18 / 05 / 2024

Pişkin Vinç manavgat

Pişkin Vinç manavgat

Pişkin Vinç, 25-85 tonluk vinç parkıyla Alanya, Gazipaşa ve Manavgat'a hizmet veriyor. Gazipaşa ve Manavgat'ta vinç hizmetleri verdiklerini söyleyen Murat Pişkin, ilkelerinin taahhütlerini zamanında yerine getirmek olduğunu bildirdi.

Pişkin Yapı Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pişkin Yapı Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Pişkin tarafından kuruldu.

Depremde yaptığı binalar yıkılan müteahhitten pişkin savunma

Türkiye'yi yasa boğan deprem felaketinde yurttaşlar tek yürek olmuş bir yandan bölgeye yardım yağdırırken bir yandan da bölgedeki inşaat şirketleri ve müteahhitler sorgulanıyor.

Seçkin Vinç İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seçkin Vinç İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seçkin Sayılır tarafından kuruldu.

'Çok pişman olursunuz' diyen İslam Memiş'ten TOKİ uyarısı!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, hükümetin sosyal konut projesine ilişkin "Bugüne kadar konut almayan, konut ihtiyacını gidermeyen her zaman pişman olmuştur. Önümüzdeki yıl pişman olmaya devam edecektir" yorumunu yaptı.

Emrah Apartmanı'nın müteahhitinden pişkin cevap!

İzmir'deki depremde 32 kişinin hayatını kaybettiği Emrah Apartmanı'nın müteahhidi Hayati Uzun'un apartmanın ortak watsapp grubunda verdiği pişkin cevap 'bu kadarına da pes' dedirtti.

Depremin ardından müteahhitlerden pişkin savunma: Şartlar öyleymiş!

İzmir depreminde yıkılan binaların müteahhitlerinden 7’si tutuklandı. Emniyet’te verdikleri ifadelerinde şüphelilerin benzer şeyler söylediği, “Biz binaları zamanın kurallarına uygun şekilde yaptık. Sonrasında bunları denetlemeyenler sorumlu” dediği ortaya çıktı.

C Kare Mühendislik Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

C Kare Mühendislik Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Can Bayram ve Cihan Pişkin tarafından kuruldu.

Holborn Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Holborn Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Murat Pişkin tarafından kuruldu...

Mesut Sancak, ofisindeki dürbünle inşaat vinçlerinin yönünü gözetliyor!

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, sektöre ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Ofisindeki dürbünle inşaat vinçlerinin yönünü gözetlediğini söyleyen Sancak, "İnşaattaki vinçlerin hepsi aynı yöne dönükse çalışmaya mola verilmiştir" diye konuştu.

Masla İnşaat Tarım Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Masla İnşaat Tarım Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Serhat Pişkin tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Antalya Gazipaşa'ya TOKİ müjdesi!

Antalya Gazipaşa AK Parti İlçe Başkanı Yakup Pişkin, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Koru ve Bakırlı'da yer alan 172 dönümlük arsanın TOKİ'ye tahsis edildiğini söyleyen Pişkin, Gazipaşalı vatandaşların ev sahibi olacağı müjdesini verdi.

Manavgat'ta yapılacak cezaevine ilişkin 8 sorun mecliste!

CHP Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara, Antalya'nın Manavgat ilçesinde yer alan Kıraç mevkii üzerinde bulunan alana cezaevi yapılmasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Yeni Zigana Tüneli projesi 2020'de tamamlanacak!

Maçka Kaymakamı Deniz Pişkin, Yeni Zigana Tüneli proje çalışmalarını inceledi Cengiz İnşaat Maçka Şantiyesini ziyaret eden Pişkin'e, şantiye şefi ve aynı zamanda Proje Müdürü Tarık Eyüboğlu ile şantiye şefi Yavuz Akpınar tarafından brifing verildi.

Pişkin Vinç manavgat Haberi

Pişkin Vinç manavgat

KONAKLI'DA faaliyet gösteren Murat Pişkin'in sahibi olduğu Pişkin İnşaat, vinç ve forklift işletmeciliğinde emin adımlarla zirveye tırmanıyor. Alanya başta olmak üzere Gazipaşa ve Manavgat'ta vinç hizmetleri verdiklerini söyleyen Murat Pişkin, olmazsa olmaz ilkelerinin taahhütlerini zamanında yerine getirmek olduğunu bildirdi. Şirketlerinin konut imalatı, vinç, emlak danışmanlığı ve tarım sektöründe faaliyet gösterdiğini belirten Pişkin, profesyonel operatörleriyle 25 ve 85 tonluk vinçlerinin talepleri karşıladığını bildirdi. Pişkin, "Sıfır lüks konut satışı, emlak danışmanlığı hizmetleri de veren şirketimizi bugünlere getiren tüm dost ve müşterilerimize teşekkür ederim. Kendilerinden aldığımız güçle vinç parkımızı daha da büyüteceğiz" dedi.  


ANTALYA YENİ...