'da kurulan grup, ismini sırasıyla T-Set, Meggadeaths ve Abdabs olarak değiştirdi.        


İsim arayışına devam eden üyelerden Syd Barrett'in aklına iki caz gitaristi olan Pink Anderson ve Floyd Council'in ilk isimlerinden oluşan Pink Floyd ismi geldi ve grubun ismi...