05 / 05 / 2024

Piyalepaşa AVS ne zaman açılacak

Piyalepaşa AVS ne zaman açılacak

Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, İstanbul Piyalepaşa'da yapımı devam eden 'kentsel dönüşüm' projesi Piyalepaşa İstanbul'da bir "mahalle" kurduklarını, "eski semt yaşamını" canlandıracaklarını söyledi.

Piyalepaşa İstanbul Premium’da konutların yarısından fazlası satıldı!

Polat İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul Premium’un lansmanından bugüne kadar geçen sürede konutların yarısından fazlası satıldı.

Piyalepaşa İstanbul fiyat!

Polat İnşaat tarafından hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinde cadde cepheli son iki blok satışa çıktı. Peki projede fiyatlar ne kadardan başlıyor. İşte Piyalepaşa İstanbul fiyat listesi...

Piyalepaşa'da basın toplantısının günü değişti!

Polat Holding imzası taşıyan Piyalepaşa İstanbul'da basın toplantısının günü değişti. 25 Ekim 2018 günü olarak belirtilen lansman tarihi 24 Ekim 2018 gününe çekildi. 

Piyalepaşa İstanbul'da Haziran'da yaşam başlıyor!

760 konut ve 190 rezidansın yanı sıra ofis, otel ve Alışveriş Sokağı’nın (AVS) bulunan Piyalepaşa İstanbul’da ilk etap teslimleri Haziran ayında başlıyor..

Piyalepaşa İstanbul’un Alışveriş Sokağı perakende sektörüne tanıtıldı! 

Perakende sektörünün önde gelen temsilcilerine,Türkiye’nin en köklü markalarından Polat’ın hayata geçirdiği Piyalepaşa İstanbul projesinin 120 mağazadan oluşan Alışveriş Sokağı’nı tanıtıldı..

Piyalepaşa İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Aralık 2018 yılında teslimlerin gerçekleşeceği Piyalepaşa İstanbul projesi Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. Peki Piyalepaşa İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Piyalepaşa İstanbul Evleri konut fiyatları 2017!

Piyalepaşa İstanbul’da konut fiyatları 755 bin 400 TL'den başlıyor. Piyalepaşa İstanbul’da farklı büyüklük ve tipte 760 konut ve 190 rezidansın yanı sıra ofis, otel ve Alışveriş Sokağı da (AVS) yer alıyor...

Piyalepaşa İstanbul Evleri ne zaman teslim?

Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinde daire fiyatları 755 bin 400 TL'den başlıyor. Peki Piyalepaşa İstanbul Evleri ne zaman teslim?

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ne zaman bitecek?

Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul'da 24 ay sıfır faizle, 30 ay yüzde 0,30 faizle, 48 ay 0,45 faizle ödemeler yapılıyor...

Piyalepaşa İstanbul, dünyanın en iyisi seçildi!

Piyalepaşa İstanbul, International Property Awards’da önce Avrupa’nın şimdi ise Dünya’nın en iyisi seçildi. Piyalepaşa İstanbul, gayrimenkul sektöründe Dünya’nın en prestijli projelerinin yarıştığı yarışmada Dünya’nın En İyi İç Mimari Tasarımlı Örnek Daire” ödülüne layık görüldü.

Piyalepaşa İstanbul ne zaman tamamlanacak?

İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu’nda yükselen Piyalepaşa İstanbul projesinde 1+0'dan 4+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor. Projede ev fiyatları 706 bin 200 TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor...

Piyalepaşa İstanbul satış fiyatları ne kadar?

Piyalepaşa İstanbul satış fiyatları 706 bin 200 TL'den başlayarak değişiyor. Piyalepaşa İstanbul projesi 2018'in sonunda teslim ediliyor...

Piyalepaşa İstanbul projesinde son durum ne?

Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel, Piyalepaşa İstanbul projesinin, konseptiyle İstiklal Caddesi'ne rakip olacağını, projenin inşaatının başladığını ve ruhsatının alındığını söyledi.

Piyalepaşa AVS ne zaman açılacak Haberi

Piyalepaşa AVS ne zaman açılacak

Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, İstanbul Piyalepaşa'da yapımı devam eden 'kentsel dönüşüm' projesi Piyalepaşa İstanbul'da bir "mahalle" kurduklarını, "eski semt yaşamını" canlandıracaklarını söyledi. 


"Bir AVM değil, bir AVS (alışveriş sokağı) yapıyoruz" diyen Adnan Polat, Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel ile birlikte düzenlediği basın toplantısında projeyi anlattı. Adnan Polat, "Projenin en önemli alanlarından 550 metre uzunluğundaki alışveriş sokağında ulusal ve uluslararası 120 mağaza yer alacak. Ana konsepti oluşturan semt samimiyeti ve sokak atmosferini korumak için yeme-içme alanları daha fazla yer kaplayacak. Burada gerçek bir mahalle yaratacağız, 20 bin kişi yaşayacak. Proje 82 dönüm arazi üzerinde 800 milyon dolar yatırımla gerçekleştiriliyor. 2018'de bitireceğiz. Türkiye'nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesidir. Piyalepaşa İstanbul'u, kademeli cepheleri, geniş saçakları,...