02 / 05 / 2024

pırlanta evleri satılık

pırlanta evleri satılık

Odabaşılar İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Pırlanta Evleri İstanbul Avrupa yakası Bahçelievler'de konumlanıyor. Projede 2+1,3+1,4+1,4+2 ve 5+2 daire tipleri yer alıyor.

Pırlanta Evleri daire fiyatları!

Pırlanta Evleri daire fiyatları kapsamında satılık 2+1 dairelerin fiyatları 313 bin liradan başlayarak değişiyor. 70 adet konutun yer aldığı Şirinevler Pırlanta Evleri projesinin 2014 yılında tamamlanması planlanıyor...

Pırlanta Evleri resimleri!

Toplam 70 adet daireden meydana gelen Pırlanta Evleri resimleri için haberimizden yararlanabilirsiniz...

Hisar Panorama Evleri satılık daire!

Hisar Panorama Evleri satılık daire tipleri 1+1'den 3+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı. Banka kredisiyle vade fırsatı sunan proje İstanbul Eyüp Yeşilpınar'da inşa ediliyor.

Fikirtepe Pırlanta Göztepe Evleri satılık!

Fikirtepe Pırlanta Göztepe Evleri satılık dairelerin fiyatları 540 bin 65 TL'den başlıyor. Erkan İnşaat imzasını taşıyan Pırlanta Göztepe Evleri Mayıs 2017'de teslim ediliyor...

Mihmandar Eyüp Evleri satılık!

Beyaz İnşaat imzasıyla inşa edilen projede daireler 1+1' den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Mihmandar Eyüp Evleri satılık 78 adet daire ve 10 dükkandan oluşuyor.

İncek Loft Gölbaşı Evleri satılık daire!

Akfen İnşaat imzasıyla Ankara'da yapılan İncek Loft Gölbaşı Evleri satılık daire büyüklükleri 71 metrekareden başlayıp 562 metrekareye kadar ulaşıyor. 1.199 dairenin yer aldığı projede anahtar teslimlerinin Mayıs 2016'da yapılması planlanıyor.

Kadıköy Pırlanta Göztepe Evleri satılık!

Kadıköy Pırlanta Göztepe Evleri satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak dizayn edildi. Projede daire alanları ise 62 metrekareden başlangıç gösteriyor.

Kadıköy Pırlanta Feneryolu satılık!

15 kat şeklinde yükselen proje toplam 44 adet daireden meydana geliyor. Proje Erkan İnşaat imzası ile yükseliyor. Kadıköy Pırlanta Feneryolu satılık daire tipleri 3+1 olarak tasarlandı.

Pırlanta Göztepe Evleri satılık!

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de yükselen projede 8 bin 777 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Pırlanta Göztepe Evleri satılık daire tipleri 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor.

DKY Kartal Soğanlık Evleri satılık!

DKY Kartal Soğanlık Evleri satılık dairelerin tipleri 2+1.5'dan başlayıp 6+1,5'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi. Metrekare birim fiyatı 3 bin 900 liradan başlayan projede yüzde 25 peşinatta kalan bedel için 24 ay 0 faiz imkanı sunuyor.

Kestanepark Evleri satılık!

Kestanepark Evleri satılık daire alanları 80 metrekareden başlangıç gösteriyor. Projede yer alan daireler 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar değişiklik gösteriyor.

Sky Bahçeşehir Evleri satılık!

Sky Bahçeşehir Evleri satılık daire tipleri arasında 2 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar farklı alternatifler yer alıyor. Projenin ön talep süreci devam ediyor.

Mesa Çamlıca Evleri satılık!

Mesa Çamlıca Evleri satılık daire büyüklükleri 240 metrekareden başlıyor ve 950 metrekareye kadar ulaşıyor. Banka kredisi ile ödemelerin yapılabildiği projede 113 adet daire yer alıyor.

Kadıköy Yenitepe Evleri satılık!

Kadıköy Yenitepe Evleri satılık daire fiyatları 467 bin liradan başlangıç gösteriyor. Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa imzası ile yükselen projede daire teslimlerinin 2016 yılı içerisinde yapılması öngörülüyor.

Kartal Manzara Adalar Evleri satılık!

Kartal Manzara Adalar Evleri satılık daire tipleri arasında stüdyodan 5 oda 1 salona kadar farklı alternatifler yer alıyor. Banka kredisi kullanılabilen projede satışlar devam ediyor.

pırlanta evleri satılık Haberi

pırlanta evleri satılık

Odabaşılar İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Pırlanta Evleri İstanbul Avrupa yakası Bahçelievler'de konumlanıyor. Projede 2+1,3+1,4+1,4+2 ve 5+2  daire tipleri yer alıyor. Pırlanta Evleri İstanbul Avrupa yakası Bahçelievler Bölgesi Mahmutbey caddesinde inşa ediliyor. 


Bahçelievler  Pırlanta Evleri  toplam 60 adet konuttan meydana geliyor. Pırlanta evleri; hemen yanı başında bulunan Koleje, Alışveriş merkezine, Otobüs duraklarına, Havaalanına, Şirinevler Metro ve Metrobüs duraklarına yakınlığıyla sizlere ulaşım kolaylığı sağlıyor. 




Pırlanta Evleri Bahçelievler projesi 3 blok şeklinde  Odabaşılar İnşaat  imzası ile yükseliyor. Bahçelievler Pırlanta Konutları'nda 2+1,3+1,4+1,4+2 ve 5+2 dubleks daire seçenekleri mevcut.


Pırlanta Evleri'nin sosyal imkanları arasında; çocuk parkı, bahçede spor aktiviteleri, yürüyüş parkuru, bahçede kamelya, oturma gurupları, kapalı iki katlı otopark bulunuyor .


Telefon: 0 212 653 13 00

Web Adresi: